Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ به دل نگیر درست همان لحظه هایی که بیشتر دوستت دارم بهانه هایم شروع می شود... 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ بی تو تنهاترم از پرنده ای که نه آواز می خواندو نه زیباست! 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ هر روز پرنده می شوی و در ذهنم اوج می گیری 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ "نداشتن" فصل مشترکی از "تو" و " آرامش " در زندگی من است! 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ هر چیزی را فراموش می کنم تا تو را فراموش نکنم! 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ تو باش تا نبود هیچ چیزی مهم نباشد 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ هنوز نمی دانم تو که باشی هوای ابری شاعرانه است یا دلگیر ! 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ چشمهایت حرف هایی دارند که در لب هایت قدرت بیانش نیست! 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ آنقدر آینه خواهم ماند تا از سنگ بودنت پشیمان شوی! 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ دور از تمام دروغهای رایج ما هر دو به هم بدهکاریم من آن دوستت دارمی را که هر روز در دلم نگه میدارمو تو...لبخندهایت برای من کافی است! 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ رودخانهای در میان جنگلانبوه درختان غروبی در آب این منظره فقط تو را کم دارد! 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ خیالت جمع منهای تو من هیچم! 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ من و خیال تو...مسیرها کوتاه میشوند 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ چشم که باز می کنم بودن هر چیزی نبود تو را به رُخم می کشد 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ همراه فرشته ها نماز که می خوانی با گل های چادرت پرواز می کنم... 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ از روزی که دیدمت دوئل من با تو در آینه است! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده