دختر باران 18625 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2014 سلام سلام دوستای گلم.هنرمندان عزیز باز هم اسفند ماه و موقع خانه تکانی.باز هم در آستاه ی فصل و بهار و لوگوی جدیـــــــد برای نواندیشان دوهفته(از 92/12/1 تااااااااااا 92/12/15)فرصت دارید یه لوگوی شیک درخور انجمن طراحی کنید.سعی کنید لوگو رو طوری طراحی کنید که از لوگوی فعلی خیلی بهتر تر باشه.انعطاف هم داشته باشه لدفن(انعطافو منیجر گفته من نمیدونم یعنی چی) اگه در این مورد سوالی داشتین از آقای محمد میپرسید اگه همه اینهایی که گفتمو داشته باشه لوگوی شما برای همیشه با لوگوی فعلی عوض خواهد شد در غیر اینصورت فقط برای یک ماه جایگزین لوگوی فعلی میشه هرکسی میتونه چندتا لوگو رو طراحی کنه و تو نظرسنجی بذاره. البته به شرطی که فرق دوتا لوگو همچین خیلی چشمگیر باشه یعنی دوتا طرح کاملاً مختلف باشه و اما بحث شیرین جوایز نفر اول: کارت شارژ 5000 تومنی + 5 امتیاز طلایی + 300 امتیاز نفر دوم: 5 امتیاز طلایی + 200 امتیاز نفر سوم: 3 امتیاز طلایی+ 100 امتیاز بقیه دوستان هم یک دست و هورا دوستان طرح هاشون رو برای من پیام خصوصی بفرستن.پیشاپیش از همکاری شما صمیمانه سپاسگذاری میکنم. 24
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2014 من اگر طراحی کردم و نذاشتید هم عیب نداره ولی یه شارژ دو تومنی برام بگیرید 11
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2014 من اگر طراحی کردم و نذاشتید هم عیب نداره ولی یه شارژ دو تومنی برام بگیرید به چه مناسبت شارژ بدیمت؟تو اول بشی هم شارژ نمیدیمت چه برسه آخر 9
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2014 به چه مناسبت شارژ بدیمت؟تو اول بشی هم شارژ نمیدیمت چه برسه آخر چون اراده کردم حداقل دربارش فکر کنم مگه از جیبت میخوای بدی خسیس 8
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2014 چون اراده کردم حداقل دربارش فکر کنممگه از جیبت میخوای بدی خسیس برو تا نیومدم فلفل بریزم دهنت:ws28: 8
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2014 همون لوگو تولد خیلی هم قشنگ بود میذاشتین باشه خب! فقط سوال فنی! الان لوگو اصلی سایت باید طراحی بشه یا لوگو مخصوص عید؟ 8
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2014 همون لوگو تولد خیلی هم قشنگ بود میذاشتین باشه خب! فقط سوال فنی! الان لوگو اصلی سایت باید طراحی بشه یا لوگو مخصوص عید؟ :icon_pf (34): لوگوی اصلی.چون قراره اگه خوب بود همیشه جایگزین بشه 8
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2014 مسابقه خوبیه ولی یه انتقاد دارم و اون اینه که باید جایزه درست درمون داده بشه تا ملت ترغیب بشن! من که بلد نیستم ولی اونی که بلد باشه بدین شکل و شمایل ترغیب نمیشه و باید جایزه فوق العاده حتی بالاتر از کارت شارژ داده بشه.. 8
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2014 مسابقه خوبیه ولی یه انتقاد دارم و اون اینه که باید جایزه درست درمون داده بشه تا ملت ترغیب بشن! من که بلد نیستم ولی اونی که بلد باشه بدین شکل و شمایل ترغیب نمیشه و باید جایزه فوق العاده حتی بالاتر از کارت شارژ داده بشه.. منم موافقم.چون طراحی لوگو کار مشکلیه باید این انتقادوتن رو انتقال بدم به منجیر .ممنون 8
pari.v 10304 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2014 لطفا تا بیستم وقتشو تمدید کنین پ.ن: این یه نوع پیشگیریه 5
mehr69 80 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2014 يعني لوگوي جديد جايگزين اين فرمت نوشته (نوانديشان-آبي - نارنجي رنگ ) ميشه؟ 7
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2014 يعني لوگوي جديد جايگزين اين فرمت نوشته (نوانديشان-آبي - نارنجي رنگ ) ميشه؟ بله 5
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2014 مسابقه خوبیه ولی یه انتقاد دارم و اون اینه که باید جایزه درست درمون داده بشه تا ملت ترغیب بشن! من که بلد نیستم ولی اونی که بلد باشه بدین شکل و شمایل ترغیب نمیشه و باید جایزه فوق العاده حتی بالاتر از کارت شارژ داده بشه.. فکر کنم منظور قاسم کارت هدیه 50 تومنیه 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2014 مرسی از برگزارکننده تاپیک و بچه هایی که شرکت کردن و میکنن مسابقه خوبیه ولی یه انتقاد دارم و اون اینه که باید جایزه درست درمون داده بشه تا ملت ترغیب بشن! من که بلد نیستم ولی اونی که بلد باشه بدین شکل و شمایل ترغیب نمیشه و باید جایزه فوق العاده حتی بالاتر از کارت شارژ داده بشه.. منم موافقم.چون طراحی لوگو کار مشکلیه باید این انتقادوتن رو انتقال بدم به منجیر .ممنون البته قابل ذکره چه لوگوی فعلی و چه لوگوهایی که تو یکی دوسال اول انجمن توسط دوستان مختلف طراحی شدن، هیچ کدوم با هدف کارت شارژ و امتیاز طلایی و ... نبوده. تماماً از روی علاقشون انجام میشده. چیزی که تو بقیه مسابقات هم از جمله مسابقات طراحی تالارهای گرافیک و معماری بوده. نهایتاً اگه لوگویی هم با کیفیت بهتری طراحی نشه، همین لوگوی فعلی میمونه. چون بالاخره تو جاهای مختلفی معرفی شده، کارت و مهر ازش تهیه شده و خب نهایتاً همونام میمونه. ولی خب با توجه به درخواستی که چند ماه پیش بوده، گفتیم اون کارت و مهرو تبلیغات رو در نظر نگیریم فعلاً. حداقل این فرصت یه بار باشه شاید کسی تونست لوگوی بهتر و با کیفیت تری رو تهیه کنه که بتونه به عنوان لوگوی ثابت جایگزین لوگوی فعلی بشه. 7
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2014 دوستانی که لوگو طراحی میکنند به نکات طراحی لوگو توجه داشته باشن مثلا اینکه خوانا باشه یعنی تو نگاه اول متوجه نوشته بشیم یکی هم واسه طراحی مشکلی که به نظر من توی لوگوی فعلی هست اینکه نیازی به دندونه ها نیست.در واقع لوگو یعنی آرم یا نشانه ...نیازی به جزئی بودن نیست 3
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2014 مرسی از برگزارکننده تاپیک و بچه هایی که شرکت کردن و میکنن البته قابل ذکره چه لوگوی فعلی و چه لوگوهایی که تو یکی دوسال اول انجمن توسط دوستان مختلف طراحی شدن، هیچ کدوم با هدف کارت شارژ و امتیاز طلایی و ... نبوده. تماماً از روی علاقشون انجام میشده. چیزی که تو بقیه مسابقات هم از جمله مسابقات طراحی تالارهای گرافیک و معماری بوده. نهایتاً اگه لوگویی هم با کیفیت بهتری طراحی نشه، همین لوگوی فعلی میمونه. چون بالاخره تو جاهای مختلفی معرفی شده، کارت و مهر ازش تهیه شده و خب نهایتاً همونام میمونه. ولی خب با توجه به درخواستی که چند ماه پیش بوده، گفتیم اون کارت و مهرو تبلیغات رو در نظر نگیریم فعلاً. حداقل این فرصت یه بار باشه شاید کسی تونست لوگوی بهتر و با کیفیت تری رو تهیه کنه که بتونه به عنوان لوگوی ثابت جایگزین لوگوی فعلی بشه. آقا ممد منم قبول دارم عشق و علاقه باید باشه و هستن هنوز اینجور آدما ولی باید قبول کنیم دیگه زمونه عوض شده و آدمای حرفه ای مزد حرفه ای هم میگیرن و لوگوی حرفه ای خرج داره ! لوگوی حرفه ای به این لوگوی فعلی و شبیه این ها که در حد انجمن ما نیست، نمیگن! از ما گفتن بود.. 5
ارسال های توصیه شده