Hanaaneh 28168 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2014 انسان نجوا کرد: خدایا با من حرف بزن... مرغ دریایی آواز خواند و انسان نشنید... سپس فریاد زد:خدایا با من حرف بزن... رعد در آسمان پیچید اما انسان گوش نداد... او نگاهی به اطرافش کرد گفت پس بگذار ببینمت... ستاره ای درخشید ولی او توجهی نکرد... فریاد زد خدااااااااااا به من معجزه ای نشان بده... و یک زندگی متولد شد اما باز هم نفهمید... انسان با ناامیدی گریست... خدایا با من در ارتباط داشته باش بگذار بدانم انجایی... بنابر این خدا پایین آمد و انسان را لمس کرد... ولی انسان پروانه را کنار زد و رفت..... 16
vergil 11695 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2014 خدایا سر به سر ما مگذار احوالات نداریم ....! مرسی مدیر تالار ادبیات ! 10
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2014 خدایا راه کج را بر ما راست دار حوصله رفتن راه راست نداریم......الهی آمین 6
Hanaaneh 28168 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2014 دقت کردین همه همیشه از همدیگه شکایت داریم؟ من نمیدونم این وسط کی داره کیو اذیت میکنه 5
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2014 دقت کردین همه همیشه از همدیگه شکایت داریم؟من نمیدونم این وسط کی داره کیو اذیت میکنه حس اسپمم گرفته من دارم تو رو اذیت میکنم حرفیه؟!! 4
Hanaaneh 28168 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2014 حس اسپمم گرفته من دارم تو رو اذیت میکنم حرفیه؟!! اوووف پایه ام به شدت خو چرا میخوای منو اذیت کنی؟ 4
ارسال های توصیه شده