رفتن به مطلب

مسابقه شناسایی حیات وحش ایران

ارسال های توصیه شده

جرد ناخن‌ زرد

[TABLE]

[TR]

[TD=class: class9, width: 55%] نام علمی : Meriones crassus نام انگلیسی: Sundevall's Jird نام فارسی: جرد ناخن‌ زرد [/TD]

[TD=class: class9, width: 40%, align: justify] jer-nakhon.gif[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

(جرد سان دوال) مشخصات: شباهت زیادی به جرد لیبی دارد ولی جثه‌اش از جرد لیبی کوچکتر است همچنین در جرد لیبی ناخن‌ها سیاه رنگ است، در صورتی که این جرد ناخن‌های زردی دارد. رنگ موهای زیر بدن نیز سفیدند. حد واسط رنگ پشت و زیر بدن مشخص است. اندازه‌ها: طول سر و تنه 90 تا 117 سانتی‌متر، دم 100 تا 115 میلی‌متر، پا 24 تا 28 میلی‌متر، گوش 12 تا 15 میلی‌متر. زیستگاه: پستی و بلندی‌های کوتاه با پوشش گیاهی پراکنده واقع در تمام مناطق به جز جنگل‌های خزری. پراکندگی: اکثر مناطق به جز آذربایجان، زنجان و مناطق خزری. پراکنش جهانی: شمال آفریقا تا فلسطین، اردن، ترکیه، عربستان و افغانستان. عادات: اغلب شبگرد است. معمولاً در نزدیک هم زندگی می‌کنند. سایر عادات ناشناخته و احتمالاً شبیه جرد لیبی است، طول عمر این حیوان در اسارت پنج سال است.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 855
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بابا شما عجب مهمون نوازایی هستید.....

انصافا حقه دیگه اینجا نیاما!!!!

حداقل میگفتید جوابم درسته دیگه....:banel_smiley_4:

من با کلی ذوق شرکت کرده بودم....

• Like 3
لینک به دیدگاه

محیط زیستیا مهمون نواز ترینن...حالا بفرمایید تو ضیافت شناساییامون باشید خودتون میبینید چه قدر محفل شاد و دوست داشتنیه...از مبحثای کسل کننده دیگم خبری نیست

• Like 4
لینک به دیدگاه
محیط زیستیا مهمون نواز ترینن...حالا بفرمایید تو ضیافت شناساییامون باشید خودتون میبینید چه قدر محفل شاد و دوست داشتنیه...از مبحثای کسل کننده دیگم خبری نیست

بازم به مرام شما...بابا ما برقی ایم...یه مشت سیم و خازن و اینا دیدیم...موجود زنده ندیدیم که....انتظار داریم از دوستان که ذوقمونو لگد مال نکنن دیگه....

حالا اگه بیام تقلب مجازه یا نه؟؟؟؟؟:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بازم به مرام شما...بابا ما برقی ایم...یه مشت سیم و خازن و اینا دیدیم...موجود زنده ندیدیم که....انتظار داریم از دوستان که ذوقمونو لگد مال نکنن دیگه....

حالا اگه بیام تقلب مجازه یا نه؟؟؟؟؟:ws3:

ا اینجا روش های تقلب هم به دوستان مخصوص یاد میدیم...حالا از کدوم نوعشو میخوای بگمت؟؟از نوع گوگلی یا اططلاعات عمومی؟؟

محیط زیست خیلی وضعش خرابه...هیچ کس نمیدونه با جابجا شدن فقط یک درجه دمای زمین چه بلاهایی سرمون که نمیاد

مسببش هم همه هستن...مخصوصا بهره بردارای نفتی...ای کاش نفت زود تموم میشد و هیچ اثری ازش نمیبود

• Like 4
لینک به دیدگاه
ا اینجا روش های تقلب هم به دوستان مخصوص یاد میدیم...حالا از کدوم نوعشو میخوای بگمت؟؟از نوع گوگلی یا اططلاعات عمومی؟؟

محیط زیست خیلی وضعش خرابه...هیچ کس نمیدونه با جابجا شدن فقط یک درجه دمای زمین چه بلاهایی سرمون که نمیاد

مسببش هم همه هستن...مخصوصا بهره بردارای نفتی...ای کاش نفت زود تموم میشد و هیچ اثری ازش نمیبود

من سبک خودمو دارم دوست عزیز!!!! منتظر بودم دوستان اجازه بدن که اونم حله دیگه!!!:ws3:

واقعا اطلاعاتم کمه و اصن هیچی نمیدونم...خوشحال میشم بیشتر توضیح بدن دوستان...من فقط اثر مخرب گاز فریون روی لایه ازون رو خوب بلدم...

• Like 4
لینک به دیدگاه

ببخشید دیگه. من باید میگفتم :)

انشالله سریهای بعد. عوضش جای شما اطلاعاتو عکس و گذاشتم :)

• Like 4
لینک به دیدگاه
ببخشید دیگه. من باید میگفتم :)

انشالله سریهای بعد. عوضش جای شما اطلاعاتو عکس و گذاشتم :)

خواهش میکنم

این بار دوستان از دلم درآوردن....:ws3:

دست شما درد نکنه که زحمت کار ما رو کشیدید...

• Like 4
لینک به دیدگاه
3ce1bfeb-24ae-4cd2-bd37-620b29677f9c.jpg

مار زنگی نیست

این که واضحه مهرداد جون مار شتری هست چطور اشتباه کردی؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4:

:ws3:

من قول میدم برم این آخرین جوابم بود....به همین گوجه سبز قسم!!!:banel_smiley_52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
این که واضحه مهرداد جون مار شتری هست چطور اشتباه کردی؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4:

من قول میدم برم این آخرین جوابم بود....به همین گوجه سبز قسم!!!:banel_smiley_52:

کاملا درسته آفرین. لطف میکنی :)))))))

باز من بذارم یا خودت میذاری یا فرد دیگه ای داوطلبه؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
کاملا درسته آفرین. لطف میکنی :)))))))

باز من بذارم یا خودت میذاری یا فرد دیگه ای داوطلبه؟

جملتون دو پهلو بود من متوجه نشدم!! الان "لطف میکنم" اگه برم یا ....بمونم؟؟تقلب کنم یعنی عیب نداره؟؟:ws52:

اگه میشه یه چند دقیقه به من فرصت بدید ببینم میتونم موجود زنده پیدا کنم یا نه؟؟:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

مار شتری

[TABLE]

[TR]

[TD=class: class9]نام علمی: Spalerosophis diadema cliffordi

نام انگلیسی: Diadem Snake

نام فارسی : مار شتري [/TD]

[TD=class: class9] map-shotori.gif[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

مشخصات : پولكهاي گونه اي و جلو پيشاني منقسم به چندين پولك كوچك ،‌ داراي 8 تا 12 دور چشم ، لب بالا داراي 11 تا 13 پولك و لب پائين 11 تا 14 پولك ، پولكهاي پشتي 27 عدد (ندرتا 29 يا 31 عدد) و در قسمت قدامي بدن كمي برجسته و در قسمت خلفي تيغه درا ، لب بالا به وسيله يك رديف پولك از چشم مجزا ، پولكهاي سطح شكمي 216 تا 248 و سطح زيرين دم 64 تا 87 عدد ، پولك مخرجي منفرد .

بدن به رنگ نخودي ، خاكستري روشن ، قهوه اي روشن زيتوني با سه رديف خالهاي تره رنگ طولي ممتد ،‌سطح پشتي داراي خالهاي تيره رنگ چهار ضلعي با حاشيه زرد رنگ همراه با خالهاي تيره رنگ و يك در ميان در سطح جانبي ،‌رنگ سطح شكمي روشن و فاقد خال .

حداكثر طول 188 سانتيمتر ، دم 27 سانتيمتر .

تغذيه از مارمولكها و موشها .

زاد و ولد : تخمگذار ، 3 تا 5 تخم مي گذارد .

زيستگاه : مناطق صحرايي و نيمه صحرايي ،‌كوهستان‌ها و بوته زارها .

انتشار جغرافيايي : مصر و مناطق شمالي آفريقا و در جنوب تا سودان و در قسمت شرقي به صحراي سينا ، فلسطين ، سوريه ، اردن ، عراق ، ايران ، عربستان ، افغانستان ، پاكستان .

پراكندگي : استانهاي تهران ، مركزي ، خوزستان ، فارس ،‌كرمان ، سيستان و بلوچستان ،‌هرمزگان ، يزد ، اصفهان ، بوشهر ، قم ، قزوين ، همدان ،‌ زنجان ، گلستان ، لرستان ، خراسان ، سمنان .

• Like 4
لینک به دیدگاه
جرد ناخن‌ زرد

[TABLE]

[TR]

[TD=class: class9] نام علمی : Meriones crassus نام انگلیسی: Sundevall's Jird نام فارسی: جرد ناخن‌ زرد [/TD]

[TD=class: class9, width: 40%] jer-nakhon.gif[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

(جرد سان دوال) مشخصات: شباهت زیادی به جرد لیبی دارد ولی جثه‌اش از جرد لیبی کوچکتر است همچنین در جرد لیبی ناخن‌ها سیاه رنگ است، در صورتی که این جرد ناخن‌های زردی دارد. رنگ موهای زیر بدن نیز سفیدند. حد واسط رنگ پشت و زیر بدن مشخص است. اندازه‌ها: طول سر و تنه 90 تا 117 سانتی‌متر، دم 100 تا 115 میلی‌متر، پا 24 تا 28 میلی‌متر، گوش 12 تا 15 میلی‌متر. زیستگاه: پستی و بلندی‌های کوتاه با پوشش گیاهی پراکنده واقع در تمام مناطق به جز جنگل‌های خزری. پراکندگی: اکثر مناطق به جز آذربایجان، زنجان و مناطق خزری. پراکنش جهانی: شمال آفریقا تا فلسطین، اردن، ترکیه، عربستان و افغانستان. عادات: اغلب شبگرد است. معمولاً در نزدیک هم زندگی می‌کنند. سایر عادات ناشناخته و احتمالاً شبیه جرد لیبی است، طول عمر این حیوان در اسارت پنج سال است.

عاقا من خودم زودتر گفتم جرده:sigh:

پس چرا این جرد تو کتاب مهندس ضیایی نیست؟:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من کلا از موجودات سمی خوشم میاد مث مار و عقرب و رتیل و عنکبوت و ....اینا

حالا شما بگید

این کیه؟؟

t8ikds8z8nelei0t8gp.jpg

عمو برقی به تالار خودتون خوش اومدید.:a030:

مطمئنم ساعات خوب و خوشی رو اینجا در کنار دوستای عزیزمون خواهید داشت:ws37:

این؟؟؟؟معلومه دیگه ماره:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اول جواب سلام رو بدم....

سلام

خیلی ممنون از اینکه به من خوش آمد گفتید

hit[/MENTION]a;1409744]عاقا من خودم زودتر گفتم جرده:sigh:

پس چرا این جرد تو کتاب مهندس ضیایی نیست؟:ws38:

شما گفتی جرد ایرانی....من درست جواب دادم.....:ws3:

اما یکی از دوستان که اسمشم معلوم نیس (الان باز میاد کتک کاری!!!) اومد جواب منو زد به اسم خودش:banel_smiley_4:

hit[/MENTION]a;1409754]عمو برقی به تالار خودتون خوش اومدید.:a030:

مطمئنم ساعات خوب و خوشی رو اینجا در کنار دوستای عزیزمون خواهید داشت:ws37:

این؟؟؟؟معلومه دیگه ماره:ws3:

نخیر عمرا اگه من بیخیال بشم....مثل سبک خودتون بازی کنید....:banel_smiley_4:

حالا که اینطور شد تا اسم باباشو نگید من بی خیال نمیشم!!!:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اول جواب سلام رو بدم....

سلام

خیلی ممنون از اینکه به من خوش آمد گفتید

شما گفتی جرد ایرانی....من درست جواب دادم.....:ws3:

اما یکی از دوستان که اسمشم معلوم نیس (الان باز میاد کتک کاری!!!) اومد جواب منو زد به اسم خودش:banel_smiley_4:

منظورت منم؟؟؟؟؟؟؟؟

خودت گفتی یکی سوال بعدی رو بذاره به جای خودت :banel_smiley_4::vahidrk:

• Like 4
لینک به دیدگاه
منظورت منم؟؟؟؟؟؟؟؟

خودت گفتی یکی سوال بعدی رو بذاره به جای خودت :banel_smiley_4::vahidrk:

من؟؟؟ کی ؟؟؟ کجا؟؟؟؟ من اصن منظورم شما نبودی.....:banel_smiley_52:

الکی منو نترسونید........فک نکنید یادم رفته.....بگید ببینم اون ماره کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه های مهندسی محیط زیست......یه بابا برقی سوال پرسیده ازتون....بیاید جواب بدید دیگه.....

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...