قاصدکــــــــ 20165 ارسال شده در 17 مرداد، 2010 کتاب پیدایش از پنجگانه تورات، کتاب آسمانی یهودیان تورات اولین بخش از کتاب «تنخ» بوده و مشتمل بر پنج کتاب میباشد. به همین خاطر، گاه «اسفار پنجگانه» و «کتب پنجگانه موسی» نیز خوانده میشود. این پنج کتاب، به این نامها معروفند: برشیت בראשית (پیدایش) - شموت שמות (خروج) - وییقرا ויקרא (لاویان) - بمدیبار במדבר (اعداد) - دواریم דברים (تثنیه) یازده فصل اول کتاب پیدایش به «پیدایش» و نظم جهان و تاریخچه ارتباط اولیه بین خداوند و مردم اشاره دارد. سی و نه فصل بعدی کتاب به عهد خداوند با اجداد عبری، ابراهیم، اسحاق، یعقوب (که به او اسرائیل هم میگویند) و فرزندان یعقوب - بنیاسرائیل - مخصوصا یوسف اشاره دارد. در این فصلها به فرمان خداوند به ابراهیم مبنی بر ترک خانواده و زادگاهش شهر اور و مراجعت وی به سرزمین کنعان و همچنین نحوه مهاجرت بنیاسرائیل به مصر اشاره شدهاست. » حجم 0.94 مگابایت; زمان لازم برای دریافت 2,118 دقیقه با ISDN » نوع فایل کتاب: PDF در صورت خراب بودن لينك زير مي توانيد از فايل پيوند شده استفاده نماييد . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
reza2kn 10 ارسال شده در 20 بهمن، 2010 سلام دوست عزیز آقا من یه سوال داشتم که درباره قسمتی از یه تحقیق هست میخواستم بدونم تو تورات و انجیل چه چیزاهایی راجع به قرآن اومده؟؟ ممنون میشم جواب بدید... موفق باشید
امونیاک 12 ارسال شده در 5 شهریور، 2011 سلامممم عضو جدیدم میشه بگید چطوری باید این فایل ها رو دانلود کرد؟؟؟؟؟؟؟؟ تورات رو میخوام ولی نمیدونم چطوری باید دریافتش کنم 2
قاصدکــــــــ 20165 سازنده ارسال شده در 5 شهریور، 2011 سلاممممعضو جدیدم میشه بگید چطوری باید این فایل ها رو دانلود کرد؟؟؟؟؟؟؟؟ تورات رو میخوام ولی نمیدونم چطوری باید دریافتش کنم سلام روي اسم torat در فايل پيوست شده كليك كنيد تا مراحل دانلود صورت بگيره . البته تعداد زيادي از كتاب ها ممكنه لينك ها خراب شده باشه چون مربوط به مدتها پيش هست . اما مي تونيد در تاپيك مربوط به هر كتابي كه خراب بود اعلام كنيد تا رسيدگي بشه :flowerysmile:
ارسالهای توصیه شده