major7 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ توی این سایت می تونید تست رو انجام بدید و در آخر نمره آی کیو شما محاسبه میشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * بهتره با نرم افزاره google chrome یا torch بازش کنین * وقت آزمون 40 دقیقه هستش و سوالات از ساده به سخت مرتب شده اند * پاسخ سوالات در دسترس و قابل انتشار نیست ( من خیلی وقته ، از زمان بچگیم میخواستم نمره آی کیوم رو بدونم اما منبعی در دسترس نبود تا اینکه امشب این تست رو زدم و بر خلاف اینکه فکر میکردم نابغه هستم نمرش 112 در اومد .البته اوایل محدوده High دراومد . اما من انتظار بیشتری داشتم ) اگه دوست داشتین شما هم نمرتونو بگین با تشکر یک بهونه هم بیارم! :دی واقعا واقعا خسته و بی تمرکز بودم 5 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ ده تا دونه آخریو شانسی زدم اصلا حوصله نمیکنم بشینم اینارو بزنم.... 115 قبلا حدود شیش ماه پیش یه بار زدم 128 شدم 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ 112 .......19 تا رو شانسی زدم حوصلم نشد ......... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده