wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ فرومون پیام دهندهای است که اعضای یک گروه خاص از گیاهان یا جانوران را تحریک میکنند. فرومونها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هستند که قادرند گیرندگان پیام را خارج از بدن تولید کننده پیام تحریک کنند و بر رفتار آنها تاثیر بگذارند. 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ فرومون پیام دهندهای است که اعضای یک گروه خاص از گیاهان یا جانوران را تحریک میکنند. فرومونها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هستند که قادرند گیرندگان پیام را خارج از بدن تولید کننده پیام تحریک کنند و بر رفتار آنها تاثیر بگذارند. درود بر تو سوال بعد 3 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ درود بر توسوال بعد مرسی.. ماخار یعنی.... 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ مرسی..ماخار یعنی.... ماخار به منظور مرطوب نمودن و نرم كردن بافت خاك جهت انجام تسهيل عمليات شخم مناسب با عمق شخم مطلوب انجام مي گيرد 2 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ ماخار به منظور مرطوب نمودن و نرم كردن بافت خاك جهت انجام تسهيل عمليات شخم مناسب با عمق شخم مطلوب انجام مي گيرد بسیار درووووووووووود سوال بعد..... 2 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ نمیدونم.....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ نمیدونم.....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه لغت تخصصیه. ول ساده س بیشتر مربوط میشه به بیماری ها و قارچ ها 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ اوکی خودم میگم splash: یعنی برخورد یک قطره آب بر روی زمین و تبدیل شدن ان به چندین قطره دیگر و پخش شدن آن. که در اثر این اتفاق اگر عامل بیماری در قطرات آب باشد،ممکن است باعث انتقال بیماریها و قارچ ها شود سوال بعد رو wat بگه 3 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ به جان خودم اگه یه عمر هم سرچ میکردم نمیتونستم پیداش کنم... هورمون آکسین 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ به جان خودم اگه یه عمر هم سرچ میکردم نمیتونستم پیداش کنم...هورمون آکسین اکسین: هورمون گیاهی است که باعث افزایش رشد گیاهان میشه. در قسمت های انتهای ساقه ها و جوانه ها وجود داره در گیاهانی که می خواهند ساقه ها را منشعب کنند جوانه های انتهایی را هرس می کنند تا اثر این هورمون کم شود 4 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ اکسین: هورمون گیاهی است که باعث افزایش رشد گیاهان میشه. در قسمت های انتهای ساقه ها و جوانه ها وجود دارهدر گیاهانی که می خواهند ساقه ها را منشعب کنند جوانه های انتهایی را هرس می کنند تا اثر این هورمون کم شود آفرین سوال بعد......... 3 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ infection چیست؟ ورود و گسترش يا تکثير يک عامل عفونى بيمارىزا به بدن انسان يا حيوان یا گیاه را عفونت (Infection) مىنامند. 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ ورود و گسترش يا تکثير يک عامل عفونى بيمارىزا به بدن انسان يا حيوان یا گیاه را عفونت (Infection) مىنامند. excellent!!!:icon_pf (19): سوال بعد 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ خب خودم مطرح می کنم germination چیست؟ 2 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ خب خودم مطرح می کنم germination چیست؟ وااااای....شرمنده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 به رشد گیاهان یا قارچها از طریق برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام germination یا جوانه زدن میگویند. 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ وااااای....شرمنده:5c6ipag2mnshmsf5ju3به رشد گیاهان یا قارچها از طریق برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام germination یا جوانه زدن میگویند. درسته سوال بعد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده