Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۴۰۰ ۱۳ ساعت قبل، mamad rezaie گفته است: سلام مهندس وقت بخیر. اطلاعات اماری مربوط به اقلیم از کجا باید پیدا کنیم؟ راستش من در نت خیلی گشتم ولی اطلاعات خاصی ندیدم. ممنون سلام. تو پست قبلیم نوشته بودم. یه سامانه معرفی کرده بودم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اما چون ایستگاه های هواشناسی تو همه جا نداریم و اینطور نیست که یک روستا ایستگاه هواشناسی خودش رو داشته باشه، میتونید از مطالعات اقلیمی طرح جامع نزدیکترین شهرستان استفاده کنید. هر ایستگاه هواشناسی چندین شهرستان رو پوشش میده. لینک به دیدگاه
mamad rezaie 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۴۰۱ در ۱۳۹۴/۵/۱۷ در ۲۲:۰۷، Mohammad Aref گفته است: استارت آموزش زده شد. امیدوارم در ادامه با استقبال و البته همراهی دوستان دنبال بشه http://www.noandishaan.com/forums/thread149518.html سلام مهندس. امیدوارم خوب و خوش باشین. این لینک و لینک مربوط ب دفاع از تغییرکاربری از کشاورزی به مسکونی فعال نیستن ممنون میشم اگر اصلاحش کنین لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۴۰۱ ۱۰ ساعت قبل، mamad rezaie گفته است: سلام مهندس. امیدوارم خوب و خوش باشین. این لینک و لینک مربوط ب دفاع از تغییرکاربری از کشاورزی به مسکونی فعال نیستن ممنون میشم اگر اصلاحش کنین سلام ممنون ? لینک ها رو اصلاح کردم لینک به دیدگاه
mamad rezaie 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۴۰۱ ۱ ساعت قبل، Mohammad Aref گفته است: سلام ممنون ? لینک ها رو اصلاح کردم ممنون? لینک به دیدگاه
mamad rezaie 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۴۰۱ ۶ ساعت قبل، mamad rezaie گفته است: ممنون? سلام مهندس وقت بخیر. مهندس چندتا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنین. 1- جمعیت لازم التعلیم چطور پیش بینی کنیم؟ 2- تعداد شاغلین چطور پیش بینی میشه؟ فرمول L=(1+n)AP هست ولی وقتی حاسبه میکنم اشتباه درمیاد 3- تعداد شاغلین بخشهای مختلف چطور پیش بینی میشه؟ لینک به دیدگاه
mamad rezaie 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۴۰۱ در ۱۳۹۲/۱۲/۱۵ در ۱۸:۳۲، Mohammad Aref گفته است: پستمو اشتباهی پاک کردم :icon_pf (34): نمیدونم چرا احساس کردم تکراریه :icon_pf (34): خب گفته بودم که بعد از برداشت میدانی انجام شده، یه سری اطلاعات دیگه هم لازمه که از مرکز آمار و سازمان نقشه برداری باید تهیه بشه. شناسنامه آبادی روستا رو از مرکز آمار بگیرین و عکس هوایی محدوده از سازمان نقشه برداری. اما خب عکسی که از سازمان نقشه برداری میگیرین معمولاً خیلی قدیمیه و البته هزینه هم داره ها و باید مختصات دقیقش رو بگین. جدیدترش رو از طریق گوگل ارث می تونید بگیرید. بعدش سیر تغییر و تحول و توسعه روستا رو از طریق این عکسا می تونید بررسی کنید. نقشه هم بعد از اینکه صحتش اوکی شد، باید واسه کارای بعدی که واسه تولید نقشه لازمه آماده کنید. یعنی هم واسه تبدیل شدن به GIS آماده بشه (منظورم اینه که وضعیت پلیگون و اینا ردیف بشه) هم اینکه طبق لجند استاندارد در بیاد. تو اون لجند استانداردی که تو پست قبل گذاشتم واستون یه استانداردی واسه نقشه بردار هست که باید طبق اون نقشه رو درست کرده باشه و تحویل داده باشه. اما یه استانداردی هم واسه تهیه نقشه ها هستش که وضعیت معابر و محدوده روستا و کاربری و .... رو باید طبق اون لجند، استانداردش کنین و به عنوان نقشه وضع موجود آماده بشه. سه تا فایل هم هست که لازمه واسه شروع کار ببینید. یکیش که شرح خدمات تهیه طرح هادی روستاییه. یکی دیگه یه جدول راهنما هستش که واسه تهیه گزارش طرح خیلی مفیده و خیلی کمک میکنه که تو هر بخش چه چیزایی به چه صورت نیازه و چطور میشه تهیه کرد. یکی هم که ضروری تر از همش هست دستورالعمل تهیه نقشه های GIS تو طرح هادی هستش. پیشنهاد میکنم این سه فایل (به خصوص دوتای آخر) رو حتماً دانلود کنید و ببینید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام مهندس وقت بخیر. مهندس در دستورالعمل تهیه نقشه شماره نقشه ها پشت سرهم نیستن. اشتباه تایپی بوده یا درستش همینه؟ و اینکه اگر اشتباه تایپی هست خودمان شماره هارا مرتب کنیم یا طبق دستورالعمل پیش بریم؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۴۰۱ ۱۳ ساعت قبل، mamad rezaie گفته است: سلام مهندس وقت بخیر. مهندس در دستورالعمل تهیه نقشه شماره نقشه ها پشت سرهم نیستن. اشتباه تایپی بوده یا درستش همینه؟ و اینکه اگر اشتباه تایپی هست خودمان شماره هارا مرتب کنیم یا طبق دستورالعمل پیش بریم؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اشتباه تایپی هست متأسفانه. تو ویرایش دوم اصلاح شده که از پیوست میتونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۲/۴ در ۱۹:۳۰، mamad rezaie گفته است: سلام مهندس وقت بخیر. مهندس چندتا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنین. 1- جمعیت لازم التعلیم چطور پیش بینی کنیم؟ 2- تعداد شاغلین چطور پیش بینی میشه؟ فرمول L=(1+n)AP هست ولی وقتی حاسبه میکنم اشتباه درمیاد 3- تعداد شاغلین بخشهای مختلف چطور پیش بینی میشه؟ تو تاپیک زیر یه سری مدلهای جمعیتی و اقتصادی گفتم که با اونا تعداد شاغلای بخشا رو پیش بینی کنی. در مورد جمعیت لازم التعلیم معمولا به صورت دقیق نمیشه پیش بینی کرد. پیش بینی گروه های سنی معمولا پیچیده هست و با نرم افزارهای جمعیتی انجام میشه و نیاز به داده های زیادی هست که معمولا در سطح روستا در دسترس نیست. واسه همین معمولا یه امار خیلی حدودی با توجه به گروه های سنی که در حال ورود به این رده سنی یا خروج از اون هستن رو میشه پیش بینی کرد. لینک به دیدگاه
mamad rezaie 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۲/۱۲ در ۰۸:۲۳، Mohammad Aref گفته است: اشتباه تایپی هست متأسفانه. تو ویرایش دوم اصلاح شده که از پیوست میتونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون مهندس? لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده