سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان! موضوع من راجع ب طراحی شبکه حمل و نقل برای معلولان هستش...یکسری دیتابیس براش جمع کردم بعدن کاملترش میکنم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۲ سلام لینک ها مشکل دارن من چیزی نتونستم ببینم 2 لینک به دیدگاه
سپیده20 352 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۲ سلام! واقعن؟!؟!؟!؟ آخه من امتحان کردم مشکلی نداشت!! 2 لینک به دیدگاه
سپیده20 352 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۲ نمیدونم چ مشکلی دارن لینکا! کسی میدونه چطو میشه درستش کرد؟!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۲ منم تست کردم سالم بود. شاید اون لحظه به مشکل خورده بود. 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ سلام! واقعن؟!؟!؟!؟:w58: آخه من امتحان کردم مشکلی نداشت!!:ws52::ws38: سلام درس شد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده