سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان! موضوع من راجع ب طراحی شبکه حمل و نقل برای معلولان هستش...یکسری دیتابیس براش جمع کردم بعدن کاملترش میکنم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Place.Maker 4,554 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۲ سلام لینک ها مشکل دارن من چیزی نتونستم ببینم 2 نقل قول لینک به دیدگاه
سپیده20 352 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۲ سلام! واقعن؟!؟!؟!؟ آخه من امتحان کردم مشکلی نداشت!! 2 نقل قول لینک به دیدگاه
سپیده20 352 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۲ نمیدونم چ مشکلی دارن لینکا! کسی میدونه چطو میشه درستش کرد؟!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 نقل قول لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120,405 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۲ منم تست کردم سالم بود. شاید اون لحظه به مشکل خورده بود. 2 نقل قول لینک به دیدگاه
Place.Maker 4,554 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ سلام! واقعن؟!؟!؟!؟:w58: آخه من امتحان کردم مشکلی نداشت!!:ws52::ws38: سلام درس شد 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .