قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 آرش کمانگير (مجموعه شعر) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 24 تیر، 2014 بار دگر اگر به درختی نظر کنم یا از میان بیشه و باغی گذر کنم چشمم به قد و قامت دار و درخت نیست چشمم به روی نقش و نگار بهار نیست چشمم به برگ نیست چشمم به غنچه و گل وسبزینه خار نیست چشمم به دستهای پر شاخسار نیست این بار چشم من به سوی آشیانه هاست آنجا که میتپد دل نوزاد زندگی وندر هجوم سختترین تندبادهاست آماجگاه تیر تگرگ و سنان برق پروازگاه خوشدلی و خانه بلاست چشمم به لانه هاست ای جوجگان از دل توفان برآمده چشمم پی شماست
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 22 شهریور، 2014 کسی در انتظار او نبود دلی برای او نمی تپید نگاه هیچ کس به خودش دلی به روی او نمی نشست هراس خورده بود و مات درون حلقه نگاههای ناشناس بی پناه هوای سرد سوز می خلید و پاره های جامه اش به جان او و دشنه ای نهفته می برید تکه تکه از توان او هنوز نارسیده کال بود جوانکی هنوز خردسال بود به او نگاه می کنم به من نگاه می کند و هر دو آه می کشیم چه دشمنی میان ما است؟ عدوی راستین ما همان یگانه غول سود و زر در کمین توده هاست اسیر بی نوا برادری غریب مانده و گم است رها و بسته هر چه هست یکی ز خیل بی شمار مردم است
ارسالهای توصیه شده