sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ موش خاردار موش خاردار Spiny mouse این پستاندار متعلق به راسته جوندگان و خانواده موش می باشد. خانواده موش از نظر ظاهری و جثه، تفاوتهای زیادی با هم دارند؛ ولی به طور کلی دم و کف پای عقب آنها سخت و بدون مو است، هر یک از دندانهای آسیای آنها تیز دارای شیار است. و اما موش خاردار: این موش در قسمتهای جنوبی ایران هر جا یخبندان صورت نمی گیرد، فراوان دیده می شود. موش خاردار در مناطقی که در لابلای صخره ها، بوته هایی روییده باشد، فراوان تر است، زیرا این بوته ها بذر فراوانی را برای خوارک تاین حیوان تامین می کنند. در بدن موش خاردار برای دور کردن دشمنانش تغییرات مناسبی ایجاد شده است. اولا پشت این موش با خارهای با قسمتی از بدنش که چندان مهم نیست مشغول می شوند و خود فرار می کند. یک موش خاردار مسن با دم کامل به ندرت دیده می شود. بعضی از سوسمارها نیز چنین خصوصیتی دارند، با این تفاوت که موش خاردار مانند سوسمارها نمی تواند مجددا دم در بیاورد. ماده ها تنها چهار پستان دارند. تعداد نوزادها یک تا سه، و اغلب یکی است، و این پدیده در میان جوندگان بسیار نادر است. هر چند میزان تولید مثل موش خاردار خیلی کم است، ولی با وجود این تعداد آنها در منطقه بسیار زیاد است، بنابراین می توان چنین نتیجه گرفت که موش خاردار طعمه با ارزشی برای گوشتخواران نیست. 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ بللللللللللله کاملا درسته.... جان من درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//// من از خودم پروندم:)))))))))) 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ دلفین معمولی پوزه دراز [TABLE] [TR] [TD=class: class9, width: 55%] نام علمی : Delphinus Capensis نام انگلیسی: Long-Beaked Common Dolphin نام فارسی: دلفین معمولی پوزه دراز [/TD] [TD=class: class9, width: 40%, align: justify] [/TD] [/TR] [/TABLE] مشخصات: در گذشته اين دلفين و دلفين معمولي پوزهكوتاه را كه بهتازگي مشخص گرديد در آبهاي ايران وجود ندارد را تحت يك گونه بهنام D. Delphis ميشناختند. ولي در بررسيهاي مورفولوژيكي، ژنتيكي و خصوصيات جمجمه مشخص گرديد كه آنها دو گونهي مجزا هستند. در اين دلفين تعداد دندانها در هر طرف آروارهي بالا و پايين 47 تا 67 عدد ولي در دلفين معمولي پوزهكوتاه 41 تا 54 عدد است. ضمناً در اين دلفين دندانهاي آروارهي بالا يك تا دو جفت بيشتر از آروارهي پايين است. رنگ پشت سياه، زير شكم سفيد، پهلوها زردرنگ، بالههاي سينهاي نسبتاً پهن و به رنگ خاكستري است. اندازهها: طول بدن حدود 5/2 متر، وزن 150 كيلوگرم. پراكندگي: در ايران خليج فارس و درياي عمان. پراكنش جهاني: سواحل چين و اقيانوس هند. عادات: بهصورت اجتماعي زندگي ميكند. بسيار بازيگوش است. در موقع شنا بهطور كامل از آب بيرون ميپرد. گاهي نيز در حال موجسواري مشاهده ميشود. غذا: از ماهيان كوچك نظير ماهي ساردين و اسكوئيدها تغذيه ميكند. معمولاً در عمق 40 متري به جستوجوي غذا ميپردازد. توليدمثل: در آبهاي گرم جفتگيري ميكند. پس از 11 ماه يك بچه ميزايد. در سهسالگي به سن بلوغ ميرسند. طول عمر حدود 40 سال است. 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ بله...درسته خودم یه عکسی ازش گذاشتم که یکم راهنمایی بشه.باریک الله به دوست عزیزخودم... 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ هردو عکس یه گونه است. برای اینکه مشخصتر باشه دوتا عکس ازش گذاشتم:) 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1409013]جربیل؟ احتمالا جربیل بلوچی؟ نه عزیزم. 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ مطمئنی؟ اما این عکس دقیقا شکل جربیله! به دمش نگاه کن! جرد ک نیست،هست؟ 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1409028]مطمئنی؟ اما این عکس دقیقا شکل جربیله! به دمش نگاه کن! جرد ک نیست،هست؟ جرد هست. چه جردی؟ 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ hit[/url]a;1409071]جرد ایرانی؟ نه. پسوندش اسم منطقه نیست. اینم راهنمایی :) 5 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ من کلا از حیات وحش چیزی نمیدونم اما اینجا میخوام جوابو بگم (اولشم خواستم بگم این که معلومه موشه دیگه) این یارو جرد ناخن زرد نیست؟؟ من با روال اینجا آشنا نیستم اگه به این صورت هست که کسی که جوابو داده بایستی سوال بعدی رو بپرسه یکی از دوستان زحمت بکشه به جای من سوال بعدی رو بده:4chsmu1: البته اینم بگم که یکم تقلب کردما!!(راحت شدم داشتم از عذاب وجدان میمردم!!) 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده