Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ خداوندا ، در این واپسین روزهای سال دلم را چنان در جویبار زلال رحمتت شستشو ده که هر کجا تردیدی هست ایمان ، هر کجا زخمی است مرهم ، هـر کجا نومیدی هست امید و هر کـــجا نفرتی هسـت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جـای آن را فرا گیرد پیشاپیش ســال نو مبارک لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ سال نو پیشاپیش مبارک سالی پر از موفقیت و امید داشته باشید :w71: لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ پیشاپیش سال نو مبارک سال خوبی رو آرزو دارم براتون لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ سال خوبی داشته باشید نواندیشی های عزیز لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ عید همه ی نواندیشانی های عزیز مبارک باشه.:rose: آرزو دارم امسال بهترین سال زندگی هممون بشه :girl_angel: امسال میتونه سال برآورده شدن آرزوهای خیلیامون باشه اگه فقط برای همدیگه دعا کنیم من که خیلی خوش بینم به سال 93 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ بوی جان می آید اینک از نفس های بهار دستهای پر گل اند این شاخه ها ؛ بهر نثار با پیام دلکش “ نوروزتان پیروز باد ” با سرود تازه “ هر روزتان نوروز باد ” شهر سرشار است از لبخند ؛ از گل ؛ از امید تا جهان باقی ست این آئین جهان افروز باد لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ مبارک باد این عید و پربرکت. انشالله همه نو اندیشای عزیز تو سال جدید به بهترین ها برسن لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ عید همه ی دوستا گل و بلبل و سنبل مبارک ایشالله لحظه هاتون پر از خوشی و سلامتی باشه دعا میکنم سال جدید با خوشی شروع بشه و لحظه لحظه ی گذر سال براتون شیرین باشه غم نبینید ایشالله لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ دنیـــــــا را برایتان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شــاد و شادی را برایتان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دنیـــا آرزو مندم هر روزتان نوروز لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده