sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ درود.. به زودی مبحث واحد برنامه ریزی کالبدی معماری..از دورس ارشد مهندسی معماری -معماری رو براتون استارت می کنم...ولی قبل از اون..جزوه ی دکتر روزرخ می تونه راهنمایی خوبی باشه... تقدیم به دوستانم... مشخصات فایل: فرمت pdf 66 صفحه حجم:2.9 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
saraaskari 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ سلام دوستان کسی از شما دانشجو دکتر روز رخ درس برنامه ریزی کالبدی بوده 2 لینک به دیدگاه
shamim_en 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ سلام ، من به راهنمایی فوری در خصوص درس برنامه ریزی کالبدی احتیاج دارم، sam arch جان به کمکت احتیاج دارم، // 2 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ سلام.اگه سولاتون رو مطرح میکردید شاید ما میتونستیم راهنمایی کنیم دوست عزیز. 1 لینک به دیدگاه
shamim_en 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ سلام...ممنون سارا جان و سایر دوستان... میخواستم بپرسم تو درس برنامه ریزی کالبدی ارشد چی تدریس میشه و منابع مطالعاتی و پروژه ی نهاییش چی هست؟ بازم ممنون 1 لینک به دیدگاه
saramad 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۶ بخشهای از نشریات سازمان برنامه. طرح تفصیلی. مقررات ملی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده