Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ سلام کهــربا فصلنامه تخصصـــی مهندسی برق مجموعه ای از مطالبی ست که به همت کاربران انجمنی علمی و پژوهشی به نام نواندیشان ، جمع آوری و تهیه شده است . این مجموعه که چندی پیش هم موفق به ثبت در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و اخذ کد بین المللی ISSN شد دارای یک وبسایت رسمی نیز می باشد که دوستان و کاربران عزیز میتوانند علاوه بر دانلود همه شماره های مجله آنها را بصورت آنلاین نیز مطالعه کنند و نقطه نظرات , مقالات و پیشنهادات خودشون رو برای مجله ارسال کنند. وبسایت رسمی مجله کهربا 33 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ تبریک به امید موفقیت های بیشتر 19 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ تبریکات فروان به فعالان و زحمت کشان تالار برق، خدا قوت :icon_gol: 16 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ منم تبریک میگم انشا..همیشه موفق باشید. 14 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ بسیار عالی و خداقوت به تمامی کسانی که در این جریان زحمت می کشند ایشالله شاهد رشد و ترقی بیشتر دوستان مهندسی برق باشیم 14 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ بسيار عالي. اميدوارم نتيجه زحماتي كه كشيديد رو گرفته باشيد به اميد موفقيت هاي بيشتر و بهتر 13 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ من هم تبریک میگم انشاالله موفقیت های بیشتر 13 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ تبریکات فراوان و موفقیت های بیشتری رو آرزومندم 12 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ تبریک ویژه به دوستان خوبم در تالار برق و تبریک ویژه به زحمتکشان مجله کهربا به امید موفقیت های بیشتر شما دوستان:icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ تبریک میگم امیدوارم شاهد موفقیت های بیشتری باشیم 8 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ منم خیلی تبریک میگم، به امید موفقیت های بیشتر و بزرگتر :icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ باعرض خسته نباشید وتبریک به تمام نواندیشانی ها... 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ باعرض خسته نباشید وتبریک به تمام نواندیشانی ها... جا داره من اینجا از همکاران خوبی که برای کهربا زحمت کشیدن تشکر کنم به خصوص اقا پیمان گل اقا محمد{m@f{ اقای عارف و عباس عزیز تشکر کنم 8 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ جا داره من اینجا از همکاران خوبی که برای کهربا زحمت کشیدن تشکر کنم به خصوص اقا پیمان گل اقا محمد{m@f{اقای عارف و عباس عزیز تشکر کنم من از مدیر جدید و مهربون آقا مجید گل و بااخلاق تشکر میکنم... 9 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ مبارک باشه خدا قوت ایشالله موفقیت های بیشتر 7 لینک به دیدگاه
ProTon_PluS 127 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ عذر میخوام یه سوالی داشتم .... دقیقا چی رو دارید تبریک میگید بچه ها ؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ عذر میخوام یه سوالی داشتم .... دقیقا چی رو دارید تبریک میگید بچه ها ؟؟؟ راه اندازی وب سایت رسمی کهربا رو 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده