masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ دستگاه گردش خون چيست وچه مي كند؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دستگاه گردش خون از سه جز تشكيل ميشود: 1_قلب:كار اصلي قلب پمپ كردن خون به داخل رگ هاي خوني است. 2_رگ هاي خوني:سه نوع رگ خوني در بدن وجود دارد. الف)سرخرگ ها(شريان ها):سرخرگ ها خون اكسيژن دار را از قلب به تمام اعضاي بدن مي رسانند. ب)سياهرگ ها(وريدها):سياهرگ ها خون داراي دي اكسيد كربن را از اعضاي بدن به قلب مي برند. ج)مويرگ ها:فراوان ترين رگ هاي بدن هستند و تبادلات غذايي و اكسيژن از طريق انها صورت مي گيرد. 3_خون:كار خون رساندن اكسيژن و غذا به تمام قسمت هاي بدن است. منبع:روزنامه سلامت 13 لینک به دیدگاه
MELINI 1178 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ چند عکس خیلی جالب و مفید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 31 8 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ ممنون هر دو تا پست بسیار جالب بود . من فیزیولوژیو خیلی دوست دارم. این تصاویرم منو بیاد زیست دبیرستان انداخت عاشق این قسمتای قلب و چشم و نفرون و....بودم 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ ممنون هر دو تا پست بسیار جالب بود . من فیزیولوژیو خیلی دوست دارم. این تصاویرم منو بیاد زیست دبیرستان انداخت عاشق این قسمتای قلب و چشم و نفرون و....بودم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده