رفتن به مطلب

زلزله در تبریز

spow

ارسال های توصیه شده

زلزله زلزله زلزله

بازم تبریز لرزید:whistle:

شهر همچین بهم خورده انگار چه خبره

من صفحه مرکز زلزله نگاری رو نمیتونم باز کنم کسی از دوستان اگر میتونه بازش کنه مشخصات این زمین لرزه رو بزاره لطفا

البته تنها شباهتش به زلزله این بود که یه چندثانیه ای تکون خورد همه چیز

• Like 14
لینک به دیدگاه

[TABLE]

[TR]

[TD=class: point]Magnitude

[/TD]

[TD=class: point2]ML 3.5[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: point]Region[/TD]

[TD=class: point2]NORTHWESTERN IRAN[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: point]Date time[/TD]

[TD=class: point2]2014-03-09 06:34:10.3 UTC[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: point]Location[/TD]

[TD=class: point2]38.09 N ; 46.39 E[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: point]Depth[/TD]

[TD=class: point2]17 km[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: point]Distances[/TD]

[TD]9 km E of Tabrīz, Iran / pop: 1,424,641 / local time: 10:04:10.3 2014-03-09

9 km E of Tabrīz, Iran / pop: 1,424,641 / local time: 10:04:10.3 2014-03-09

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

اینم مشخصات زلزله صبح تبریز

با این مردم ریختن بیرون!

لینک به دیدگاه

بالاخره مرکز زلزله نگاری لطف کرد وامار رو گذاشت!

[TABLE=width: 60%, align: center]

[TR]

[TD]2014/03/09 06:34:10 [/TD]

[TD]۱۳۹۲/۱۲/۱۸ ۱۰:۰۴:۱۰[/TD]

[TD]38.09[/TD]

[TD]46.39[/TD]

[TD]17[/TD]

[TD]3.5[/TD]

[TD]تبريز, آذربايجان شرقي[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

زلزله‌ای به قدرت 3.5 ریشتر ساعت 10 و 4 دقیقه صبح امروز (یکشنبه) «امند» تبریز را لرزاند.بنا بر این گزارش این زمین لرزه در عمق 17 کیلومتری از سطح زمین رخ داد که اثرات آن در بیشتر نقاط شهر تبریز احساس و موجب وحشت شهروندان شد.

تاکنون گزارشی از خسارات جانی و مالی احتمالی این زمین لرزه مخابره نشده است.

پ.ن : دروغ میگه من وحشت نکردم:whistle:

لینک به دیدگاه

تو مرکز شهر خیلی احساس نشد اما تو مناطق الگی و یاخجیان و شهرک باغمیشه و ....صدای خیلی عجیبی شنیده شده برا همین مردم بیشتر ریختن بیرون ماکه تو دانشگاه بودیم احساس نکردیم امیدوارم ختم به خیر بشه و گسل تبریز عرض اندام نکنه:ws3:

لینک به دیدگاه

مرکز زلزله بین باغمیشه و ونیار یعنی نزدیکی گسل معروف تبریز بوده است.

گسل تبریز فعال است

دکتر مهدی زارع درباره این زلزله گفت: گسل شمال تبریز فعال است و انتظار این زمین لرزه ها همیشه وجود دارد و مانند اخطاری است که برای ما وجود دارد. از نظر تاریخچه هم مانند زلزله شمال تهران است و ۲۳۴ سال است که گسل شمال تبریز زلزله بالای ۷ ریشتری نداشته است. زلزله تابستان سال گذشته ورزقان هم ربطی به گسل شمال تبریز نداشت.

او گفت: البته این پیش لرزه، یک زلزله بزرگتر نیست. چون پیش لرزه ها معمولا اندازه متوسط در حد ۵ ریشتر دارند که در صورت وقوع پیاپی و یک وقوع فوج گونه ای زلزله های کوچک (۳ تا ۴ ریشتر)، می توان از آنها به عنوان پیش درآمد یک زلزله بزرگتر نام برد.

لینک به دیدگاه
تو مرکز شهر خیلی احساس نشد اما تو مناطق الگی و یاخجیان و شهرک باغمیشه و ....صدای خیلی عجیبی شنیده شده برا همین مردم بیشتر ریختن بیرون ماکه تو دانشگاه بودیم احساس نکردیم امیدوارم ختم به خیر بشه و گسل تبریز عرض اندام نکنه:ws3:

صداش جوری بود من فک کردم بازم مثل انفجار زاغه مهمات سپاه اطراف شهر جدید سهند دسته گل به اب دادن

من تاحالا تجربه زلزه این مدلی رو نداشتم!

مرکز زلزله بین باغمیشه و ونیار یعنی نزدیکی گسل معروف تبریز بوده است.

گسل تبریز فعال است

دکتر مهدی زارع درباره این زلزله گفت: گسل شمال تبریز فعال است و انتظار این زمین لرزه ها همیشه وجود دارد و مانند اخطاری است که برای ما وجود دارد. از نظر تاریخچه هم مانند زلزله شمال تهران است و ۲۳۴ سال است که گسل شمال تبریز زلزله بالای ۷ ریشتری نداشته است. زلزله تابستان سال گذشته ورزقان هم ربطی به گسل شمال تبریز نداشت.

او گفت: البته این پیش لرزه، یک زلزله بزرگتر نیست. چون پیش لرزه ها معمولا اندازه متوسط در حد ۵ ریشتر دارند که در صورت وقوع پیاپی و یک وقوع فوج گونه ای زلزله های کوچک (۳ تا ۴ ریشتر)، می توان از آنها به عنوان پیش درآمد یک زلزله بزرگتر نام برد.

سلام

نمیدونم شماهم حسش کردین یانه ولی زلزله انگار فقط تو یه محور عمودی بود اصلا حرکت عرضی یا اریب نداشت

من رو صندلیم بودم فک کردم یکی داره پایه صندلی رو بالا پایین میکنه!!

لینک به دیدگاه
صداش جوری بود من فک کردم بازم مثل انفجار زاغه مهمات سپاه اطراف شهر جدید سهند دسته گل به اب دادن

سلام

نمیدونم شماهم حسش کردین یانه ولی زلزله انگار فقط تو یه محور عمودی بود اصلا حرکت عرضی یا اریب نداشت

دقیقا همین احساس داشتیم

ما تو یه جلسه تو یکی از کارخانجات صنعتی غرب تبریز بودیم که همه از حالت این لرزه تعجب کردیم

لینک به دیدگاه

سلام

دقیقا همینه که اصلا حالت عادی نداشت:ws38:یا ما ندید بدیدیم یا.....:ws52:

لینک به دیدگاه
من با این دوتا زبان انگلیسی و عربی خفن ستیز دارم:ws3:

زبان مگه چیکار میکنه ستیز دارید؟:ws3:ترکی انگلیسی عربی زبانای خوبی هستن ازنظر دستور زبان قواعد و خیلی چیزای دیگه:w16:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...