GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ تبریک بی پایان پسر عمه جان پاینده باشی.... لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ چه خودشو تحویل گرفته تولدت مبارک :w70: با آرزوی بهترین ها لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ تولزتون مبارک ایشالله صد سال زنده باشید لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ تولدت مبارک امیدوارم به دوران اوجت برگردی لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ تبریک میگم روح انجمن امیدوارم به همه آرزوهای قشنگ برســــــــی لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ تولدت مبارکــــــــــــــــ:icon_gol: لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ چون ما کسی نداریم بهمون تبریک بگه خودمون مثل هر سال برا خودم تولد گرفتم م میگم امید خب یه بار دیگه میخوندی چیزی که نوشتی رو تولدت مبارک امیدوارم دیگه دست از دخالت تو شغل دیگران برداری و بذاری من به اسپمم ادامه بدم :| لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ تولــــــــــــدت مبــــــــــــــــارکــــ آق روحــــــــی! ایشالا همیشه سلامت باشیو به همه آرزوهای قشنگت برسی!:icon_gol: لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ تولدتون مبــــــــــارکــ کادوهای خوب خوب لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ تولدت مبارکامیدوارم به دوران اوجت برگردی هر چه تلاش کردم نگم تولد مبارک افغانی نتونستم شرمنده لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ آقا تبریک هزار ساله شی اسپمر مرسی کورش جان کادو کوووووو :vahidrk: تبریک میگم روحإن شاءالله که همیشه موفق باشی حتی تو اسپم ببینم حداقل به خودم میگفتی تاپیکشو برات بزنم:icon_pf (34): نه اینکه خودت بزنییی مگه خودم چمه روح به این خوشگلی ی ی ی مرسی جیگررررر کادو کوووووو :vahidrk: تبریک امید جون... خیلی خیلی مبارکه... دوست دارم ممنون عشقمم م م م م م اما کادو کوووووو :vahidrk: اول یه کوفت نثارت امیت بعدشم تولدت مبارک روحِ بزرگ انجمن ن ممنون ن من سیرم نثار یکی دیگه بکن ن ممنون یارپاک جان کادو کوووووو :vahidrk: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ تولدت مبارک هرچند جواب منو ندادی ولی باز تولدت مبارک امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشی یادم رفته بود خو و و و اما ج دادم م م مرسی مجید جان ن اما کادو کوووووووووووووووووو:vahidrk: یک سال بزرگتر شدی ، هنوز آدم نشدی تو ؟!!تا کـــی میخوای فرشتـــه بمونی هاااا ! سالروز زمینی شدنت مبارک ن قرار نیست ادم بشم م م م روح خودش خیلی خوبه ه مرسی مهرسا جان اما کادو کوووووووووووووووووو:vahidrk: آآآآآآآآآآآآآآآخی امیــــــــــــــــــت عسیسمتولدت مباااااااااااااااااالک ایشالا آدم شی به زودیه زود......... مرسی سودی جام خسیس کادو کووووووووووووووووووووووووووووووووو:vahidrk: تولدتـــــ مبارکـــایشالا یه سال دیگه پر از سلامتی داشته باشی زیر کامیون نری…سرطان نگیری فلج نشی...سکته نزنی درد بی درمان هم نگیری کلا همه جوره بهت هیچ مرضی نرسه بازم تولدت مبارک !! اینا سرم نیاد یعنی گیر گروه صنعتی کاوه بیوفتم م مم:icon_pf (34): بازم مرسی اما بازم کادو کووووووووووووووووووووو:vahidrk: لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ مرسی سودی جام خسیس کادو کووووووووووووووووووووووووووووووووو:vahidrk: من جامِ چیم امید؟؟ جام شراب؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک ایشالا همیشه خوش و خرم و عاقبت به خیر باشین لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک امیدوارم به بهترینها برسید اینم کادوم قبل از اینکه چماق بخوره تو سرم لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ یه چیزی من کادو بهت نمی دم چون اعتقادی به کادو ندارم پس مجبورم پیش دستی کنم:vahidrk: لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ امیدو تبریک میگم.... چرا دروغ میگی؟یادمه یه بار برات تولد گرفته بودیم!! راستی چرا اینقدر از خودت متشکری؟البته یکیش رو شاید راس گفته باشی....تو یکی از بهترین اسپمرهایی بودی که من دیدم.جدیداً که اسپم نمیکنی....پسر خوبی شدی لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ آقای پیر انجمن آقای بزرگترین اسپمر آقای روح انجمن تولدتون مبارک براتون بهترین هارو آرزو میکنم خیلی ممنون ن ن اما کادو کوووووووووووو:vahidrk: خیلی تولدت مبارک روزهای آخر اسفند روزهای خاص و قشنگیه برای متولد شدن و جشن تولد گرفتن....:rose: امیدوارم تا صد سالگی انجمن باهاش باشی و صد سالگی رو همین جا جشن بگیری روح بزرگوار . لطف کردی ممنون ن ن ن ن کادو کووووووووووووووووووو:vahidrk: یکم دندون رو جیگر میذاشتی خو کچل :دی تولدت مبارک بزرگ روح انجمن.. :) ۱۲۰ ساله شی :دی جیگرم رو لولو خورده ه ه:icon_pf (34): مرسی فافا کادو کوووووووووووووو:vahidrk: حالا چرا فردارو قردا نوشتیدتولدتون مبارک روح انجمن اللهی 240ساله بشید به همه ی آرزوهاتونم برسید اخه ثوادم ته کشیده ه ممنون ن اما الان من 13143254678654321 سالمه هااا کادو کووووووووووووو:vahidrk: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده