wat 1607 ارسال شده در 27 خرداد، 2014 فرومون پیام دهندهای است که اعضای یک گروه خاص از گیاهان یا جانوران را تحریک میکنند. فرومونها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هستند که قادرند گیرندگان پیام را خارج از بدن تولید کننده پیام تحریک کنند و بر رفتار آنها تاثیر بگذارند. 3
*Mars* 5292 ارسال شده در 27 خرداد، 2014 فرومون پیام دهندهای است که اعضای یک گروه خاص از گیاهان یا جانوران را تحریک میکنند. فرومونها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هستند که قادرند گیرندگان پیام را خارج از بدن تولید کننده پیام تحریک کنند و بر رفتار آنها تاثیر بگذارند. درود بر تو سوال بعد 3
*Mars* 5292 ارسال شده در 27 خرداد، 2014 مرسی..ماخار یعنی.... ماخار به منظور مرطوب نمودن و نرم كردن بافت خاك جهت انجام تسهيل عمليات شخم مناسب با عمق شخم مطلوب انجام مي گيرد 2
wat 1607 ارسال شده در 29 خرداد، 2014 ماخار به منظور مرطوب نمودن و نرم كردن بافت خاك جهت انجام تسهيل عمليات شخم مناسب با عمق شخم مطلوب انجام مي گيرد بسیار درووووووووووود سوال بعد..... 2
*Mars* 5292 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 نمیدونم.....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه لغت تخصصیه. ول ساده س بیشتر مربوط میشه به بیماری ها و قارچ ها 3
*Mars* 5292 ارسال شده در 31 خرداد، 2014 اوکی خودم میگم splash: یعنی برخورد یک قطره آب بر روی زمین و تبدیل شدن ان به چندین قطره دیگر و پخش شدن آن. که در اثر این اتفاق اگر عامل بیماری در قطرات آب باشد،ممکن است باعث انتقال بیماریها و قارچ ها شود سوال بعد رو wat بگه 3
wat 1607 ارسال شده در 31 خرداد، 2014 به جان خودم اگه یه عمر هم سرچ میکردم نمیتونستم پیداش کنم... هورمون آکسین 3
*Mars* 5292 ارسال شده در 31 خرداد، 2014 به جان خودم اگه یه عمر هم سرچ میکردم نمیتونستم پیداش کنم...هورمون آکسین اکسین: هورمون گیاهی است که باعث افزایش رشد گیاهان میشه. در قسمت های انتهای ساقه ها و جوانه ها وجود داره در گیاهانی که می خواهند ساقه ها را منشعب کنند جوانه های انتهایی را هرس می کنند تا اثر این هورمون کم شود 4
wat 1607 ارسال شده در 31 خرداد، 2014 اکسین: هورمون گیاهی است که باعث افزایش رشد گیاهان میشه. در قسمت های انتهای ساقه ها و جوانه ها وجود دارهدر گیاهانی که می خواهند ساقه ها را منشعب کنند جوانه های انتهایی را هرس می کنند تا اثر این هورمون کم شود آفرین سوال بعد......... 3
wat 1607 ارسال شده در 31 خرداد، 2014 infection چیست؟ ورود و گسترش يا تکثير يک عامل عفونى بيمارىزا به بدن انسان يا حيوان یا گیاه را عفونت (Infection) مىنامند. 4
*Mars* 5292 ارسال شده در 31 خرداد، 2014 ورود و گسترش يا تکثير يک عامل عفونى بيمارىزا به بدن انسان يا حيوان یا گیاه را عفونت (Infection) مىنامند. excellent!!!:icon_pf (19): سوال بعد 3
wat 1607 ارسال شده در 4 تیر، 2014 خب خودم مطرح می کنم germination چیست؟ وااااای....شرمنده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 به رشد گیاهان یا قارچها از طریق برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام germination یا جوانه زدن میگویند. 3
*Mars* 5292 ارسال شده در 4 تیر، 2014 وااااای....شرمنده:5c6ipag2mnshmsf5ju3به رشد گیاهان یا قارچها از طریق برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام germination یا جوانه زدن میگویند. درسته سوال بعد 2
ارسال های توصیه شده