آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام منم میتونم شرکت کنم؟ گرچه میدونم هیشکی منو نمیشناسه و احتمالا صندلی یخ خواهد بود ولی خب حوصله ام سر رفته دلم چالش میخواد شوما جلوس بفرما داغ کردنش با دوستان 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام منم میتونم شرکت کنم؟ گرچه میدونم هیشکی منو نمیشناسه و احتمالا صندلی یخ خواهد بود ولی خب حوصله ام سر رفته دلم چالش میخواد اگه علاقه مندید چرا که نه؟؟ برگزار مشه میخواین تاپیک صندلیتونو بزنم ؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگه علاقه مندید چرا که نه؟؟ برگزار مشه میخواین تاپیک صندلیتونو بزنم ؟؟؟؟ اگه کسی تو نوبت نیس من حاضرم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگه کسی تو نوبت نیس من حاضرم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 فردا میزنم امروز یکم ابزارهام ریخته بهم اگه درست شد فردا میزنم لینکشوبراتون میزارم موفق باشین دوست خوبم 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فردا میزنم امروز یکم ابزارهام ریخته بهم اگه درست شد فردا میزنم لینکشوبراتون میزارم موفق باشین دوست خوبم خیلی ممنونم 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب بعد مریم خانوم من اعلام آمادگی میکنم ولی فک نکنم 1 ماه شده باشه اومده باشم ؟؟؟؟اشکالی نداره؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ فردا میزنم امروز یکم ابزارهام ریخته بهم اگه درست شد فردا میزنم لینکشوبراتون میزارم موفق باشین دوست خوبم چراغ این بخش کی دوباره روشن خواهد شد؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ خوب بعد مریم خانوم من اعلام آمادگی میکنم ولی فک نکنم 1 ماه شده باشه اومده باشم ؟؟؟؟اشکالی نداره؟؟؟؟ هنوز پایه ای؟ 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ درود من 4 پایه ام تا سیزده هستم ان شالله سری های قبل اصلا شرکت نکردم 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ درودمن 4 پایه ام تا سیزده هستم ان شالله سری های قبل اصلا شرکت نکردم شدیدا منتظرم بشینی رو صندلی... 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ درودمن 4 پایه ام تا سیزده هستم ان شالله سری های قبل اصلا شرکت نکردم خب پس تا امشب اگه سهند خودش نیومد، من با اجازش تاپیک رو فردا میزنم 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۵ سلام جناب آقای محمد عارف!! میتونی برای منم آش بپزی یا نه؟؟؟؟ میخوام منم اعلام آمادگی کنم برای صندلی داغ!!!:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۵ سلامجناب آقای محمد عارف!! میتونی برای منم آش بپزی یا نه؟؟؟؟ میخوام منم اعلام آمادگی کنم برای صندلی داغ!!!:icon_pf (34): سلام. واسه تو هم بعد 13 استارتش زده میشه 1 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۵ سلام. واسه تو هم بعد 13 استارتش زده میشه بعد ۱۳؟؟؟؟؟ آقا من اون موقع سرم شلوغه!!! انصراف میدم!!! 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۵ هنوز پایه ای؟ سلام محمد جون اره داداش پایم فقط باید یه زمانی باشه که بتونم بیام انجمن 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۵ بعد ۱۳؟؟؟؟؟آقا من اون موقع سرم شلوغه!!! انصراف میدم!!! دیگه انصراف نمیشه داد سلام محمد جون اره داداش پایم فقط باید یه زمانی باشه که بتونم بیام انجمن حالا تو کی هستی، چطوری میشه هماهنگ کرد :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده