Javid Maleki 11668 ارسال شده در 12 خرداد، 2014 به نام آفریدگار هستی دوستان عزیز و گرانقدر دورد میخوام با کمک شما دوستان سری جدید صندلی داغ رو با حضور شما بزرگوارن راه اندازی بکنم .......و خودم با دستهای خودم باعث سوختنتون باشم قوانین که اینجا لازم رعایت بشه ایناست::167::smiley (18): 1- هر هفته فقط یکبار صندلی داغ برگزار میشه و از روز استارتش تا هفت روز یک هفته محسوب خواهد شد.. 2- دوستانی که میخوان اعلام آمادگی کنن از طریق پیام خصوصی حتماً روزی که میخوان بشین رو این صندلی تا جلز و ولز کنن رو تو پیامشون بهم اطلاع بدن... 3- از شخص حقیقی گرفته تا حقوقی هماهنگی ها رو حتماً باید با بنده حقیر کنن و هر دوستای که بدون اطلاع قبلی خودش نسبت به استارت صندلی داغش بپردازه قطع به یقین بدونن که از افراد جهنم محسوب میشن و تاپیکش رو یه قفل خیلی خیلی بزرگ خواهیم زد. 4- در آخر ماه به کسانی که بهترین صندلی داغ رو برگزار کنن یعنی به درستی به جواب ها پاسخ بدن بیشترین پرسش و پاسخ رو داشته باشن از طریق نظر سنجی بهشون جایزه ای نفیس هر چند ناچیز اهداء خواهد شد. برای همه دوستان آرزوی توفیق دارم و ای کسانی که تو صندلی داغ شرکت نمیکنید ومن الله زجراً عظیما ببینم این هفته آخر اسفند که میاد کی داوطلب میشه بشینه رو صندلی داغ؟؟!! راستی کسانی که میخوان شرکت کنن اگه پیام خصوصی نتونستن بزنن تو همینجا اعلام کنن...قبوله اسپم کردنم تو تاپیک ممنوع و با اختشاش گران برخورد میشه میفرستمشون زندان گوانتاناموووووو 29
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2014 با دوستانی هم که شرکت نکنن برخورد میشه بیاید نوبت بگیرید دیگه دههههه:vahidrk: 11
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 12 خرداد، 2014 با دوستانی هم که شرکت نکنن برخورد میشه بیاید نوبت بگیرید دیگه دههههه:vahidrk: برخورد غیر قانونی؟؟؟ 9
آرتاش 33340 ارسال شده در 12 خرداد، 2014 خداروشکر خطر از سر ما گذشتهدوستان آرزوی سوززوندنتونو داریم 10
masi eng 47044 ارسال شده در 12 خرداد، 2014 سلام من جایزمو به دوستان میبخشم مبارکتون باشه موفق باسید ببخشید اسپم کردم کدوم زندان باید برم 6
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 13 خرداد، 2014 اقا منم میتونم شرکت کنم ایا مجید جان قدمت رو چشم بنده هر وقت خواستی بگو نوبت بزنمکی نوبت بزنم برات؟ ببخشید جوایز نفیس یعنی چی دقیقا؟؟ :) هر کس شرکت کنه آخرش میفهمه جایزش چیه 5
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 13 خرداد، 2014 مــــــــــــــــنو بذار آخر اخر ، بعد خرداد بیام ستاره چند خرداد ؟بگو از الان ردیف کنیم 4
not found 16275 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 مجید جان قدمت رو چشم بنده هر وقت خواستی بگو نوبت بزنمکی نوبت بزنم برات؟ هر کس شرکت کنه آخرش میفهمه جایزش چیه من فقط نقد حساب میکنم. اول بگو :| لب تابه؟؟ سکه؟؟ تو جیب جا میگیره؟؟ 4
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 13 خرداد، 2014 من فقط نقد حساب میکنم. اول بگو :|لب تابه؟؟ سکه؟؟ تو جیب جا میگیره؟؟ اسپم کردن ممنوع آخر سر مشخص میشه دههههههه:vahidrk: 5
not found 16275 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 اسپم کردن ممنوع آخر سر مشخص میشه دههههههه:vahidrk: اسپم نیست که! مذاکره ست!! گزینه هات رو بذار رو میز بینم آخه مگه هنوز ممدو نمیشناسی قول جایزه نفیس میدی؟؟ من واسه خودت میگم. 4
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 مجید جان قدمت رو چشم بنده هر وقت خواستی بگو نوبت بزنمکی نوبت بزنم برات؟ هر کس شرکت کنه آخرش میفهمه جایزش چیه اقا منو بزار برای هفته بعد 3
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 13 خرداد، 2014 اسپم نیست که! مذاکره ست!!گزینه هات رو بذار رو میز بینم آخه مگه هنوز ممدو نمیشناسی قول جایزه نفیس میدی؟؟ من واسه خودت میگم. من اصولاً حرف میزنم از خودم مایه میذارم نه از ممد سیب زمینی و شلغم:gnugghender: تو نگران جایزش نباش همه گزینه ها روی میزه 4
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 13 خرداد، 2014 اقا منو بزار برای هفته بعد هفته بعد چه تاریخی و چه ساعتی شروع کنیم؟؟ 4
ارسال های توصیه شده