MELINI 1178 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ جسدفرعون پیداشد جسد فرعون به مکانی با شرایط خاص در مرکز آثار فرانسه انتقال داده شد تا بزرگترین دانشمندان باستانشناس به همراه بهترین جراحان و کالبد شکافان فرانسه، آزمایشات خود را بر روی این جسد و کشف اسرار متعلق به آن شروع کنند. رئیس این گروه تحقیق و ترمیم حسد یکی از بزرگترین دانشمندان فرانسه به نام پروفسور موریس بوکای بود، او بر خلاف سایرین که قصد ترمیم جسد داشتند، در صدد کشف راز و چگونگی مرگ این فرعون بود.تحقیقات پروفسور بوکای همچنان ادامه داشت تا اینکه در ساعات پایانی شب نتایج نهایی ظاهر شد بقایای نمکی که پس از ساعت ها تحقیق بر حسد فرعون کشف شد دال بر این بود که او در دریا غرق شده و مرده است و پس از خارج کردن جسد او در دریا غرق شده و مرده است و پس از خارج کردن جسد او از دریا برای حفظ جسد، آن را مومیایی کرده اند. اما مسئله غریب و آنچه باعث تعجب بیش از حد پروفسور بوکای شده بود این مسئله بود که چگونه این جسد سالمتر از سایر اجساد، باقی مانده در حالی که این جسد از دریا بیرون کشیده شده است. حیرت و سردرگمی پروفسور دوچندان شد وقتی دید نتیجه تحقیق کاملا مطابق با نظر مسلمانان در مورد غرق شدن فرعون است و از خود سئوال می کرد که چگونه این امر ممکن است با توجه به اینکه این مومیایی در سال ۱۸۹۸ میلادی و تقریبا در حدود ۲۰۰ سال قبل کشف شده است،در حالی که قرآن مسلمانان قبل از ۱۴۰۰ سال پیدا شده است؟! لذا بعد از اتمام کار به کشورهای اسلامی سفر کرد و به تحقیق پرداخت تا بالاخرة آیه ۹۲ سوره یونس را برایش خواندند.به این صورت بود که به دین مبین اسلام مشرف شد. هنگامی که فرانسوا میتران در سال 1981م زمام امور فرانسه را بر عهده گرفت،از مصر تقاضا شد تا جسد مومیایی شده فرعون برای برخی آزمایشها و تحقیقات از مصر به فرانسه منتقل شود . هنگامی که هواپیمای حامل بزرگترین طاغوت تاریخ در فرانسه به زمین نشست،بسیاری از مسئولین کشور فرانسه و از جمله رئیس دولت و وزرایش در فرودگاه حاضر شده و از جسد طاغوت استقبال کردند به خود بیاندیشیم که ما کجای این قافله ایم؟؟؟؟؟ 21 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ لامصب این فرانسه ی لعنتی هرچی میراث تاریخی ملت ها دارن برمیداره میبره 8 لینک به دیدگاه
MELINI 1178 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ لامصب این فرانسه ی لعنتی هرچی میراث تاریخی ملت ها دارن برمیداره میبره ..چه میشه گفت..اما ادمو واقعا به عاقبت خودش بیشتر به فکر فرومیبره........ 7 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ لامصب این فرانسه ی لعنتی هرچی میراث تاریخی ملت ها دارن برمیداره میبره چونکه کشورایی مثل کشور خودمون ارزش این چیزا رو نمیدونیم و نابودشون میکنن بلکه اونا نگه داریشون کنن یه اسمی هم واسه ماها باشه 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ چونکه کشورایی مثل کشور خودمون ارزش این چیزا رو نمیدونیم و نابودشون میکنن بلکه اونا نگه داریشون کنن یه اسمی هم واسه ماها باشه نه مشکل این نیست اگرچه ما شاید قدر آثار تاریخیمونو ندونیم اما به فرانسه چه ربطی داره؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ نه مشکل این نیستاگرچه ما شاید قدر آثار تاریخیمونو ندونیم اما به فرانسه چه ربطی داره؟؟؟؟ وقتی میبینن ما ارزششو نمیدونیم خب معلومه اونا اقدام میکنن چون ارزش آثار و فهمیدن...... اگه ارزششو وقدرشو میدنستیم به خودشون اجازه نمیدادن ولی ... 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ الان موزه های آمریکا و فرانسه و انگلیس پر از اشیا باستانی ایران حتی از پایه های ستون تخت جمشید هم بردن 4 لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ الله اکبر.......همانا دین نزد خدا اسلام است...انشاالله همیشه تندرست و سلامت باشید و ما رو هم از اطلاعات باارزشتون اگاه کنید...در پناه حق باشید 5 لینک به دیدگاه
deremel400 495 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ وقتی میبینن ما ارزششو نمیدونیم خب معلومه اونا اقدام میکنن چون ارزش آثار و فهمیدن...... اگه ارزششو وقدرشو میدنستیم به خودشون اجازه نمیدادن ولی ... من تو خونه یدونه دوربین دارم اصلا هم نمی دونم به چه درد میخره برام ارزش نداره انداختمش گوشه اتاق فردا یکی اینو بدزده ببره تو خونه خودش. من برم ازش شکایت کنم شمای قاضی می گویید طوری نیست عزیزم شما که قدرشو نمی دونستی خوب اون اومده دزدیده رفته جای ناراحتی که نداره اینم شد منطق !!!!!!!!چون بر فرض ما قدرشو نمی دونیم اونها بدزدند ؟؟؟؟!!!!! 6 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ من تو خونه یدونه دوربین دارم اصلا هم نمی دونم به چه درد میخره برام ارزش نداره انداختمش گوشه اتاق فردا یکی اینو بدزده ببره تو خونه خودش. من برم ازش شکایت کنم شمای قاضی می گویید طوری نیست عزیزم شما که قدرشو نمی دونستی خوب اون اومده دزدیده رفته جای ناراحتی که نداره اینم شد منطق !!!!!!!!چون بر فرض ما قدرشو نمی دونیم اونها بدزدند ؟؟؟؟!!!!! اگه درست مطلبا را و پستارو میخوندید متوجه میشدید که من نگفتم جای ناراحتی نداره.........گفتم لا اقل اونا ازش مراقبت میکنن یه اسمی میمونه برای ما.......خودمم چندان خوشحال نیستم ولی اگه قرار باشه مثل بقیه میراثی که اینجاست و نابود داره میشه بهتر که نباشه و محافظت بشه... موفق باشید 4 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ من تو خونه یدونه دوربین دارم اصلا هم نمی دونم به چه درد میخره برام ارزش نداره انداختمش گوشه اتاق فردا یکی اینو بدزده ببره تو خونه خودش. من برم ازش شکایت کنم شمای قاضی می گویید طوری نیست عزیزم شما که قدرشو نمی دونستی خوب اون اومده دزدیده رفته جای ناراحتی که نداره اینم شد منطق !!!!!!!!چون بر فرض ما قدرشو نمی دونیم اونها بدزدند ؟؟؟؟!!!!! سلام دوست عزیز. بیاین یه مثال دیگه رو با هم مرور کنیم. فرض کنید که یه خانواده ای صلاحیت نگه داری از بچه ش رو نداره، پدر معتاد و مادر فوت کرده ! بچه هم مدام مورد آزار و اذیت قرار میگیره. اون وقت قاضی میاد چیکار میکنه؟ بچه رو از پدرش میگیره و میده به پرورشگاه و شاید هم پرورشگاه سرپرستی بچه رو به یه خونواده دیگه بده. هرچند پرورشگاه و ناپدری برای بچه حکم یه خونواده ایده آل رو نخواهد داشت ولی مطمئنن از وضع اولی براش بهتره! آثار باستانی ما هم همین بلا سرش اومده! نه مردم فرهنگش رو دارن و نه دولت برنامه ای برای نگه داری ازش! تا حالا تخت جمشید رفتین؟ اگه رفتین، یادگاری هایی که مردم روش نوشتن رو دیدین؟ مردمی که از سر و کله مجسمه ها بالا میرن و باهاشون عکس میگیرن رو دیدین؟ جای گلوله هایی که تو دوره پهلوی به صورت مجسمه ها شلیک شده(اونم برای تفریح) دیدین؟ از این قبیل بد رفتاری با آثار باستانی انقدر زیاد هست که بخوام براتون بشمرم باید دو صفحه تایپ کنم. پس همون آثار باستانی دست ناپدری مهربون (!) باشه بهتره تا این که اینجا نابود بشن!! 3 لینک به دیدگاه
deremel400 495 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ اگه درست مطلبا را و پستارو میخوندید متوجه میشدید که من نگفتم جای ناراحتی نداره.........گفتم لا اقل اونا ازش مراقبت میکنن یه اسمی میمونه برای ما.......خودمم چندان خوشحال نیستم ولی اگه قرار باشه مثل بقیه میراثی که اینجاست و نابود داره میشه بهتر که نباشه و محافظت بشه... موفق باشید دوست من اطمینان داشته باشید چند سال دیگه همون اسم ایران هم از بین می برند امروز با خلیج فارس و مولانا شروع کردند فردا و..................من نظرم با شما متفاوته اگر قرار باشه آثاری به دست اونها برسه محافظت بشه و فرداش بر ضد خود ما استفاده بشه همون بهتر که از بین بره سلام دوست عزیز.بیاین یه مثال دیگه رو با هم مرور کنیم. فرض کنید که یه خانواده ای صلاحیت نگه داری از بچه ش رو نداره، پدر معتاد و مادر فوت کرده ! بچه هم مدام مورد آزار و اذیت قرار میگیره. اون وقت قاضی میاد چیکار میکنه؟ بچه رو از پدرش میگیره و میده به پرورشگاه و شاید هم پرورشگاه سرپرستی بچه رو به یه خونواده دیگه بده. هرچند پرورشگاه و ناپدری برای بچه حکم یه خونواده ایده آل رو نخواهد داشت ولی مطمئنن از وضع اولی براش بهتره! آثار باستانی ما هم همین بلا سرش اومده! نه مردم فرهنگش رو دارن و نه دولت برنامه ای برای نگه داری ازش! تا حالا تخت جمشید رفتین؟ اگه رفتین، یادگاری هایی که مردم روش نوشتن رو دیدین؟ مردمی که از سر و کله مجسمه ها بالا میرن و باهاشون عکس میگیرن رو دیدین؟ جای گلوله هایی که تو دوره پهلوی به صورت مجسمه ها شلیک شده(اونم برای تفریح) دیدین؟ از این قبیل بد رفتاری با آثار باستانی انقدر زیاد هست که بخوام براتون بشمرم باید دو صفحه تایپ کنم. پس همون آثار باستانی دست ناپدری مهربون (!) باشه بهتره تا این که اینجا نابود بشن!! سلام آثار فرهنگی دنیا را این کشورهای دزد با اجازه مردم ایران یا در دادگاه عادل به دست نیاوردند اینها دزدی بوده و هیچ پرورشگاهی در هیچ جای دنیا اجازه نداره بچه کسی را هرچند پدرش بدترین انسان روی زمین ازش بدزده . انسان موجود زنده با عمر مفید است. بعد رسیدن به سنی برای خودش می تونه تصمیم بگیره و جای سکونت و غیره ....را انتخاب کنه . درست یا غلط این تصمیمات عمر خودش است و تمام میشه اما آثار فرهنگی یک کشور و مجسمه خودشون قدرت تصمیم گیری دارند ؟؟؟؟؟؟؟؟یا خود به خود بعد مثلا 100سال از بین میره ؟؟؟؟؟؟؟ آیا سرپرستی بچه ای ایرانی به یک نفر فرانسوی داده میشه؟؟؟؟ اصلا قبول نداریم که مردم ما بی فرهنگ هستند بلکه مثل همه دنیا یک سری نخاله داریم که چون تو دهنشون زده نشده بزرگ جلوه می کنند .و البته هیچ کشوری در دنیا برای ایران دایه مهربان تر از مادر نیست به تمام دنیا ثابت شده اونها یک ریال منافعشون در خطر بیوفته زن و بچه و آثار تاریخی براشون ارزش نداره همش را با خاک یکی می کنند .برای همین من ترجیح می دهم ماشینم را بندازم تو دره تا اینکه دزد ببره و هر روز به من پوزخند بزنه و با پول ماشین من هر روز حریص تر و دم کلفت تر بشه یک مشکلی که اکثر ما ایرانی ها داریم اینه که منتظر هستیم یک دولتی بیاد سر کار با معجزه همه چیز را گل و بلبل کنه .اما یادمون رفته از خودمون شروع کنیم واقعا ما خودمون تا امروز چند ساعت یا چند هزار تومن برای نگه داری آثار فرهنگی و تاریخی خودمون هزینه کرده ایم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ما تا از خودمون شروع نکنیم نه اقتصاد درست میشه نه فرهنگ ونه ............کلید تمام مشکلات کلید حسن کلید ساز خودمون نیستبلکه کلید همت تک تک ماها است و اینکه بستر فراهم باشه و ما شنا بکنیم هنر نیست هنر اینه که بستر را بسازیم و بعد شناگر ماهری بشویم من راستش از ادامه دادن این بحثها زیاد خوشم نمیاد چون به نظرم تو این انجمنها زیاد نمیشه به بحثهای فکری پرداخت یا با استدلال خودمون ویا طرف مقابل را از اشتباه دور کنیم 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ دوست من اطمینان داشته باشید چند سال دیگه همون اسم ایران هم از بین می برند امروز با خلیج فارس و مولانا شروع کردند فردا و..................من نظرم با شما متفاوته اگر قرار باشه آثاری به دست اونها برسه محافظت بشه و فرداش بر ضد خود ما استفاده بشه همون بهتر که از بین بره سلام دوست من راستش مثالتون به نظر من زیاد با موضوع متناسب نیست . چرا؟ آثار فرهنگی دنیا را این کشورهای دزد با اجازه مردم ایران یا در دادگاه عادل به دست نیاوردند اینها دزدی بوده و هیچ پرورشگاهی در هیچ جای دنیا اجازه نداره بچه کسی را هرچند پدرش بدترین انسان روی زمین ازش بدزده . انسان موجود زنده با عمر مفید هست بعد سنی برای خودش می تونه تصمیم بگیره و جای سکونت و غیره ....را انتخاب کنه و درست یا غلط عمر خودش است و تمام میشه اما آثار فرهنگی یک کشور و مجسمه ها هم خودش قدرت تصمیم گیری داره ؟؟؟؟؟؟؟؟یا خود به خود بعد مثلا 100سال از بین میره ؟؟؟؟؟؟؟ آیا سرپرستی بچه ای ایرانی به یک نفر فرانسوی داده میشه؟؟؟؟ اصلا قبول نداریم که مردم ما بی فرهنگ هستند بلکه مثل همه دنیا یک سری نخاله داریم که چون تو دهنشون زده نشده بزرگ جلوه می کنند .و البته هیچ کشوری در نیا هم برای ایران دایه مهربان تر از مادر نیست به تمام دنیا ثابت شده اونها یک ریال منافعشون در خطر بیوفته زن و بچه و آثار تاریخی براشون ارزش نداره همش را با خاک یکی می کنند .برای همین من ترجیح می دهم ماشینم را بندازم تو دره تا اینکه دزد ببره و هر روز به من پوزخند بزنه و با پول ماشین من هر روز حریص تر و دم کلفت تر بشه من راستش از ادامه دادن این بحثها زیاد خوشم نمیاد چون به نظرم تو این انجمنها زیاد نمیشه به بحثهای فکری پرداخت یا با استدلال خودمون ویا طرف مقابل را از اشتباه دور کنیم نظر هرکس قابل احترام وبه طبع هرکس نظر خاص خودشو داره.... من به شخصه خارج از بحث سیاستش ترجیح میدم میراث گذشته پایدار بمونه حالا اینجا یا جای دیگه......وبه خاطر سیاست ترجیح نمیدم از بین بره. همونطور که گفتید مردم ما بی فرهنگ نیستن ودر تمام جوامع پیدا میشه همچین کسایی .ولی تو جامعه ی ما ظاهرا بیشتر به چشم میخوره......نمونه اش ترک سی و سه پل و.... اون رو نمیشه ببرن پس لااقل باید نشون بدن که میتونیم ازش مراقبت کنیم....... به هر حال بحث طولانی میشه ومنم قصد ناراحت کردن ندارم چون هر کس میتونه نظرش و در نهایت احترام بگه چه اینجا چه جای دیگه ....نظرات شخصیه 2 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ سلام آثار فرهنگی دنیا را این کشورهای دزد با اجازه مردم ایران یا در دادگاه عادل به دست نیاوردند اینها دزدی بوده و هیچ پرورشگاهی در هیچ جای دنیا اجازه نداره بچه کسی را هرچند پدرش بدترین انسان روی زمین ازش بدزده . انسان موجود زنده با عمر مفید است. بعد رسیدن به سنی برای خودش می تونه تصمیم بگیره و جای سکونت و غیره ....را انتخاب کنه . درست یا غلط این تصمیمات عمر خودش است و تمام میشه اما آثار فرهنگی یک کشور و مجسمه خودشون قدرت تصمیم گیری دارند ؟؟؟؟؟؟؟؟یا خود به خود بعد مثلا 100سال از بین میره ؟؟؟؟؟؟؟ آیا سرپرستی بچه ای ایرانی به یک نفر فرانسوی داده میشه؟؟؟؟ اصلا قبول نداریم که مردم ما بی فرهنگ هستند بلکه مثل همه دنیا یک سری نخاله داریم که چون تو دهنشون زده نشده بزرگ جلوه می کنند .و البته هیچ کشوری در دنیا برای ایران دایه مهربان تر از مادر نیست به تمام دنیا ثابت شده اونها یک ریال منافعشون در خطر بیوفته زن و بچه و آثار تاریخی براشون ارزش نداره همش را با خاک یکی می کنند .برای همین من ترجیح می دهم ماشینم را بندازم تو دره تا اینکه دزد ببره و هر روز به من پوزخند بزنه و با پول ماشین من هر روز حریص تر و دم کلفت تر بشه یک مشکلی که اکثر ما ایرانی ها داریم اینه که منتظر هستیم یک دولتی بیاد سر کار با معجزه همه چیز را گل و بلبل کنه .اما یادمون رفته از خودمون شروع کنیم واقعا ما خودمون تا امروز چند ساعت یا چند هزار تومن برای نگه داری آثار فرهنگی و تاریخی خودمون هزینه کرده ایم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ما تا از خودمون شروع نکنیم نه اقتصاد درست میشه نه فرهنگ ونه ............کلید تمام مشکلات کلید حسن کلید ساز خودمون نیستبلکه کلید همت تک تک ماها است و اینکه بستر فراهم باشه و ما شنا بکنیم هنر نیست هنر اینه که بستر را بسازیم و بعد شناگر ماهری بشویم من راستش از ادامه دادن این بحثها زیاد خوشم نمیاد چون به نظرم تو این انجمنها زیاد نمیشه به بحثهای فکری پرداخت یا با استدلال خودمون ویا طرف مقابل را از اشتباه دور کنیم اولا اینکه در مثل مناقشه نیست! شما مثال دزد رو زدید و من نیومدم مثال شما رو زیر و رو کنم و ایراداتش رو بررسی کنم، بلکه گفتم بیاین از یک منظر دیگه به این قضیه نگاه کنیم و مثال خودم رو زدم. طبیعتا اون مثال بنده هم نمیتونه کاملا هم ارز با مسئله مورد بحث باشه و فقط میتونه یه دیدگاه دیگه در این مبحث رو نشون بده. حالا شما بجای اینکه به بحث اصلی بپردازین گیر دادین به مثال بنده! دوما بی فرهنگی کاملا تو جامعه ما داره موج میزنه! چه طیف معروف به سنت گرا ها و چه طیف معروف به روشنفکران (!). مردم عادی هم که دیگه هرروز داریم تو اتوبوس و مترو و خیابون و صف های متنوع (!) میبینمشون و سطح فرهنگ کاملا مشخصه!! سوما بحث بر سر فرهنگه و شما خیلی جالب در مورد رئیس جمهور صحبت میکنید (اشاره به کلمه خاصی نداشتم البته!!!) در ضمن وقت کردین یه خورده به جاهای که یه خورده وضع اقتصادی خوب نیست سر بزنید تا آمار بهتری از سطح فرهنگ دستتون بیاد! 2 لینک به دیدگاه
deremel400 495 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ اولا اینکه در مثل مناقشه نیست! شما مثال دزد رو زدید و من نیومدم مثال شما رو زیر و رو کنم و ایراداتش رو بررسی کنم، بلکه گفتم بیاین از یک منظر دیگه به این قضیه نگاه کنیم و مثال خودم رو زدم. طبیعتا اون مثال بنده هم نمیتونه کاملا هم ارز با مسئله مورد بحث باشه و فقط میتونه یه دیدگاه دیگه در این مبحث رو نشون بده.حالا شما بجای اینکه به بحث اصلی بپردازین گیر دادین به مثال بنده! دوما بی فرهنگی کاملا تو جامعه ما داره موج میزنه! چه طیف معروف به سنت گرا ها و چه طیف معروف به روشنفکران (!). مردم عادی هم که دیگه هرروز داریم تو اتوبوس و مترو و خیابون و صف های متنوع (!) میبینمشون و سطح فرهنگ کاملا مشخصه!! سوما بحث بر سر فرهنگه و شما خیلی جالب در مورد رئیس جمهور صحبت میکنید (اشاره به کلمه خاصی نداشتم البته!!!) در ضمن وقت کردین یه خورده به جاهای که یه خورده وضع اقتصادی خوب نیست سر بزنید تا آمار بهتری از سطح فرهنگ دستتون بیاد! چهارم اینکه اگر فلک ،وینچستر،کلاش،لانچیکو و...........نیاز دارید بدهم خدمتتون 1 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ چهارم اینکه اگر فلک ،وینچستر،کلاش،لانچیکو و...........نیاز دارید بدهم خدمتتون تا وقتی منطق هست نیازی به این چیز ها نیست! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده