هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ هرچند تا داشته باشی مال خودت گفتم من خالمو با دنیا عوض نمیکنم:2eaoapgxehimkak1y7e....تا حالا یه خاله فرشته دیدی ؟...ندیدی که....چون فقط خاله من فرشتست به خاطر همین اصلا رو زمین نمیتونی پیداش کنی بعضی موقع ها که میاد زمین خدا قسمت من میکنه میبینمش.....من خالمو میبینم انگار یه دسته گل دیدم....:dancegirl2:بسته یا باز بگم ازش اونوقت میترسم غش کنی....:obm: مگه طرح تعویض گذاشتن الان خالت اونجا که ننشسته اینا را بخونه از هوش بره 1 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ راحت باشيد دوستان! اسپم كنيد! آرتاش! توام؟؟ یعنی از من توقعی نداری که اسپم نکنم 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ یعنی از من توقعی نداری که اسپم نکنم من از همه دستان با فرهنگ و فرهيخته انتظار دارم كه اسپم نكنن! 1 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ مگه طرح تعویض گذاشتن الان خالت اونجا که ننشسته اینا را بخونه از هوش بره لطفا حسودی نکیند ....هرکاری بکنید من بیشتر از خالم تعریف میکنم...پس انقدر تلاش نکنید....چون اگه خاله منو بشناسید اونوقت از این حرفاتون پشیمون میشید...:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده