رفتن به مطلب

::::..... تجربه های خانه تکانی.....::::

afa

ارسال های توصیه شده

تجربه های خانه تکانی

با توجه به نزدیک شدن به سال نو و ایام خانه تکانی از دوستان عزیز دعوت میکنم تا تجربیات خود را در ایام خانه تکانی برای

سایر کاربران بازگو کنید. تا همه ی دوستان جهت خانه تکانی بهتر از سایر تجربیات بهره ببرند.:a030:

• Like 10
لینک به دیدگاه

من ی تجربه ی ناب دار ماز خونه تکونی :w02:

چند ماه پش با مامانم پرده ها رو شستیم و من رفتم روی ی صندلی نسبتا کوتاه و با تمام وجو خودمو موقع نصب پرده ها بالا میکشیدم، بعدشم دیوار یکی از اتاق خابا رو هم پاک کردم.

فردا صبش که از خاب بیدار شدم دیدم زیر دوتا چشمام ورم کرده و یه کم قرمز هم شده...اصن ی وضی بوده!! دوروز طول کشید تا خوب شدم.

نتیجه اش ه مبرام این بود که اصلا برای تمیز کاری و اینا ب خودم فشار نیار...جونم ممهمتره.:w02:

شمام فشار نیارید ب خودتون:ws37:

• Like 9
لینک به دیدگاه

واقعا این تجارب باس share بشه:ws3:

الان داشتم اتاقمون رو اتاق تکونی می کردم البته نه به خاطر اینکه به عید نزدیک میشیم...نه...واسه این بود که دیگه نمیشد راه رفت توش:ws28:،باس می پریدیم از رو وسایل، که هر بار زخمی می شدیم کوفته له و لورده،هر رو ز پامون مستقل از خودمون میخورد به کمد:4564:،دیگه خسته شده بودم،نشستم با جارو دستی خیلی شیک اتاق رو تبدیل به دسته گل کردم:w02:،فقط یه ساعت دسته گل بود الان باز همون وضعه،وضعیت بغرنجه:sigh:

خب حالا توصیه بنده اینه که نیم ساعت قبل عید خونه تکونی کنید که خسته نشید :ws3:

• Like 10
لینک به دیدگاه

منم یه تجربه دارم:hapydancsmil:

منتهی من تو خوابگاه اینو تجربه کردم:sigh:

6 سالی میشه موقع خونه تکونی خونمون نبودم:sigh:

آها تجربه داشت یادم میرفت:ws3:

اینکه وقتی یخچال رو میشورید،زود نزنید به برق:w000: بذارید 6یا7ساعت یا اگر میتونید ، یه روز کامل،همینطور بمونه و به برق نزنیدش

یه گروهی هستن ما خیلی باهاشون کل میندازیم. اینا وقتی دیدن ما داریم یخچالمون رو میشوریم، اومدن یخچالشون رو شستن بعد چند دقیقه بعد زدنش به برق داغون شد:ws3:

ولی خدایی انقدر بهشون خندیدیم که اصن نای حرف زدن نداشتیم:ws28:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...