*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ من؟؟؟ کی ؟؟؟ کجا؟؟؟؟ من اصن منظورم شما نبودی.....:banel_smiley_52: الکی منو نترسونید........فک نکنید یادم رفته.....بگید ببینم اون ماره کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه های مهندسی محیط زیست......یه بابا برقی سوال پرسیده ازتون....بیاید جواب بدید دیگه..... من که میدونم منظورت من نبودم من که بلد نیسم. مار جعفری؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ من که میدونم منظورت من نبودممن که بلد نیسم. مار جعفری؟؟؟؟ عیب نداره چوب خدا بی صداس!!!!یعنی شما راهت نمیفته سمت تالار برق دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:gnugghender: باید جواب بدید من خودمو کشتم تا این بابا رو از تو نت گیر آوردم.... نه خیر...جعفری هم نیست.... 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ عیب نداره چوب خدا بی صداس!!!!یعنی شما راهت نمیفته سمت تالار برق دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:gnugghender: باید جواب بدید من خودمو کشتم تا این بابا رو از تو نت گیر آوردم.... نه خیر...جعفری هم نیست.... ممیز مار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من امتحان دارم فردا. یه راهنمایی کن خو 5 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ ممیز مار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من امتحان دارم فردا. یه راهنمایی کن خو نه خیر راهنمایی نداریم.... شما برید برا امتحان بخونید این ماره هست فعلا....برید به زندگیتون برسید.... 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ نه خیر راهنمایی نداریم....شما برید برا امتحان بخونید این ماره هست فعلا....برید به زندگیتون برسید.... اکی. از ماره خوب مراقبت کنید. موفق باشید. خدانگهدار :icon_pf (44): 5 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ آقا بخدا ما هییییییییچ واحدی مبنی بر خزندگان پاس نکردیم. تازشم من از خزندگان متنفرم مار زنگیه؟ 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1410293]آقا بخدا ما هییییییییچ واحدی مبنی بر خزندگان پاس نکردیم. تازشم من از خزندگان متنفرم مار زنگیه؟ نه خیر نیست!!!!! بابا شما محیط زیستیا که زیاد بودید!!!! بیاید دیگه ..... من روزی ۱۰ بار میام اینجا سر میزنم.... من از شما ها انتظار دارم.... مگه من پاس کردم؟؟؟؟؟؟؟من آخرین درسی که پاس کردم کنترل تطبیقی بوده....از اول دبیرستان هم زیست نخوندم!!!! 3 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ نه خیر نیست!!!!! بابا شما محیط زیستیا که زیاد بودید!!!! بیاید دیگه ..... من روزی ۱۰ بار میام اینجا سر میزنم.... من از شما ها انتظار دارم.... مگه من پاس کردم؟؟؟؟؟؟؟من آخرین درسی که پاس کردم کنترل تطبیقی بوده....از اول دبیرستان هم زیست نخوندم!!!! سلام علیکم ...بابا امتحان داریم نمیرسیم بیایم جواب بدیم.... آقا من یه کتاب راهنمای خزندگان ایران جایزه گرفتم همین الان میگردم از توش پیداش کردم میام جواب میدم .. 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ یله ماره؟ بسیار عالی.... کاملا درست بود..... بالاخره به جواب رسیدیم.....همگی خسته نباشید.....به بزرگواری خودتون این مزاحم رو ببخشید 3 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ بسیار عالی.... کاملا درست بود..... بالاخره به جواب رسیدیم.....همگی خسته نباشید.....به بزرگواری خودتون این مزاحم رو ببخشید ممنون .نه خواهش میکنم این چه حرفیه حضورتون تو تالار محیطزیست باعث افتخاره... نام علمی: Malpolon monspessulana نام انگلیسی: نام فارسی : یله مار مشخصات : سر و گردن كمی مشخص ، پوزه برجسته و گرد با فرورفتگی ثلثی شكل ، پهنا و ارتفاع پولك رسترال برابر و از سمت بالای سر قابل رؤیت ،چشم با مردمك گرد ،دارای پولك و به ندرت سه پولك عقب چشمی ، پولكهای بین بینی كوتاهتر از پولكهای جلو پیشانی ، پولك پیشانی خیلی باریك و برابر یا كمی بلندتر از پولك آهیانه ، دارای دو پولك گونه ای ، پولكهای گیجگاهی 2+3 یا 2+4 عدد ،لب بالا دارای 8 پولك و به ندرت 9 پولك ، لب پائین دارای 10 یا 11 پولك (چهارمین و پنجمین یا پنجمین و ششمین پولك لب بالا متصل به چشم ) ، چهار یا پنج پولك لب پائین متصل به پولك چین قدامی ، طول پولك چین قدامی برابر یا كوتاهتر از پولك چین خلفی ، پولكهای بدن اریبی شكل با كمی فرورفتگی در وسط پولك ، پولكهای سطح پشتی 17ردیف ، پولكهای سطح شكمی 168 تا 183 و سطح زیرین دم 72 تا 95 عدد ، پولك مخرجی منقسم . سطح پشتی به رنگ زیتونی یا قهوه ای خاكستری تیره یكنواخت یا با خالهای قهوه ای تیره با حاشیه یا بدون حاشیه سفید رنگ ،سطح شكمی سفید مایل به زرد ، نوزادان دارای خطوط و نقوش قرینه و بالغین فاقد نقش و نگار ، سطح پشتی به رنگ قهوه ای ، سبز زیتونی یا خاكستری تیره مایل به سیاه با خالهای روشن و حاشیه قهوه ای و گاهی حاشیه پولك دارای خالهای زرد و گاهی خالهای تیره همراه با خالهای سفید رنگ ، سطح شكمی سفید متمایل به زرد با خالهای سیاه و سفید . حداكثر طول 180 سانتیمتر ، دم 35 سانتیمتر . تغذیه از مارها و مارمولكها و پرندگان ، تغذیه نوزادان از سوسكها و حشرات . زاد و ولد : تخمگذار ، در تابستان تا بیست تخم می گذارند . زیستگاه : صحراها ، تپه ماهورها ، چمنزارها . انتشار جغرافیایی : شمال آفریقا ، از الجزایر تا مصر ، عربستان ، جنوب شرقی اروپا ، تركیه ، شرق ایران ، مناطق مجاور دریای خزر ، نواحی شرقی قفقاز . پراكندگی : استانهای آذربایجان شرقی و غربی ، اردبیل ، مركزی ، تهران ، خراسان ، همدان ، زنجان ، كرمانشاهان ، مازندران ، خوزستان ، هرمزگان ، قزوین . 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ [quote name=sama -sh] من این یارو رو میشناسم.....از اسمشم زیاد خوشم نمیاد..... نمیگم صبر میکنم دوستان بگن به جا من!!!!!!!!!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ وای چه قد اینجا شلوغ هس........بذارید منم نظر بدم خوو..... خودم میگم اصن....این یارو طلحه مار هست...نه؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ وای چه قد اینجا شلوغ هس........بذارید منم نظر بدم خوو..... خودم میگم اصن....این یارو طلحه مار هست...نه؟؟؟؟؟؟ بله ....خیلی خیلی درست هستش... 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: class9, width: 48%]نام علمی: Malpolon moilensis نام انگلیسی: Hooded Malpolon نام فارسی : طلحه مار [/TD] [TD=class: class9, width: 47%][/TD] [/TR] [/TABLE] مشخصات : پوزه باريك و نسبتاً تيز ، انتهاي سر مثلثي شكل ، گردن غالباً به شكل كفچه (در مار زنده) ، پولكهاي بين بيني برابر يا كمي كوتاهتر از پولك جلو پيشاني ، پولك پيشاني هم عرض پولك بالاي چشمي و هم طول يا كمي بلندتر از پولك آهيانه يا بلندتر از فاصله آن تا انتهاي پوزه ، داراي يك پولك جلو چشمي و مجزا از پولك پيشاني ، داراي سه پولك عقب چشمي و دو پولك گونه اي ، پولك گيجگاهي 2+2 يا 2+3 عدد ، لب بالا داراي 8 و به ندرت 7 پولك (چهارمين و پنجمين يا سومين و چهارمين پولك لب بالا متصل به چشم ) ، لب پائيني 11 يا 12 پولك ، چهار يا پنج پولك لب پائين متصل به پولك چين قدامي ، پولك چين قدامي كوتاهتر از پولك چين خلفي ، فرورفتگي وسط پولكهاي بدن نامشخص ، پولكهاي سطح پشتي 17 رديف ، پولكهاي سطح شكمي 167 تا 185 و سطح زيرين دم 56 تا 95 عدد ، پولك مخرجي منقسم . بدن قهوه اي متمايل به زرد يا خاكستري با خالهاي تيره ،دو خط قهوه اي يا سياه رنگ در دو طرف سر و در پشت گوشههاي دهان ، سطح شكمي سفيد يا متمايل به زرد و يكنواخت يا با خالهاي صورتي . حداكثر طول 117 سانتيمتر ، دم 20 سانتيمتر . تغذيه از مارمولكها ، سوسكها . زاد و ولد : تخمگذار . زيستگاه : صحراها ، بوته زارها . انتشار جغرافيايي : شمال آفريقا از الجزاير تا مصر – جنوب تا سودان – عربستان – صحراي سينا – شرق تا اردن – سوريه – عراق – جنوب غربي ايران – چگاسپرتي (1988:255) دو نمونه از اكرا «غنا» در موزه تاريخ طبيعي انگلستان گزارش مي كند ج. پراكندگي : استانهاي خوزستان – هرمزگان . 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ بذا یه آسونشو بپرسم........ این کیه که خوابش میاد؟؟ 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ بذا یه آسونشو بپرسم........ این کیه که خوابش میاد؟؟ خفاش؟!؟! 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ خفاش؟!؟! خوب درسته ادامه بدید...خفاش چی؟؟؟؟ من دفعه قبل گفتم اینجور قبول نیست!!!!مث همیشه بازی کنید....بایستی تا اسم باباشم بگید!!!!!!!!!!! شوخی هستا ناراحت نشید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده