رفتن به مطلب

بیا واسه این سوال یه جواب منطقی بیار!

Mr.Dexigner

ارسال های توصیه شده

چرا من وقتی یه چیزی رو که قانون منعش نکرده و خودم عذاب وجدان نمیگیرم و از نظر اقتصادی به نفعمه و میتونم انجامش بدم ولی بقیه میگن که انجامش نده رو انجام ندم؟

مثلا چرا من نباید آلبوم جدید زانیار خسروی رو دانلود کنم، وقتی که از دانلودش عذاب وجدان نمیگیرم؟

خدایی شعار معار ندینا. ببینم میتونید منو قانع کنید که آلبوم زانیار رو دانلود نکنم یا نه؟

• Like 13
لینک به دیدگاه
چرا من وقتی یه چیزی رو که قانون منعش نکرده و خودم عذاب وجدان نمیگیرم و از نظر اقتصادی به نفعمه و میتونم انجامش بدم ولی بقیه میگن که انجامش نده رو انجام ندم؟

مثلا چرا من نباید آلبوم جدید زانیار خسروی رو دانلود کنم، وقتی که از دانلودش عذاب وجدان نمیگیرم؟

خدایی شعار معار ندینا. ببینم میتونید منو قانع کنید که آلبوم زانیار رو دانلود نکنم یا نه؟

شعار که نمیشه داد. عذاب وجدانم که نمیگیری. دانلود کن بره دیگه. سوال نداره که :ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
دلیل منطقی: آهش میگیرتت :whistle:

این همه فیلم و سریال دانلود کردیم آه کسی ما رو اگه میخواست بگیره الان تیکه تیکه شده بودیم! :ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

خب وقتی عذاب وجدان نمی گیری، هیچ راهی نداره برای جلوگیری :w02:

اما من به شدت پرهیز می کنم از این کار ! چند قسمت شاهگوش حاضر و آماده بهم رسید و دیدم ، اصلا یه جوری شدم احساس بدی دارم.احساس دزدی میکنم :icon_pf (34):

همش به این فکر میکنم که اگه خودم یه آلبومی منتشر میکردم ، یه برنامه ای می ساختم یا هرچیز دیگه ، مسلما انتظار داشتم کسی که میخواد ازش استفاده کنه ، چندهزار تومن ناقابل براش هزینه کنه.چون مثلا من برای تولید این کار هزینه کردم.

مثلا خیلیا شوخی کردم رو دانلود میکنن چون می گن چرت و پرته و ارزش خریدن نداره.من میگم اگه چرته ، پس نبین ! اگه میخوای ببینی باید بخری ... کلا وجدان من لامصب زیادی بیداره !!:ws3: ( خانواده بهم میگن پیامبر :w02:)

شما هم برو بخر از هنرمند مورد علاقت حمایت کن فرزندم :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

من خودم اوایل فول آلبوم دانلود میکردم!

اما از وقتی که گروه 7 تو تلویزیون تو یه برنامه زنده گفتن که خواهش میکنیم آهنگ ها رو دانلود نکنین و با خرید آلبوم از خواننده هایی که بهشون علاقه دارین، حمایت کنین

دیگه دانلود نکردم خداییش

تک آهنگ شده ها

اما دیگه بیش از یه آهنگ رو دانلود نکردم از یه آلبوم

معمولا خریدم

با خودم میگم آخه 2500-3000 تومن به کجا برمیخوره وقتی یه سوپر چیپس 7000تومنه:|||

• Like 9
لینک به دیدگاه

تو سرزمین کورها ادم یک چشم پادشاه هست

این خراب شده هزارسال دیگه هم درست نمیشه نه با شعار نه با عمل نه با اصلاح نه با رفرم و انقلاب نه...

وجدان نقش مادرزن رو تو زندگی بازی میکنه خوبه ولی کوفتت میکنه!

هروقت سیستم حکومتی اومد کارت های ملی رو هوشمند کرد مالیات رو مثل کشور انگلیس گرفت اونوقت وجدان هم معنا پیدا میکنه

ما از اول دزد به دنیا اومدیم و کسایی که هنوز عذاب وجدان دارن هنوز نمیدونن دزدن یا اینکه به زور میخوان خودشون قانع کنن که نیستن!

برو دانلود کن و از شنیدنش لذت ببر اگرم روزی کارتو دزدیدن از دزدیده شدنش لذت ببر (کاری کن نتونن بدزدن!(کی میاد کارای امثال...رو بدزده در حالی که محبوب و مشهور هم هست به ظاهر!))

• Like 8
لینک به دیدگاه

دانلود کن داداش

من اصلن دلم نمیسوزه... میدونی چرا؟؟؟؟؟؟

وقتی میبینم نرم افزار ها و برنامه های مختلفی که یه اکیپ واسه نوشتنش زحمت کشیدن، مردم بدون هیچ عذاب وجدانی کپی میزنن و اون موقع واسه چه میدونم... قهوه تلخ و این داستان ها شعار عذاب وجدانی میدن آی زورم میگیره..

کپی کردن و دانلود رایگان و از این حرفا، مثل انرژی هسته ای حق مسلم ماست:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه

دانلود كن و لذت ببر كه بقيه هم كاراي تورو دانلود كنن و لذت ببرن! :gnugghender:

اين ميشه جزا دادگي نسبي :دي

منطق چي هست؟!

• Like 6
لینک به دیدگاه

چی بگم واللا:ws38:

راستش من خودم تا حالا از اینترنت آهنگ دانلود کردم

اما همچین فورس ماژور نبوده:ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه

فقطُ فقط به این فک کن که داری کلی پول نت میدی و باید نهایت استفاده رو ازش ببری:ws3:تازه اگر تونستی تو ساعت رایگان دانلودش کنی که چه بهتر روحت شاد :w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...