masi eng 47044 ارسال شده در 17 اسفند، 2014 اشکال نداره حذف کنه من که ناراحت نمیشمعمرا نتونم جواب بدم میگم سوال بعد لطفا به جان خودم تا صندلی داغ شروع شه من فسیل شدم فسيل رو خوب اومدي اي جانم.. 2
saba mn 20993 ارسال شده در 18 اسفند، 2014 فسيل رو خوب اومدي اي جانم.. :ws3:من همیشه حرفام حرف ندارن جمله رو داشتی کلا ادبیاتم دشمنامو کشته 3
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 درود این صندلیتون جا داره ما هم بشینیم روش ؟ قول میدم یه 400 کیلو ولت بهش وصل کنم اگه دروغ گفتم دود شم برم هوا 3
pary naz 2414 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 خب بچه ها دعوا نکنید بگید ببینم کی اولین نفر اعلام امادگی برای جزغاله شدن کرده تا ببریمش تو جهنم؟!! 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 خب بچه ها دعوا نکنید بگید ببینم کی اولین نفر اعلام امادگی برای جزغاله شدن کرده تا ببریمش تو جهنم؟!! مننننننننننننننننننننننننننن 2
pary naz 2414 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 باشه میزنه پری خانوم تا اقای مدیر تشریف دارن ما چیکاره باشیم. اقا سهند ما رو شرمنده نفرمایید:girl_yes2: 2
pary naz 2414 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 کی کیو میزنه اگه قسمتت شد ودر این صندلی بینهایت داغ نشستی همه میان میزنن و حتی نمیتونی جا خالی هم بدی! 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 اگه قسمتت شد ودر این صندلی بینهایت داغ نشستی همه میان میزنن و حتی نمیتونی جا خالی هم بدی! اگه منم همه تونو میزنم 1
pary naz 2414 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 اگه منم همه تونو میزنم البته درگیری فیزیکی نیست ... ما با استراتژی داغون کردن ذهن میریم جلو. 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 البته درگیری فیزیکی نیست ...ما با استراتژی داغون کردن ذهن میریم جلو. بلتم بلتم 1
pary naz 2414 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 بلتم بلتم از سوال های بچه ها نمیترسی؟!! هرچند که قبلنا صندلی داغا واقعا داغ بود.... الان صندلی قبلی من بودم ولی به هیچ وجه جزغاله نشدم 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 از سوال های بچه ها نمیترسی؟!!هرچند که قبلنا صندلی داغا واقعا داغ بود.... الان صندلی قبلی من بودم ولی به هیچ وجه جزغاله نشدم نه من ترسی ندارم خودت که میدونی حرفمو میزنم کل کل هم که ماشالله........ 1
pary naz 2414 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 نه من ترسی ندارم خودت که میدونی حرفمو میزنم کل کل هم که ماشالله........ البته فقط درمسائل اعتقادی بدجور داغ میکنی!یادم باشه سوالای اعتقادی بپرسم تا دیگه خودت صندلی رو بسوزونی ونیازی به انرژی سوزی وزحمت بچه ها نباشه ولی چون خیلی ادعای جرئت کردی خودم اگه وقت داشتم که بیام چنان سوالاتی بپرسم که بوی سوختنی بلند بشه!!! 1
pary naz 2414 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 نه من ترسی ندارم خودت که میدونی حرفمو میزنم کل کل هم که ماشالله........ البته اگه قول بدی اون ساعته رو بهم بدی یکم درجه ی صندلی داغ رو کم میکنم تا بچه ها نتونن زیاد بسوزوننت مدیونی فکرکنی رشوه است ها فقط برای شیرینی بچه هاست 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 البته فقط درمسائل اعتقادی بدجور داغ میکنی!یادم باشه سوالای اعتقادی بپرسم تا دیگه خودت صندلی رو بسوزونی ونیازی به انرژی سوزی وزحمت بچه ها نباشهولی چون خیلی ادعای جرئت کردی خودم اگه وقت داشتم که بیام چنان سوالاتی بپرسم که بوی سوختنی بلند بشه!!! بی صبرانه منتظرم فقط تو این بحث اعتقادی مواظب باش ممکنه سر همین چیزا کلا بری تو لیست سیاه من 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 البته اگه قول بدی اون ساعته رو بهم بدی یکم درجه ی صندلی داغ رو کم میکنم تا بچه ها نتونن زیاد بسوزوننتمدیونی فکرکنی رشوه است ها فقط برای شیرینی بچه هاست ساعته رو قبلا تقدیم یه بنده خدایی کردم ....... 2
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 سلام منم میتونم شرکت کنم؟ گرچه میدونم هیشکی منو نمیشناسه و احتمالا صندلی یخ خواهد بود ولی خب حوصله ام سر رفته دلم چالش میخواد 3
ارسال های توصیه شده