*MATADOR* 59 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 دوستان ممنون میشم که معادله پیوستگی رو اکه اثباتشو دارن در اختیارم بزارن
MohammadAli.E 1601 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 سلام اثبات زیر رو از کتاب مکانیک سیالات مانسون برداشتم . خدمت شما : معادله پیوستگی 2
*MATADOR* 59 مالک ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 سلام اثبات زیر رو از کتاب مکانیک سیالات مانسون برداشتم . خدمت شما : معادله پیوستگی داداش یه دنیا ممنون 2
m.dayan 10 ارسال شده در 13 دی، 2015 سلام میشه اثبات معادله پیوستگی در هر سه مختصات کارتزین استوانه ای و کروی بزارین
mohsen qwerty 10 ارسال شده در 9 بهمن، 2015 با سلام دوستان گرامی اثبات معادلات میدان جریان سیال برای مختصات استوانه ای و کروی می خواستم معادلات پیوستگی-مومنتم و انرزی
meytim 716 ارسال شده در 9 بهمن، 2015 با سلام دوستان گرامی معادلات میدان جریان سیال برای مختصات استوانه ای و کروی می خواستم کدوم معادلات؟ (لیست معادله هایی رو که می خواید بنویسید) تحت چه شرایطی؟ 3
sharare sherafat 10 ارسال شده در 7 فروردین، 2016 کسی اثبات معادله پبوستگی برای کروی و استوانه ای را داره؟؟؟ من ازشون امتحان دارم
alimec 23102 ارسال شده در 9 فروردین، 2016 کسی اثبات معادله پبوستگی برای کروی و استوانه ای را داره؟؟؟ من ازشون امتحان دارم تو كتاب هاي سيالات مقدماتي شيمز و استريتر و مانسون هست. حالا يا متن درس يا در قالب تمرين كه ميتونيد از حل مسائل موجود در نت بگيرين. نگوييد نه كه من چند ساله با اين كتابا سروكار دارم 3
Ata jafari 10 ارسال شده در 1 شهریور، 2016 سلام. کسی معادله توزیع سرعت جریان در محیط های متخلخل را داره؟
ارسال های توصیه شده