آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ ترکی رو با اینا قاطی نکن:vahidrk: ترکی که زبان عالیییییی هست قاطی نمیشه لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ ترکی که زبان عالیییییی هست قاطی نمیشه راستی چرا تاپیک هاتو نمیشه تشکر زد؟ لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ راستی چرا تاپیک هاتو نمیشه تشکر زد؟ این تاپیکو میگید؟بعضی تاپیکا برا پست اولی فقط تشکر داره مثل این تاپیک به عبارتی برا پستای اسپم تشکر زده نمیشه لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ این تاپیکو میگید؟بعضی تاپیکا برا پست اولی فقط تشکر داره مثل این تاپیک به عبارتی برا پستای اسپم تشکر زده نمیشه ای نامردا لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ سجاد مکالمونو یادته زلزله قیلی که تو آذربایجان اومد؟ لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ سجاد مکالمونو یادته زلزله قیلی که تو آذربایجان اومد؟ اره دارمش اون دوسه شب رسما مخمون تیلیت شد از بس تو خواب و بیداری رو ویبره بودیم لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ اره دارمشاون دوسه شب رسما مخمون تیلیت شد از بس تو خواب و بیداری رو ویبره بودیم کوش ؟ یادته چقدر میترسیدی ؟ حالا درست نیست جلو بچه ها بگم لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ تاپیک رو آپ نکنید خب.... فکر کردم دوباره زلزله شده....این تاپیک رو ندیده بودم.... من از خود زلزله چیزی متوجه نشدم چون خواب بودم ،بعد که بیدارم کردند فهمیدم زلزله شده باور نمیکردم مدام هم با گوشیم چک میکردم ولی سایت لرزه نگاری کلا لود نمیشد... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده