sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان من می خوام یه برنامه نویسی را بصورت حرفه ایی شروع و ادامه بدم ولی در اولین مرحله یعنی انتخاب زبان برنامه نویسی دچار مشکل شدم. خودم علاقه شدیدی به طراحی وب دارم ولی نمی دونم کدوم زبان برنامه نویسی را انتخاب کنم و از هر کس که می پرسم یه چیز پیشنهاد میده. دوستان لطفا یه زبان برنامه نویسی خوب بهم معرفی کنید که بازار کار و آینده خوبی داشته باشه. اگه منابع خوبی هم براش معرفی کنید که عالی میشه :texc5lhcbtrocnmvtp8 تشکر 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان من می خوام یه برنامه نویسی را بصورت حرفه ایی شروع و ادامه بدم ولی در اولین مرحله یعنی انتخاب زبان برنامه نویسی دچار مشکل شدم. خودم علاقه شدیدی به طراحی وب دارم ولی نمی دونم کدوم زبان برنامه نویسی را انتخاب کنم و از هر کس که می پرسم یه چیز پیشنهاد میده. دوستان لطفا یه زبان برنامه نویسی خوب بهم معرفی کنید که بازار کار و آینده خوبی داشته باشه. اگه منابع خوبی هم براش معرفی کنید که عالی میشه :texc5lhcbtrocnmvtp8 تشکر سلام یه سری به سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بزنید. 1 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان من می خوام یه برنامه نویسی را بصورت حرفه ایی شروع و ادامه بدم ولی در اولین مرحله یعنی انتخاب زبان برنامه نویسی دچار مشکل شدم. خودم علاقه شدیدی به طراحی وب دارم ولی نمی دونم کدوم زبان برنامه نویسی را انتخاب کنم و از هر کس که می پرسم یه چیز پیشنهاد میده. دوستان لطفا یه زبان برنامه نویسی خوب بهم معرفی کنید که بازار کار و آینده خوبی داشته باشه. اگه منابع خوبی هم براش معرفی کنید که عالی میشه :texc5lhcbtrocnmvtp8 تشکر درود خوب شما برای اینکه وارد دنیای برنامه نویسی وب بشید باید فارغ از هر زبانی HTML و CSS را حتما بلد باشید. قدم به قدم پیش برید و هیچوقت به خودتون ناامیدی راه ندید. بازار کار خیلی عالی داره برنامه نویسی وب به شرط اینکه حوصله داشته باشید و هیچوقت به کم راضی نباشید. از امروز شروع کنید به یادگیری HTML و در موازاتش CSS. بعد از اینکه به حد نسبی موارد بالا را یاد گرفتید حالا به انتخاب زبان بپردازید. میتونید هر سوالی داشتید از طریق همین انجمن بپرسید. موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
ashkanzx1 1116 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان من می خوام یه برنامه نویسی را بصورت حرفه ایی شروع و ادامه بدم ولی در اولین مرحله یعنی انتخاب زبان برنامه نویسی دچار مشکل شدم. خودم علاقه شدیدی به طراحی وب دارم ولی نمی دونم کدوم زبان برنامه نویسی را انتخاب کنم و از هر کس که می پرسم یه چیز پیشنهاد میده. دوستان لطفا یه زبان برنامه نویسی خوب بهم معرفی کنید که بازار کار و آینده خوبی داشته باشه. اگه منابع خوبی هم براش معرفی کنید که عالی میشه :texc5lhcbtrocnmvtp8 تشکر با سلام و خسته نباشید برنامه نویسی هم شاخه های مربوط به خودشو داره مثلا اگه تو زمینه وب میخواید برنامه نویسی کنید به نظرم بهتره با css & html و php دنبال کنید اما اگه میخواید تو زمینه برنامه سازی و ساخت نرم افزار و این چیزا برید به دنبال c و ++c برید به نظرم تو زمینه وب کار کنید خیلی بهتره چون میدونید و یک واقعیت هستش تو ایران 100 درصد نرم افزارهای که ساخته میشه و به صورت پولی ارائه میشه تقریبا 95 درصد اونها بعد اینکه وارد بازار میشن کرک میشن و تمام زحمات برنامه نویس میشه یه فایل کرک ولی تو زمینه وب اینطور نیست تقریبا موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده