Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۲ دوستان طبق قولی که اول تاپیک صندلی اعتراف داده بودم وهمینطور اتمام دومین دوره صندلی اعترافمون نظرسنجی داریم برای دوستانی که اعلام آمادگی برای نشستن روی صندلی کردند طبق روند معمولی کسی که بیشترین رای رو بیاره این دوره به مدت دوهفته میشینه روی صندلی دوره های بعد هم عزیزان شرکت داده شده به ترتیب تعداد آرا شرکت داده میشوند بدویین بیاین رای بدین که هر چه زودتر از نفر بعد اعتراف بگیریم (لطفا تو دعوت دوستان یاری کنید و دوستاتون رو دعوت کنید) راستی مهلت نظر سنجی همیشگی هست هر دوره ام نفرات جدید به لیست نظر سنجی اضافه میشن حالا رای بدین حرفام تموم شد 11 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۲ الان باید به کی رای بدیم؟ همین الان به هرکی دوس داری 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۲ همین الان به هرکی دوس داری خب اسماشون کو؟ 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۲ اسم جوزف چراااااااااااااااا نیست؟؟ 7 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۲ آخه دلتون اومدبه من اين همه راي بدين گناه دارم خوب 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۲ این شاروک باید بیاد بشینه رو این صندلی:gnugghender: چند وقتیه خبری ازش نیست :167: 5 لینک به دیدگاه
MELINI 1178 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ بچه ها بنظر منم یا شاروک یا مجید بهرمند یا ستاره یا سلامتو بنشونید..........خخخخخخخخخ 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ دوستان عزیزم..الان سه نفر با رای یکسان هستن مجددا دوستان بیان بگن از بین مجید بهره مند و شاروک و سلامت کدوم یک از دوستان روی صندلی اعتراف بشینن لطفا زودتر بگین که تا فردا میخوام تاپیک رو بزنم همینطوریشم دو روزه دیر شده:icon_pf (34): دوستان دقت کنید که الان فقط به این سه عزیز رای بدین لطفا 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ خب شاروک برای عید آماده میشه رو صندلی بشینه اگه نیومد میمونه واسه بعد از عید که همه دوستان باشن تاپیک بسته میشود لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده