رفتن به مطلب

انتخاب زبان برنامه نویسی

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان

من می خوام یه برنامه نویسی را بصورت حرفه ایی شروع و ادامه بدم ولی در اولین مرحله یعنی انتخاب زبان برنامه نویسی دچار مشکل شدم. :ws52:

خودم علاقه شدیدی به طراحی وب دارم ولی نمی دونم کدوم زبان برنامه نویسی را انتخاب کنم و از هر کس که می پرسم یه چیز پیشنهاد میده.

دوستان لطفا یه زبان برنامه نویسی خوب بهم معرفی کنید که بازار کار و آینده خوبی داشته باشه. اگه منابع خوبی هم براش معرفی کنید که عالی میشه :texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام دوستان

من می خوام یه برنامه نویسی را بصورت حرفه ایی شروع و ادامه بدم ولی در اولین مرحله یعنی انتخاب زبان برنامه نویسی دچار مشکل شدم. :ws52:

خودم علاقه شدیدی به طراحی وب دارم ولی نمی دونم کدوم زبان برنامه نویسی را انتخاب کنم و از هر کس که می پرسم یه چیز پیشنهاد میده.

دوستان لطفا یه زبان برنامه نویسی خوب بهم معرفی کنید که بازار کار و آینده خوبی داشته باشه. اگه منابع خوبی هم براش معرفی کنید که عالی میشه :texc5lhcbtrocnmvtp8

سلام

یه سری به سایت

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
بزنید.

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام دوستان

درود :icon_gol:

خوب شما برای اینکه وارد دنیای برنامه نویسی وب بشید باید فارغ از هر زبانی HTML و CSS را حتما بلد باشید.

قدم به قدم پیش برید و هیچوقت به خودتون ناامیدی راه ندید.

بازار کار خیلی عالی داره برنامه نویسی وب به شرط اینکه حوصله داشته باشید و هیچوقت به کم راضی نباشید.

از امروز شروع کنید به یادگیری HTML و در موازاتش CSS.

بعد از اینکه به حد نسبی موارد بالا را یاد گرفتید حالا به انتخاب زبان بپردازید.

میتونید هر سوالی داشتید از طریق همین انجمن بپرسید.

موفق باشید

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام دوستان

با سلام و خسته نباشید برنامه نویسی هم شاخه های مربوط به خودشو داره مثلا اگه تو زمینه وب میخواید برنامه نویسی کنید به نظرم بهتره با css & html و php دنبال کنید

اما اگه میخواید تو زمینه برنامه سازی و ساخت نرم افزار و این چیزا برید به دنبال c و ++c برید

به نظرم تو زمینه وب کار کنید خیلی بهتره چون میدونید و یک واقعیت هستش تو ایران 100 درصد نرم افزارهای که ساخته میشه و به صورت پولی ارائه میشه تقریبا 95 درصد اونها بعد اینکه وارد بازار میشن کرک میشن و تمام زحمات برنامه نویس میشه یه فایل کرک ولی تو زمینه وب اینطور نیست تقریبا

موفق باشید

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...