هوادار 1111 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 هرچند تا داشته باشی مال خودت گفتم من خالمو با دنیا عوض نمیکنم:2eaoapgxehimkak1y7e....تا حالا یه خاله فرشته دیدی ؟...ندیدی که....چون فقط خاله من فرشتست به خاطر همین اصلا رو زمین نمیتونی پیداش کنی بعضی موقع ها که میاد زمین خدا قسمت من میکنه میبینمش.....من خالمو میبینم انگار یه دسته گل دیدم....:dancegirl2:بسته یا باز بگم ازش اونوقت میترسم غش کنی....:obm: مگه طرح تعویض گذاشتن الان خالت اونجا که ننشسته اینا را بخونه از هوش بره 1
هوادار 1111 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 راحت باشيد دوستان! اسپم كنيد! آرتاش! توام؟؟ یعنی از من توقعی نداری که اسپم نکنم 2
B nam o neshan 12214 مالک ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2014 یعنی از من توقعی نداری که اسپم نکنم من از همه دستان با فرهنگ و فرهيخته انتظار دارم كه اسپم نكنن! 1
m@f 1923 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2014 مگه طرح تعویض گذاشتن الان خالت اونجا که ننشسته اینا را بخونه از هوش بره لطفا حسودی نکیند ....هرکاری بکنید من بیشتر از خالم تعریف میکنم...پس انقدر تلاش نکنید....چون اگه خاله منو بشناسید اونوقت از این حرفاتون پشیمون میشید...:vahidrk: 2
ارسال های توصیه شده