*MATADOR* 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ دوستان ممنون میشم که معادله پیوستگی رو اکه اثباتشو دارن در اختیارم بزارن لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ سلام اثبات زیر رو از کتاب مکانیک سیالات مانسون برداشتم . خدمت شما : معادله پیوستگی 2 لینک به دیدگاه
*MATADOR* 59 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ سلام اثبات زیر رو از کتاب مکانیک سیالات مانسون برداشتم . خدمت شما : معادله پیوستگی داداش یه دنیا ممنون 2 لینک به دیدگاه
m.dayan 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ سلام میشه اثبات معادله پیوستگی در هر سه مختصات کارتزین استوانه ای و کروی بزارین لینک به دیدگاه
mohsen qwerty 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۴ با سلام دوستان گرامی اثبات معادلات میدان جریان سیال برای مختصات استوانه ای و کروی می خواستم معادلات پیوستگی-مومنتم و انرزی لینک به دیدگاه
meytim 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ با سلام دوستان گرامی معادلات میدان جریان سیال برای مختصات استوانه ای و کروی می خواستم کدوم معادلات؟ (لیست معادله هایی رو که می خواید بنویسید) تحت چه شرایطی؟ 3 لینک به دیدگاه
sharare sherafat 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ کسی اثبات معادله پبوستگی برای کروی و استوانه ای را داره؟؟؟ من ازشون امتحان دارم لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ کسی اثبات معادله پبوستگی برای کروی و استوانه ای را داره؟؟؟ من ازشون امتحان دارم تو كتاب هاي سيالات مقدماتي شيمز و استريتر و مانسون هست. حالا يا متن درس يا در قالب تمرين كه ميتونيد از حل مسائل موجود در نت بگيرين. نگوييد نه كه من چند ساله با اين كتابا سروكار دارم 3 لینک به دیدگاه
Ata jafari 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۵ سلام. کسی معادله توزیع سرعت جریان در محیط های متخلخل را داره؟ لینک به دیدگاه
mohsen qwerty 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ لطفا برای حل این معادله به من کمک کنید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده