maryam skr 400 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان... من امسال کنکور دادم و رتبه م هم بد نمیشه خوبم نمیشه! در کل این تاپیکو باز میکنم ( با اینکه تازه واردم) تا اینکه کم کم به فکر ارشد 94 باشید از الان که از استرسو حجم کاراو درساتون کم شه. دوستانیم که رتبه خوبی شدن امسال بیان به بچه های 94 کمک کنن که اونام نتیجه بگیرن. منم هرچی بدونمو هر فایلی داشته باشم در اختیارتون میذارم. موفق باشید همگی 21 لینک به دیدگاه
maryam skr 400 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ درودمن که روحیه اشو ندارم درود... روحیه چیو نداری؟! 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ درود...روحیه چیو نداری؟! کنکور 94 5 لینک به دیدگاه
maryam skr 400 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ کنکور 94 روحیه نمیخواد... یه اراده قوی میخواد. که البته اگه از الان شروع کنی حجم درساو مباحث کمتر بشه، روحیه ت دوبرابر میشه واسه شهریور یا مهر 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ روحیه نمیخواد... یه اراده قوی میخواد. که البته اگه از الان شروع کنی حجم درساو مباحث کمتر بشه، روحیه ت دوبرابر میشه واسه شهریور یا مهر آخه مشکل خدمت دارم 4 لینک به دیدگاه
maryam skr 400 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ آخه مشکل خدمت دارم دانشجو نیستی الان؟؟ اگه قبول شی از خدمت برت می گردونن 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ دانشجو نیستی الان؟؟ اگه قبول شی از خدمت برت می گردونن نه خرداد تموم کردم البته مدرکم میخوره شهریور 4 لینک به دیدگاه
maryam skr 400 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ نه خرداد تموم کردم البته مدرکم میخوره شهریور به سلامتی... تا جایی که میدونم پسرا یکسال بعداز فارغ التحصیلی شون فرصت دارن درس بخونن. امسال شرکت نکردین؟؟ حتی اگه تکمیل ظرفیت هم قبول شین ، برتون میگردونن از سربازی که برین دانشگاه. امسال چندتا از همکلاسیامو دیدم که اینجور شده بودن 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ به سلامتی...تا جایی که میدونم پسرا یکسال بعداز فارغ التحصیلی شون فرصت دارن درس بخونن. امسال شرکت نکردین؟؟ حتی اگه تکمیل ظرفیت هم قبول شین ، برتون میگردونن از سربازی که برین دانشگاه. امسال چندتا از همکلاسیامو دیدم که اینجور شده بودن چون تا مهر اینا کارآموزی و پروژه ام طول کشید نشد خوب بخونم خراب کردم 4 لینک به دیدگاه
maryam skr 400 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ چون تا مهر اینا کارآموزی و پروژه ام طول کشید نشد خوب بخونم خراب کردم اشکال نداره خب از الان بخونین برا آزاد البته اگه دوس دارین برین و شرایطشو دارین. خدا بزرگه امیدتونو از دست ندین:girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ اشکال نداره خب از الان بخونین برا آزاد البته اگه دوس دارین برین و شرایطشو دارین. خدا بزرگه امیدتونو از دست ندین:girl_yes2: نه آزاد نمیرم دیگه شرکت هم نکردم اگه بشه همون سراسری میرم 2 لینک به دیدگاه
maryam skr 400 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ نه آزاد نمیرم دیگه شرکت هم نکردم اگه بشه همون سراسری میرم خب پس نگران نباشین. شما از زمان فارغ التحصیلی 1 سال فرصت دارین درس بخونین... از الان شروع کنین که ایشالا جزء رتبه های برتر باشین. اینجوری برین یه دانشگاه خوب ، از خدمت سربازیتونم کم میکنن... :icon_pf (19)::there: 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ خب پس نگران نباشین. شما از زمان فارغ التحصیلی 1 سال فرصت دارین درس بخونین... از الان شروع کنین که ایشالا جزء رتبه های برتر باشین. اینجوری برین یه دانشگاه خوب ، از خدمت سربازیتونم کم میکنن... :icon_pf (19)::there: آخه من تا شهریور معافیت دارم بعدشو چ کنم؟باید دفترچه رو بفرستم میترسم خدمت رفتن زحمتامو به باد بده :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
maryam skr 400 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ آخه من تا شهریور معافیت دارم بعدشو چ کنم؟باید دفترچه رو بفرستم میترسم خدمت رفتن زحمتامو به باد بده :icon_pf (34): تا شهریور 93؟؟ ای واااااااای ... رشته شهرسازی شرکت کردین برا ارشد یا برق؟؟ درصداتونو بررسی کردین؟ اگه جزء تکمیل ظرفیتا هم قبول شین بازم جای امید هست. چی بگم والا:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ تا شهریور 93؟؟ ای واااااااای ... رشته شهرسازی شرکت کردین برا ارشد یا برق؟؟ درصداتونو بررسی کردین؟ اگه جزء تکمیل ظرفیتا هم قبول شین بازم جای امید هست. چی بگم والا:icon_pf (34): آره دیگه وقتی مدرک بخوره شهریور 92 تا شهریور 93 وقت دارم حالا دو ماه هم تا برگه سبز میشه آبان اما بعدشو دیگه...... نه شهرسازی شرکت نکردم 2 لینک به دیدگاه
maryam skr 400 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ کاش آزادو شرکت میکردین بعداز قبولی در حد رزرو نگه ش میداشتین. بعد به کوب میخوندین برا سراسری. که اینجوری مشمول هم نباشینو با خیال راحت بدرسین. از خدا میخوام کمکتون کنه برخلاف چیزی که فکر میکنین کنکورو خوب ندادین ، بعد از اومدن نتیجه ، راضی باشین از درصداتون و رتبه خوبی بیارین. :girl_angel: اگه هم خدای نکرده نشه ، و قبول نشین ، تنها کاری که میشه کرد اینه که این فرصتو برین دنبال بسیج فعال که از خدمتتون کم بشه و زودتر بتونین بعد از خدمت درس بخونین... 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ کاش آزادو شرکت میکردین بعداز قبولی در حد رزرو نگه ش میداشتین. بعد به کوب میخوندین برا سراسری. که اینجوری مشمول هم نباشینو با خیال راحت بدرسین. از خدا میخوام کمکتون کنه برخلاف چیزی که فکر میکنین کنکورو خوب ندادین ، بعد از اومدن نتیجه ، راضی باشین از درصداتون و رتبه خوبی بیارین. :girl_angel:اگه هم خدای نکرده نشه ، و قبول نشین ، تنها کاری که میشه کرد اینه که این فرصتو برین دنبال بسیج فعال که از خدمتتون کم بشه و زودتر بتونین بعد از خدمت درس بخونین... ممنون تمام کسری های 93 برداشته شده 3 لینک به دیدگاه
maryam skr 400 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ ممنون تمام کسری های 93 برداشته شده :icon_pf (34):بعید میدونم بسیج فعالو بردارن! لااقل 3ماهشو... درکل براتون هرچی خیرو صلاح و بهترین راه از نظر خداست ، آرزومندم:girl_angel: 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ :icon_pf (34):بعید میدونم بسیج فعالو بردارن! لااقل 3ماهشو... درکل براتون هرچی خیرو صلاح و بهترین راه از نظر خداست ، آرزومندم:girl_angel: ایشالله شما هم موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده