Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ به نام آفریدگار هستی دوستان عزیز و گرانقدر دورد میخوام با کمک شما دوستان سری جدید صندلی داغ رو با حضور شما بزرگوارن راه اندازی بکنم .......و خودم با دستهای خودم باعث سوختنتون باشم قوانین که اینجا لازم رعایت بشه ایناست::167::smiley (18): 1- هر هفته فقط یکبار صندلی داغ برگزار میشه و از روز استارتش تا هفت روز یک هفته محسوب خواهد شد.. 2- دوستانی که میخوان اعلام آمادگی کنن از طریق پیام خصوصی حتماً روزی که میخوان بشین رو این صندلی تا جلز و ولز کنن رو تو پیامشون بهم اطلاع بدن... 3- از شخص حقیقی گرفته تا حقوقی هماهنگی ها رو حتماً باید با بنده حقیر کنن و هر دوستای که بدون اطلاع قبلی خودش نسبت به استارت صندلی داغش بپردازه قطع به یقین بدونن که از افراد جهنم محسوب میشن و تاپیکش رو یه قفل خیلی خیلی بزرگ خواهیم زد. 4- در آخر ماه به کسانی که بهترین صندلی داغ رو برگزار کنن یعنی به درستی به جواب ها پاسخ بدن بیشترین پرسش و پاسخ رو داشته باشن از طریق نظر سنجی بهشون جایزه ای نفیس هر چند ناچیز اهداء خواهد شد. برای همه دوستان آرزوی توفیق دارم و ای کسانی که تو صندلی داغ شرکت نمیکنید ومن الله زجراً عظیما ببینم این هفته آخر اسفند که میاد کی داوطلب میشه بشینه رو صندلی داغ؟؟!! راستی کسانی که میخوان شرکت کنن اگه پیام خصوصی نتونستن بزنن تو همینجا اعلام کنن...قبوله اسپم کردنم تو تاپیک ممنوع و با اختشاش گران برخورد میشه میفرستمشون زندان گوانتاناموووووو 29 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ من زندان گوانتانامو دوست دارم :hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ با دوستانی هم که شرکت نکنن برخورد میشه بیاید نوبت بگیرید دیگه دههههه:vahidrk: 11 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ مــــــــــــــــنو بذار آخر اخر ، بعد خرداد بیام 11 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ با دوستانی هم که شرکت نکنن برخورد میشه بیاید نوبت بگیرید دیگه دههههه:vahidrk: برخورد غیر قانونی؟؟؟ 9 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ اقا منم میتونم شرکت کنم ایا 10 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ خداروشکر خطر از سر ما گذشتهدوستان آرزوی سوززوندنتونو داریم 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ سلام من جایزمو به دوستان میبخشم مبارکتون باشه موفق باسید ببخشید اسپم کردم کدوم زندان باید برم 6 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ جاوید خودت اول بشین تا بقیه یاد بگیرن :دی 9 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ ببخشید جوایز نفیس یعنی چی دقیقا؟؟ :) 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ اقا منم میتونم شرکت کنم ایا مجید جان قدمت رو چشم بنده هر وقت خواستی بگو نوبت بزنمکی نوبت بزنم برات؟ ببخشید جوایز نفیس یعنی چی دقیقا؟؟ :) هر کس شرکت کنه آخرش میفهمه جایزش چیه 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ مــــــــــــــــنو بذار آخر اخر ، بعد خرداد بیام ستاره چند خرداد ؟بگو از الان ردیف کنیم 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ مجید جان قدمت رو چشم بنده هر وقت خواستی بگو نوبت بزنمکی نوبت بزنم برات؟ هر کس شرکت کنه آخرش میفهمه جایزش چیه من فقط نقد حساب میکنم. اول بگو :| لب تابه؟؟ سکه؟؟ تو جیب جا میگیره؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ من فقط نقد حساب میکنم. اول بگو :|لب تابه؟؟ سکه؟؟ تو جیب جا میگیره؟؟ اسپم کردن ممنوع آخر سر مشخص میشه دههههههه:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ من هستم خیلی مخلصیماااا چندم رو تاریخ بزنم؟ 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ اسپم کردن ممنوع آخر سر مشخص میشه دههههههه:vahidrk: اسپم نیست که! مذاکره ست!! گزینه هات رو بذار رو میز بینم آخه مگه هنوز ممدو نمیشناسی قول جایزه نفیس میدی؟؟ من واسه خودت میگم. 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ مجید جان قدمت رو چشم بنده هر وقت خواستی بگو نوبت بزنمکی نوبت بزنم برات؟ هر کس شرکت کنه آخرش میفهمه جایزش چیه اقا منو بزار برای هفته بعد 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ اسپم نیست که! مذاکره ست!!گزینه هات رو بذار رو میز بینم آخه مگه هنوز ممدو نمیشناسی قول جایزه نفیس میدی؟؟ من واسه خودت میگم. من اصولاً حرف میزنم از خودم مایه میذارم نه از ممد سیب زمینی و شلغم:gnugghender: تو نگران جایزش نباش همه گزینه ها روی میزه 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ اقا منو بزار برای هفته بعد هفته بعد چه تاریخی و چه ساعتی شروع کنیم؟؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده