a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۲ امروز ۵ اسفند روز بزرگداشت خواجه نصیر الدین طوسی و روز مهندس است به همه مهندسها تبریک و به افتخار بزرگ مهندس عالم ( خدای مهربون ) روز مهندس رو به همه مهندسای گل انجمن تبریک میگم به تمام کسانی که مهندسی را درک کردند به تمام کسانی که پلی ساختند از انتهای بن بست کوچه ی رفاه تا بیکران به تمام کسانی که خود را شبانه روز وقف کردند تا همگان شبانه روزی روشن داشته باشند به تمام کسانی که لذتش را فهمیدند نه آنان که تنها به نامش خوانده شدند... برای همشون آرزوی موفقیت میکنم 18 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۲ منم این روز رو تبریک میگم امیدوارم هممون مهندس واقعی باشیم لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۲ مرسییییییییییییییییییییی. روزم مبارک روز بقیه هم مبارک. لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۲ به نام یگانه مهندس گیتی روزم مبارک روز همه دوستان گل مهندسمون هم مبارک تشکر از استارتر محترم لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۲ من هم به همه مهندسهای گرامی تبریک عرض میکنم لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۲ منم این روز رو به همه خانوم مهندس ها و آقا مهندس های انجمنمون تبریک میگم و امیدوارم همگی به سوی موفقیت گام برداریم..... لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۲ من که خودم رو به عنوان مهندس قبول ندارم روزتون مبارک بروبچ مهندس لینک به دیدگاه
خانوم اسفندیاری 465 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۲ روز من ،روز تو، روز همه ی مهندسا مبارک لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده