spow 44198 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 زلزله زلزله زلزله بازم تبریز لرزید شهر همچین بهم خورده انگار چه خبره من صفحه مرکز زلزله نگاری رو نمیتونم باز کنم کسی از دوستان اگر میتونه بازش کنه مشخصات این زمین لرزه رو بزاره لطفا البته تنها شباهتش به زلزله این بود که یه چندثانیه ای تکون خورد همه چیز 14
spow 44198 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2014 [TABLE] [TR] [TD=class: point]Magnitude [/TD] [TD=class: point2]ML 3.5[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: point]Region[/TD] [TD=class: point2]NORTHWESTERN IRAN[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: point]Date time[/TD] [TD=class: point2]2014-03-09 06:34:10.3 UTC[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: point]Location[/TD] [TD=class: point2]38.09 N ; 46.39 E[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: point]Depth[/TD] [TD=class: point2]17 km[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: point]Distances[/TD] [TD]9 km E of Tabrīz, Iran / pop: 1,424,641 / local time: 10:04:10.3 2014-03-09 9 km E of Tabrīz, Iran / pop: 1,424,641 / local time: 10:04:10.3 2014-03-09 [/TD] [/TR] [/TABLE] اینم مشخصات زلزله صبح تبریز با این مردم ریختن بیرون!
spow 44198 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2014 بالاخره مرکز زلزله نگاری لطف کرد وامار رو گذاشت! [TABLE=width: 60%, align: center] [TR] [TD]2014/03/09 06:34:10 [/TD] [TD]۱۳۹۲/۱۲/۱۸ ۱۰:۰۴:۱۰[/TD] [TD]38.09[/TD] [TD]46.39[/TD] [TD]17[/TD] [TD]3.5[/TD] [TD]تبريز, آذربايجان شرقي[/TD] [/TR] [/TABLE] زلزلهای به قدرت 3.5 ریشتر ساعت 10 و 4 دقیقه صبح امروز (یکشنبه) «امند» تبریز را لرزاند.بنا بر این گزارش این زمین لرزه در عمق 17 کیلومتری از سطح زمین رخ داد که اثرات آن در بیشتر نقاط شهر تبریز احساس و موجب وحشت شهروندان شد. تاکنون گزارشی از خسارات جانی و مالی احتمالی این زمین لرزه مخابره نشده است. پ.ن : دروغ میگه من وحشت نکردم
spow 44198 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2014 زلزله در تبریز میناجان زمان هاشونم چک میکردی! دستت درد نکنه
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 میناجان زمان هاشونم چک میکردی!دستت درد نکنه بله توجه کردم
آرتاش 33340 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 تو مرکز شهر خیلی احساس نشد اما تو مناطق الگی و یاخجیان و شهرک باغمیشه و ....صدای خیلی عجیبی شنیده شده برا همین مردم بیشتر ریختن بیرون ماکه تو دانشگاه بودیم احساس نکردیم امیدوارم ختم به خیر بشه و گسل تبریز عرض اندام نکنه
s.zarei 3090 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 مرکز زلزله بین باغمیشه و ونیار یعنی نزدیکی گسل معروف تبریز بوده است. گسل تبریز فعال است دکتر مهدی زارع درباره این زلزله گفت: گسل شمال تبریز فعال است و انتظار این زمین لرزه ها همیشه وجود دارد و مانند اخطاری است که برای ما وجود دارد. از نظر تاریخچه هم مانند زلزله شمال تهران است و ۲۳۴ سال است که گسل شمال تبریز زلزله بالای ۷ ریشتری نداشته است. زلزله تابستان سال گذشته ورزقان هم ربطی به گسل شمال تبریز نداشت. او گفت: البته این پیش لرزه، یک زلزله بزرگتر نیست. چون پیش لرزه ها معمولا اندازه متوسط در حد ۵ ریشتر دارند که در صورت وقوع پیاپی و یک وقوع فوج گونه ای زلزله های کوچک (۳ تا ۴ ریشتر)، می توان از آنها به عنوان پیش درآمد یک زلزله بزرگتر نام برد.
spow 44198 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2014 تو مرکز شهر خیلی احساس نشد اما تو مناطق الگی و یاخجیان و شهرک باغمیشه و ....صدای خیلی عجیبی شنیده شده برا همین مردم بیشتر ریختن بیرون ماکه تو دانشگاه بودیم احساس نکردیم امیدوارم ختم به خیر بشه و گسل تبریز عرض اندام نکنه صداش جوری بود من فک کردم بازم مثل انفجار زاغه مهمات سپاه اطراف شهر جدید سهند دسته گل به اب دادن من تاحالا تجربه زلزه این مدلی رو نداشتم! مرکز زلزله بین باغمیشه و ونیار یعنی نزدیکی گسل معروف تبریز بوده است. گسل تبریز فعال است دکتر مهدی زارع درباره این زلزله گفت: گسل شمال تبریز فعال است و انتظار این زمین لرزه ها همیشه وجود دارد و مانند اخطاری است که برای ما وجود دارد. از نظر تاریخچه هم مانند زلزله شمال تهران است و ۲۳۴ سال است که گسل شمال تبریز زلزله بالای ۷ ریشتری نداشته است. زلزله تابستان سال گذشته ورزقان هم ربطی به گسل شمال تبریز نداشت. او گفت: البته این پیش لرزه، یک زلزله بزرگتر نیست. چون پیش لرزه ها معمولا اندازه متوسط در حد ۵ ریشتر دارند که در صورت وقوع پیاپی و یک وقوع فوج گونه ای زلزله های کوچک (۳ تا ۴ ریشتر)، می توان از آنها به عنوان پیش درآمد یک زلزله بزرگتر نام برد. سلام نمیدونم شماهم حسش کردین یانه ولی زلزله انگار فقط تو یه محور عمودی بود اصلا حرکت عرضی یا اریب نداشت من رو صندلیم بودم فک کردم یکی داره پایه صندلی رو بالا پایین میکنه!!
s.zarei 3090 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 صداش جوری بود من فک کردم بازم مثل انفجار زاغه مهمات سپاه اطراف شهر جدید سهند دسته گل به اب دادنمن تاحالا تجربه زلزه این مدلی رو نداشتم! سلام نمیدونم شماهم حسش کردین یانه ولی زلزله انگار فقط تو یه محور عمودی بود اصلا حرکت عرضی یا اریب نداشت من رو صندلیم بودم فک کردم یکی داره پایه صندلی رو بالا پایین میکنه!! دقیقا همین احساس داشتیم ما تو یه جلسه تو یکی از کارخانجات صنعتی غرب تبریز بودیم که همه از حالت این لرزه تعجب کردیم
آرتاش 33340 ارسال شده در 10 خرداد، 2014 صداش جوری بود من فک کردم بازم مثل انفجار زاغه مهمات سپاه اطراف شهر جدید سهند دسته گل به اب دادنمن تاحالا تجربه زلزه این مدلی رو نداشتم! سلام نمیدونم شماهم حسش کردین یانه ولی زلزله انگار فقط تو یه محور عمودی بود اصلا حرکت عرضی یا اریب نداشت من رو صندلیم بودم فک کردم یکی داره پایه صندلی رو بالا پایین میکنه!! دقیقا همینه که اصلا حالت عادی نداشتیا ما ندید بدیدیم یا.....
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 12 خرداد، 2014 دقیقا همینه که اصلا حالت عادی نداشتیا ما ندید بدیدیم یا..... یحتمل مصنوعی بیده؟:gnugghender:
آرتاش 33340 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 پارسی رو پاس بداریم عربی را زاپاس هم نداریم باشه ترجیحا ترکی میگم (تانری بولور )
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 باشه ترجیحا ترکی میگم (تانری بولور ) من با این دوتا زبان انگلیسی و عربی خفن ستیز دارم
آرتاش 33340 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 من با این دوتا زبان انگلیسی و عربی خفن ستیز دارم زبان مگه چیکار میکنه ستیز دارید؟ترکی انگلیسی عربی زبانای خوبی هستن ازنظر دستور زبان قواعد و خیلی چیزای دیگه
ارسال های توصیه شده