رفتن به مطلب

مسابقه شناسایی حیات وحش ایران

ارسال های توصیه شده

IMG00001217.jpg

فک خزری Pusa caspica

یکی از پستانداران کمیاب آب‌زی دنیاست که فقط در دریای خزر و رودخانه‌های منتهی به آن زندگی می‌کند. این گونه تنها پستاندار دریای خزر محسوب می‌شود و به دلیل صید بی‌رویه و به‌هم خوردن شرایط زیستی و کاهش شدید جمعیّت نیازمند حمایت بین‌المللی است.

فک خزری به‌طور میانگین ۱٫۵ متر طول و ۶۸ کیلوگرم وزن دارد و یکی از کوچک‌ترین انواع فک به شمار می‌رود.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 855
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خب خب خب

با شروع ماه جدید برنده های این ماه اعلام میشن و همچنین امتیازات صفر میشه و دور جدید مسابقه هم شروع میشه. از همه ی دوستان عزیزم هم که مارو تو این مسابقه همراهی میکنن کمال تشکر رو دارم.

نفر اول این ماه :

sama-sh عزیزم با 13 امتیاز

نفر دوم :

mohammad1675 با 8 امتیاز

مبارکتون باشه بچه ها:hapydancsmil:

• Like 3
لینک به دیدگاه
hit[/MENTION]a;1394079]خب خب خب

با شروع ماه جدید برنده های این ماه اعلام میشن و همچنین امتیازات صفر میشه و دور جدید مسابقه هم شروع میشه. از همه ی دوستان عزیزم هم که مارو تو این مسابقه همراهی میکنن کمال تشکر رو دارم.

نفر اول این ماه :

نفر دوم :

mohammad1675 با 8 امتیاز

:wow: هورااااااااااااااا منم برنده شدم :w42:تبريك ميگيم سما خانم شما هم اول شدين:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
hit[/MENTION]a;1394079]خب خب خب

نفر اول این ماه :

نفر دوم :

mohammad1675 با 8 امتیاز

ممنون .خداجون شکرت....:icon_gol:

:icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:wow: هورااااااااااااااا منم برنده شدم :w42:تبريك ميگيم سما خانم شما هم اول شدين:a030:

آقا محمد تبریک میگم....اول شدن حق شما بود هم اطلاعات خوبی دارین هم بهم کمک کردین....:icon_gol:ممنون .......

• Like 2
لینک به دیدگاه
آقا محمد تبریک میگم....اول شدن حق شما بود هم اطلاعات خوبی دارین هم بهم کمک کردین....:icon_gol:ممنون .......

اختيار دارين اين چه حرفيه بيشترين فعاليت مال شما بود واقعا به سوالات خوب جواب دادين آفرين :w16: اين حق شماست كه نفر اول باشين ، مباركه:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خب دیگه بچه ها تبریکات و تشکرات رو بذارید کنار.

امتیازات هم که بچه ها داده شد.

حالا نوبتی هم باشه نوبت سری جدید مسابقست.

با این تصویر شروع میکنیم....

این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

6wl60rpljzz1b8re7gel.jpg

• Like 3
لینک به دیدگاه
hit[/MENTION]a;1394462]شاه روباه

نههههههههههههههههه:ws3:

اما من مطمئنما ؟!!! شاه روباه اسم دیگش روباه افغانیه مطمئنی اشتباس؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

بله حق با آقا محمده.....من شرمنده....پس لطفا خانم اناهیتا یه سوال دیگه بذارن....و یه مسئله کاش حیواناتی که قبلا سوال بودن پایین پست اول بمونه که اینجوری اشتباه نشه....ممنون:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خب سری جدیده دیگه.ممکنه بعضی از حیوونا دوباره تکرار شن.

ببخشید سمانه جون. جواب درست که تو سایت زده بود روباه ترکمنیه. حالا یه عکس جدید بذار.اما متاسفانه نمیتونم امتیازی برات لحاظ کنم.

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظر من مثل مسابقات بخش كشاورزي يه ليست از اسامي حيواناتي كه تا حالا گذاشته شده دوستان تو پست اول تايپيك قرار بدن تا سوالات تكراري نباشه :a030::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...