pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ خیلی مبارک باشه تولدتون ایشالا همیشه سلامت وموفق باشین ممنون ن ن دوست عزیززززززززززززززززززززز اما کادو کووووووووووووو:vahidrk: ایول تولده عید شما مبارک :hapydancsmil: مرسی یکتا جان عامو این همه راه اومدی ی ی ی ی کادو کوووووووووووووووووو:vahidrk: ااا مبارکا باشهههه تولدت مبااااارک :hapydancsmil:شاد و پیروز و اسپمر بادا:icon_gol: ممنون مدیر جانن اما کادو کووووووووووو امید؟ دیگه چ میشه کرد..باید تحمل کنیم دیگه!! تولدت مباررررررررررررررررررررررررررررک. اومدم شیرینی بخورما...پس کو؟ جانم م م م تحمل کن ببا جان ن ن شیرینی پیشی خوردددددددددددددددددددددددد کادو کوووووووووووووووو تولدتون مبارک مممنون ن ن کادو کوووووووووووووو:vahidrk: تبریک می گم 120 سال شاد و موفق زندگی کنی ممنون کهربا جان ن ن ن کادو کوووووووووووو:vahidrk: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ کادو نداریم که.. کیک میگیریم فقط :دی لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ کادو نداریم که.. کیک میگیریم فقط :دی عزيزم سخت نگير...شيريني بده هم قبوله اميد شيريني-كيك...نشد حداقل ي بيسكوئيت مادر بده خرابمون نكن:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ تولدت مبارک به همه ارزوهات برسی/ فکر کنم منم باید واسه خودم تاپیک بزنم انتظار فایده نداره :| لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ تولدت مبارکبه همه ارزوهات برسی/ فکر کنم منم باید واسه خودم تاپیک بزنم انتظار فایده نداره :| سلام وحيد.تولدت كي هستش؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ عزيزم سخت نگير...شيريني بده هم قبولهاميد شيريني-كيك...نشد حداقل ي بيسكوئيت مادر بدهخرابمون نكن:icon_pf (34):بیسکوئیت مادر چیههه؟؟!!! میگن به ۱۰۰ فکر کن ۱۰ رو بگیری!! :دی امید دست و دلبازتر از این حرفاست :-" ( ستاد تو منگنه گذاشتن دوستان :دی ) لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ سلام وحيد.تولدت كي هستش؟ سلام/ باید بپرسم ! لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ بیسکوئیت مادر چیههه؟؟!!! میگن به ۱۰۰ فکر کن ۱۰ رو بگیری!! :دی امید دست و دلبازتر از این حرفاست :-" ( ستاد تو منگنه گذاشتن دوستان :دی ) اين شانسي ك من دارم ك ب 100 فك كنم چ 10 آخر سر يك رو ميگيرم اره ميدونم.اصلا اميد اقااااست،دست و دل باز-اهل بريزو بپاش... سلام/ باید بپرسم ! پرسيدي حتما بگو لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ ن ممنون ن من سیرم نثار یکی دیگه بکن ن ممنون یارپاک جان کادو کوووووو :vahidrk: همون کوفت کادوت بود دیگه بزار هر وقت گشنه شدی بخورش لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ تولدت مبارکبه همه ارزوهات برسی/ فکر کنم منم باید واسه خودم تاپیک بزنم انتظار فایده نداره :| :||||| لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ سلام/ باید بپرسم ! سلام وحيد.تولدت كي هستش؟ :||||| اسفنده لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ ما که کیک تولد نخوردیم ولی این کادو کوفتت بشه لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ اسفنده تولدم اسفنده بوده خودم خبر نداشتم ... با یه وحید ـه دیگه اشتباه گرفتی فکر کنم ! پ.ن : تاپیک این بیچاره رو خراب نکنیم ! لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ این خودش اسپمر کبیره.. تاپیکشو میترکونیم..:دی مگر اینکه کیکمونو بده..:-" لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ تبریک میگم .... با آرزوی شادی و موفقیت ..... لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق باشی . تبریک به دهه شصتی ها نمیدونم باید تبریک گفت. لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ تبریک میگم صدسال با شادی و موفقیتهای بزرگ و کوچیک زندگی کنید.:happy: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ روحم مگه تولد داره بابا جان چه خودشم تحویل میگیره حالا که هم تولدت خودته و هم میزبانی کیکو مفصل بده بیاد :happybday: تولدت مبارک امیدجان :happybday: :happy: پ ن پ فقط ادمین ها متولد میشن بقیه رو و لک لک ها میارن کیکم امشب بیا خونه مون کادو کووووووووووووووووووووو:vahidrk: تبریک بی پایان پسر عمه جان پاینده باشی.... مرسی بابک جان ن کادو کووووووووووووووو:vahidrk: چه خودشو تحویل گرفته تولدت مبارک :w70: با آرزوی بهترین ها خو چیکار کنم کس نخوارد پشت من جز ناخن انگشت من مممنون اما کادو کووووووووووووووووووو:vahidrk: تولزتون مبارک ایشالله صد سال زنده باشید مرسی سلامت جان کادو کوووووووووووووووووووووووووو:vahidrk: تولدت مبارکامیدوارم به دوران اوجت برگردی منم امید وارم م م م م م م افشین ن ن منشوری کادو کوووووووووووووووووووووووووو:vahidrk: تبریک میگم روح انجمن امیدوارم به همه آرزوهای قشنگ برســــــــی ممنون عزیزم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده