مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ سریع ترین ترن هوایی جهان در ژاپن افتتاح شد. به گزارش ایران ناز ترن هوایی پارک تفریحی کوهستانی فوجی در شهر فوجی ژاپن رکورد سریعترین ترن هوایی جهان را شکست و نام خود را در گینس ثبت کرد. از ویژگی های این ترن سریع و پر هیجان که دو مایل طول دارد، ۷ پیچ تند و ۱۴۱ فوت سقوط آزاد است که کل مسیر را با سرعت ۶۲ میال در ساعت می پیماید که جمعا نزدیک به ۲دقیقه طول میکشد! هزینه ساخت این ترن سریع حدود ۲۳ میلیون پوند یا ۳ میلیادر ین شده است! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 21 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ هیچ وقت ترن هوایی دوست نداشتم 9 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ هیچ وقت ترن هوایی دوست نداشتم خداییش ترسناکه چه ساده باشه چه مثل این باشه 9 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ من تاحالا سوار ترن نشدم و نخواهم شد. آخه خيلي ميترسم اگه يه كارخونه هيوندا هم بهم بدن نميرم 10 لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ واقعا ترسناکه ..................... 9 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ آره خیلی ترسناکه... بعضی ها با ترن مسخره پارک ارم تا مرز سکته میرن ، حالا چه برسه به این ... 8 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ عكسشم وحشت آوره چه برسه آدم بخواد سوارش بشه. 5 لینک به دیدگاه
خانوم اسفندیاری 465 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ واقعا شاهکاره اما من که جرات امتحان کردنشو ندارم 7 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ چه پیچی!!!!!!!!!!آدم سکته میکنه.اما بعدش اگه زنده موندی حس خوبی بهت دست میده حس شجاعت 8 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ مننننننننننننن میتررررررررررسسسسسسسسسسممممممممممم:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): :sad0::4564: 6 لینک به دیدگاه
parniyan71 560 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ اگه بگن اون بالا یه میلیارد بت میدن بازم نمیرم! یه ترن هوایی سراغ دارم 1 سال پیش دو نفرو کشت نصف اینم نبودااااااااا 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ دستتون درد نکنه ما از همین پایین تماشا میکنیم:banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
uldoz3 470 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ من تاحالا سوار ترن نشدم و نخواهم شد. آخه خيلي ميترسماگه يه كارخونه هيوندا هم بهم بدن نميرم من برعكس شما خيلي دوس دارم .. 3 لینک به دیدگاه
f.r20 659 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ من که عاشق هیجانم...چقدر کیف داره سوارش بشی............. 4 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ واقعا کیف داره ...من تاحالا سوار شدم خیلی کیف میده آدم تا چند وقت بعدش استرس نداره...حاضرم امتحان کنم... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده