pari.v 10304 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2014 دقیقا آدم تو محدودیت ها ستاره میشه وووووو..!! من برم محو شدم..... :icon_pf (34): 1
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2014 وووووو..!! من برم محو شدم..... :icon_pf (34): این جمله رو به استادمونم گفتم محو شد 1
pari.v 10304 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2014 این جمله رو به استادمونم گفتم محو شد خو منم استادم.. استاد محو شدن 1
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2014 خو منم استادم.. استاد محو شدن نه اون استاد غول برق بود دکتر بود تا اینو گفتم همه ترکیدن 1
pari.v 10304 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2014 نه اون استاد غول برق بود دکتر بود تا اینو گفتم همه ترکیدن عاغا پس من با این همه محدودیت باید الان یه آسمون پر ستاره باشم!!! دریغ از یک ستاره! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 من برم ستاره شم بیام...................... 2
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2014 عاغا پس من با این همه محدودیت باید الان یه آسمون پر ستاره باشم!!! دریغ از یک ستاره! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 من برم ستاره شم بیام...................... حتما نخواستی خواستن توانستن است 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2014 آقا درسته منم این مشکلو دارم همین نواندیشان رو از تو خونه مجبورم با فیل شکن بیام :icon_pf (34): امروزم از شرکت یه سایت فروش بلیط قطار فارس بود که فقط با فیل شکن وارد میشد 3
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2014 آقا درسته منم این مشکلو دارم همین نواندیشان رو از تو خونه مجبورم با فیل شکن بیام :icon_pf (34): امروزم از شرکت یه سایت فروش بلیط قطار فارس بود که فقط با فیل شکن وارد میشد زمانی که این تاپیک رو زدم دقیقا همون موقع درست شد 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2014 زمانی که این تاپیک رو زدم دقیقا همون موقع درست شد آقا عجب تاپیک جادویی گفتم بذار منم تست کنم ببینم درست شده یا نه. دیدم درست شده 5
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2014 آقا عجب تاپیک جادویی گفتم بذار منم تست کنم ببینم درست شده یا نه. دیدم درست شده کاش صبح میومدم این تاپیکو میزدم 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 4 خرداد، 2014 اینترنتو ملی کردن؟ 90 درصد سایتای خارجی واسه من باز نمیشن و هی page can not میزنه. مجبور میشم با فیل شکن باز کنم که آی پیم عوض بشه 3
spow 44198 ارسال شده در 4 خرداد، 2014 اینترنتو ملی کردن؟ 90 درصد سایتای خارجی واسه من باز نمیشن و هی page can not میزنه. مجبور میشم با فیل شکن باز کنم که آی پیم عوض بشه فعلا ملی نیست میلیه انگار تو با ارمان ها مشکل داری مگه نمیدونی ما هرچی ضربه خوردیم از ملی گراها خوردیم برو از خودا بترس 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 5 خرداد، 2014 فعلا ملی نیست میلیهانگار تو با ارمان ها مشکل داری مگه نمیدونی ما هرچی ضربه خوردیم از ملی گراها خوردیم برو از خودا بترس نه. من و مشکل با ارمان ها؟ دوشواری نداریم که اصلاً 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 5 خرداد، 2014 اینترنتو ملی کردن؟ 90 درصد سایتای خارجی واسه من باز نمیشن و هی page can not میزنه. مجبور میشم با فیل شکن باز کنم که آی پیم عوض بشه واللا اینترنت ملی فکر نکنم حتی با چیلتر شکن هم کار کنه مگر چیلتر شکنایی که خودشون ارائه میکنن 2
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 5 خرداد، 2014 واللا اینترنت ملی فکر نکنم حتی با چیلتر شکن هم کار کنهمگر چیلتر شکنایی که خودشون ارائه میکنن من در آرزوی یه لود خوب موندم یه سایتی هست بازی آنلاین سرعت لود خیلی بالایی میخواد نیس نت مام سرعتش بالاس اصلا مشکلی ندارم 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 5 خرداد، 2014 من در آرزوی یه لود خوب موندم یه سایتی هست بازی آنلاین سرعت لود خیلی بالایی میخواد نیس نت مام سرعتش بالاس اصلا مشکلی ندارم آهان راستی تا یادم نرفته یه چیزی رو هم درستش کنم اینترنت توی ایران ملی نمیشه در اصل یه اینترانت درست میشه که یه شبکه ی وسیعه که با اینترنت فعلی به شکل محدود و کنترل شده ارتباط داره در کنار این، اینترنت فعلی هم سر جاشه اون اینترانت بیشتر تو ارتباط شرکت ها، تلویزیون، رادیو و چیزایی مثل این استفاده میشه بعد دیگه کم کم به پای اینترنت میرسه تا جایی که ملت خودشون به این طرف برن که از اینترانت استفاده کنن (به خاطر سرعت خیلی بالاش) اینم بگم که پر سرعت ترین اینترانت مال کشور کره اس 1
ارسال های توصیه شده