a_ghadimi 4539 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 امروز ۵ اسفند روز بزرگداشت خواجه نصیر الدین طوسی و روز مهندس است به همه مهندسها تبریک و به افتخار بزرگ مهندس عالم ( خدای مهربون ) روز مهندس رو به همه مهندسای گل انجمن تبریک میگم به تمام کسانی که مهندسی را درک کردند به تمام کسانی که پلی ساختند از انتهای بن بست کوچه ی رفاه تا بیکران به تمام کسانی که خود را شبانه روز وقف کردند تا همگان شبانه روزی روشن داشته باشند به تمام کسانی که لذتش را فهمیدند نه آنان که تنها به نامش خوانده شدند... برای همشون آرزوی موفقیت میکنم 18
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2014 منم این روز رو تبریک میگم امیدوارم هممون مهندس واقعی باشیم
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2014 مرسییییییییییییییییییییی. روزم مبارک روز بقیه هم مبارک.
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2014 به نام یگانه مهندس گیتی روزم مبارک روز همه دوستان گل مهندسمون هم مبارک تشکر از استارتر محترم
hasti1988 22046 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2014 منم این روز رو به همه خانوم مهندس ها و آقا مهندس های انجمنمون تبریک میگم و امیدوارم همگی به سوی موفقیت گام برداریم.....
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2014 من که خودم رو به عنوان مهندس قبول ندارم روزتون مبارک بروبچ مهندس
ارسال های توصیه شده