دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ سلام سلام دوستای گلم.هنرمندان عزیز باز هم اسفند ماه و موقع خانه تکانی.باز هم در آستاه ی فصل و بهار و لوگوی جدیـــــــد برای نواندیشان دوهفته(از 92/12/1 تااااااااااا 92/12/15)فرصت دارید یه لوگوی شیک درخور انجمن طراحی کنید.سعی کنید لوگو رو طوری طراحی کنید که از لوگوی فعلی خیلی بهتر تر باشه.انعطاف هم داشته باشه لدفن(انعطافو منیجر گفته من نمیدونم یعنی چی) اگه در این مورد سوالی داشتین از آقای محمد میپرسید اگه همه اینهایی که گفتمو داشته باشه لوگوی شما برای همیشه با لوگوی فعلی عوض خواهد شد در غیر اینصورت فقط برای یک ماه جایگزین لوگوی فعلی میشه هرکسی میتونه چندتا لوگو رو طراحی کنه و تو نظرسنجی بذاره. البته به شرطی که فرق دوتا لوگو همچین خیلی چشمگیر باشه یعنی دوتا طرح کاملاً مختلف باشه و اما بحث شیرین جوایز نفر اول: کارت شارژ 5000 تومنی + 5 امتیاز طلایی + 300 امتیاز نفر دوم: 5 امتیاز طلایی + 200 امتیاز نفر سوم: 3 امتیاز طلایی+ 100 امتیاز بقیه دوستان هم یک دست و هورا دوستان طرح هاشون رو برای من پیام خصوصی بفرستن.پیشاپیش از همکاری شما صمیمانه سپاسگذاری میکنم. 24 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ من اگر طراحی کردم و نذاشتید هم عیب نداره ولی یه شارژ دو تومنی برام بگیرید 11 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ من اگر طراحی کردم و نذاشتید هم عیب نداره ولی یه شارژ دو تومنی برام بگیرید به چه مناسبت شارژ بدیمت؟تو اول بشی هم شارژ نمیدیمت چه برسه آخر 9 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ به چه مناسبت شارژ بدیمت؟تو اول بشی هم شارژ نمیدیمت چه برسه آخر چون اراده کردم حداقل دربارش فکر کنم مگه از جیبت میخوای بدی خسیس 8 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ چون اراده کردم حداقل دربارش فکر کنممگه از جیبت میخوای بدی خسیس برو تا نیومدم فلفل بریزم دهنت:ws28: 8 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ همون لوگو تولد خیلی هم قشنگ بود میذاشتین باشه خب! فقط سوال فنی! الان لوگو اصلی سایت باید طراحی بشه یا لوگو مخصوص عید؟ 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ برو تا نیومدم فلفل بریزم دهنت:ws28: دروغ بده 7 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ همون لوگو تولد خیلی هم قشنگ بود میذاشتین باشه خب! فقط سوال فنی! الان لوگو اصلی سایت باید طراحی بشه یا لوگو مخصوص عید؟ :icon_pf (34): لوگوی اصلی.چون قراره اگه خوب بود همیشه جایگزین بشه 8 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ مسابقه خوبیه ولی یه انتقاد دارم و اون اینه که باید جایزه درست درمون داده بشه تا ملت ترغیب بشن! من که بلد نیستم ولی اونی که بلد باشه بدین شکل و شمایل ترغیب نمیشه و باید جایزه فوق العاده حتی بالاتر از کارت شارژ داده بشه.. 8 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ مسابقه خوبیه ولی یه انتقاد دارم و اون اینه که باید جایزه درست درمون داده بشه تا ملت ترغیب بشن! من که بلد نیستم ولی اونی که بلد باشه بدین شکل و شمایل ترغیب نمیشه و باید جایزه فوق العاده حتی بالاتر از کارت شارژ داده بشه.. منم موافقم.چون طراحی لوگو کار مشکلیه باید این انتقادوتن رو انتقال بدم به منجیر .ممنون 8 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ لطفا تا بیستم وقتشو تمدید کنین پ.ن: این یه نوع پیشگیریه 5 لینک به دیدگاه
mehr69 80 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۲ يعني لوگوي جديد جايگزين اين فرمت نوشته (نوانديشان-آبي - نارنجي رنگ ) ميشه؟ 7 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۲ يعني لوگوي جديد جايگزين اين فرمت نوشته (نوانديشان-آبي - نارنجي رنگ ) ميشه؟ بله 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۲ طرح اول رسید.:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۲ طرح اول رسید.:hapydancsmil: طرحای بعدی تو راهه .. 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۲ طرحای بعدی تو راهه .. زود باش پری بانو 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ مسابقه خوبیه ولی یه انتقاد دارم و اون اینه که باید جایزه درست درمون داده بشه تا ملت ترغیب بشن! من که بلد نیستم ولی اونی که بلد باشه بدین شکل و شمایل ترغیب نمیشه و باید جایزه فوق العاده حتی بالاتر از کارت شارژ داده بشه.. فکر کنم منظور قاسم کارت هدیه 50 تومنیه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ مرسی از برگزارکننده تاپیک و بچه هایی که شرکت کردن و میکنن مسابقه خوبیه ولی یه انتقاد دارم و اون اینه که باید جایزه درست درمون داده بشه تا ملت ترغیب بشن! من که بلد نیستم ولی اونی که بلد باشه بدین شکل و شمایل ترغیب نمیشه و باید جایزه فوق العاده حتی بالاتر از کارت شارژ داده بشه.. منم موافقم.چون طراحی لوگو کار مشکلیه باید این انتقادوتن رو انتقال بدم به منجیر .ممنون البته قابل ذکره چه لوگوی فعلی و چه لوگوهایی که تو یکی دوسال اول انجمن توسط دوستان مختلف طراحی شدن، هیچ کدوم با هدف کارت شارژ و امتیاز طلایی و ... نبوده. تماماً از روی علاقشون انجام میشده. چیزی که تو بقیه مسابقات هم از جمله مسابقات طراحی تالارهای گرافیک و معماری بوده. نهایتاً اگه لوگویی هم با کیفیت بهتری طراحی نشه، همین لوگوی فعلی میمونه. چون بالاخره تو جاهای مختلفی معرفی شده، کارت و مهر ازش تهیه شده و خب نهایتاً همونام میمونه. ولی خب با توجه به درخواستی که چند ماه پیش بوده، گفتیم اون کارت و مهرو تبلیغات رو در نظر نگیریم فعلاً. حداقل این فرصت یه بار باشه شاید کسی تونست لوگوی بهتر و با کیفیت تری رو تهیه کنه که بتونه به عنوان لوگوی ثابت جایگزین لوگوی فعلی بشه. 7 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ دوستانی که لوگو طراحی میکنند به نکات طراحی لوگو توجه داشته باشن مثلا اینکه خوانا باشه یعنی تو نگاه اول متوجه نوشته بشیم یکی هم واسه طراحی مشکلی که به نظر من توی لوگوی فعلی هست اینکه نیازی به دندونه ها نیست.در واقع لوگو یعنی آرم یا نشانه ...نیازی به جزئی بودن نیست 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ مرسی از برگزارکننده تاپیک و بچه هایی که شرکت کردن و میکنن البته قابل ذکره چه لوگوی فعلی و چه لوگوهایی که تو یکی دوسال اول انجمن توسط دوستان مختلف طراحی شدن، هیچ کدوم با هدف کارت شارژ و امتیاز طلایی و ... نبوده. تماماً از روی علاقشون انجام میشده. چیزی که تو بقیه مسابقات هم از جمله مسابقات طراحی تالارهای گرافیک و معماری بوده. نهایتاً اگه لوگویی هم با کیفیت بهتری طراحی نشه، همین لوگوی فعلی میمونه. چون بالاخره تو جاهای مختلفی معرفی شده، کارت و مهر ازش تهیه شده و خب نهایتاً همونام میمونه. ولی خب با توجه به درخواستی که چند ماه پیش بوده، گفتیم اون کارت و مهرو تبلیغات رو در نظر نگیریم فعلاً. حداقل این فرصت یه بار باشه شاید کسی تونست لوگوی بهتر و با کیفیت تری رو تهیه کنه که بتونه به عنوان لوگوی ثابت جایگزین لوگوی فعلی بشه. آقا ممد منم قبول دارم عشق و علاقه باید باشه و هستن هنوز اینجور آدما ولی باید قبول کنیم دیگه زمونه عوض شده و آدمای حرفه ای مزد حرفه ای هم میگیرن و لوگوی حرفه ای خرج داره ! لوگوی حرفه ای به این لوگوی فعلی و شبیه این ها که در حد انجمن ما نیست، نمیگن! از ما گفتن بود.. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده