delovan20 1048 ارسال شده در 3 خرداد، 2014 این روزهــــایم به تظاهر می گذرد...تظاهر به بی تفاوتی،تظاهر به بی خیـــــالی،به شادی،به اینکه دیگــــر هیچ چیز مهم نیست...اما . . .چه سخت می کاهد از جانم این "نمایش" 2
delovan20 1048 مالک ارسال شده در 4 خرداد، 2014 گاه دلتنـــــــگ می شوم دلتنـگتر از تمام دلتنگـــــــــی ها حسرت ها را می شمارم و باختن ها وصدای شکستن را ... نمیدانم من کدامین امید را ناامید کردم وکدام خواهش را نشنیدم وبه کدام دلتنگی خندیدم که چنین دلتنگــــــــــــــــم 2
delovan20 1048 مالک ارسال شده در 4 خرداد، 2014 گاهی دلت میخواد همه بغضهات از توی نگاهت خونده بشن...میدونی که جسارت گفتن کلمه ها رو نداری...اما یه نگاه گنگ تحویل میگیری یا جمله ای مثل: چیزی شده؟؟!!!اونجاست که بغضت رو با لیوان سکوت سر میکشی و با لبخندی سرد میگی: نه،هیچی 2
delovan20 1048 مالک ارسال شده در 4 خرداد، 2014 هر شب حضورت را در کلبه خیال خویش می آورم، وجودت را با تمام هستی باقیمانده در نهانخانه قلبم نهان می کنم ، چشم هایم را باز نمی کنم تا شاید بتوانم تصویرت را بر روی پلک های بسته ام حک کنم ، ......اما باز هم جای تو خالی است 2
delovan20 1048 مالک ارسال شده در 13 تیر، 2014 این روزا هوای دلم اینقد بارانی است که میخوام برم یه جایی محکم داد بزنم خدایا کمکم کن خسته ام از این دنیات 1
delovan20 1048 مالک ارسال شده در 13 تیر، 2014 شده ام معادله چند مجهولی! این روزا هیچ کسی از هیچ راهی مرا نمی فهمد...... 1
delovan20 1048 مالک ارسال شده در 13 تیر، 2014 بعضی وقتا باید یقه احساست را بگیری و با تموم قدرت سرش داد بزنی و بگی: توروخدا بسه بسه دیگه تا حال هرچی کشیدم ازدست تو بود 1
ارسال های توصیه شده