B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ بهمن، ۱۳۹۲ 1 - خاله معنای لغوی: خواهر مادر معنای استعاره ای: هر زنی که با مادر رابطه ی گرم و صمیمی داشته باشد. نقش سمبلیک: یک خانم مهربان و دوست داشتنی که خیلی شبیه مادر است و همیشه برای شما آبنبات و لباس می خرد. غذای مورد علاقه: آش کشک. زیر شاخه ها: شوهر خاله: یک مرد مهربان که پیژامه می پوشد و به ادبیات و شکار علاقه مند است. دختر خاله،پسر خاله: همبازی دوران کودکی که یا در بزرگسالی عاشقش می شوید اما با یکی دیگه ازدواج می کنید یا باهاش ازدواج می کنید اما عاشق یکی دیگه هستید. مشاغل کاذب: خاله زنک بازی، خاله خانباجی. چهره های معروف: خاله خرسه، خاله سوسکه. داشتن یک خاله ی مجرد در کودکی از جمله نعمات خداوندی است. ۲ -عمه معنای لغوی: خواهر پدر معنای استعاره ای: هر زنی که با پدر رابطه ی گرم و صمیمی داشته باشد،هر زنی که مادر چشم دیدنش را نداشته باشد. نقش سمبلیک: به عهده گرفتن مسئولیت در موارد ذیل: ۱- جواب همه ی فحش هایی که می دهید. مثال: عمته… ۲- جواب همه ی محبت هایی که می کنید. مثال: به درد عمه ات می خوره… ۳- توجیه کلیه ی بیقوارگی ها،رفتارهای نامتناسب شما (تنها برای دخترخانم ها). مثال: به عمه ات رفتی. ۴- خیلی چیزهای بدِ دیگه. از ذکر مثال معذوریم… غذای مورد علاقه: شله زرد، سمنو. زیر شاخه ها: شوهر عمه: یک مرد پولدار که سیبیل قیطانی دارد و چندش آور است. پسرعمه/دخترعمه: همبازی دوران کودکی که در بزرگسالی حالتان را به هم می زنند!! مشاغل کاذب Match-Making. چهره های معروف: عمه لیلا. داشتن یک عمه که در توصیفات فوق صدق نکند جزو خوش شانسی های زندگی است. ۳- دایی معنای لغوی: برادر مادر معنای استعاره ای: هر مردی که با مادر رابطه ی گرم و صمیمی داشته باشد،هر مردی که پتانسیل کتک خوردن توسط پدر را داشته باشد. نقش سمبلیک: یکی از معدود مردانی که هر چند به سیاست علاقه مند است اما حس گرمی به شما می دهد، همیشه حرفهایتان را می فهمد و می شود پیشش گریه کرد. غذای مورد علاقه: فسنجون. زیر شاخه ها: زن دایی: یک زن چاق و شاد که خیلی کدبانو است و جلوی مادر قپی می آید. پسردایی،دختردایی: همبازی دوران کودکی که در بزرگسالی مثل یک همرزم ساپورتتان می کنند. چهره های معروف: علی دایی، دایی جان ناپلئون. سعی کنید حتمن حداقل یک دایی داشته باشید. ۴- عمو معنای لغوی: برادر پدر معنای استعاره ای: هر مردی که با پدر رابطه ی گرم و صمیمی داشته باشد. نقش سمبلیک: یکی از مردانی که شما همیشه باید بهش بوس بدهید و بعد بروید کارتون ببینید تا او با پدر حرفهای جدی بزند. یکی از مردانی که مادر به مناسبت آمدنش قرمه سبزی می پزد و همیشه وقتی می رود پدر ساکت شده، به فکر فرو می رود. غذای مورد علاقه: قرمه سبزی، آبگوشت. زیر شاخه ها: زن عمو: یک زن خوشگل که زیاد به شما توجه نمی کند و خودش را برای مادر می گیرد، دخترعمو،پسرعمو: همبازی دوران کودکی که اگر تا هجده-بیست سالگی دوام آورده باهاش ازدواج نکنید خطر را از سر گذرانده اید. مشاغل کاذب: بازی در قصه های ایرانی-اسلامی. چهره های معروف: عمو زنجیرباف، عمو یادگار، عمو پورنگ. داشتن یک عمو ی پولدار خیلی خوب است. 16 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ بهمن، ۱۳۹۲ آرتاش گفته است: منکه عمه و خاله ندارم من از هر چهارتاش دارم و همه رو هم خيلي دوس دارم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ بهمن، ۱۳۹۲ B nam o neshan گفته است: من از هر چهارتاش دارم و همه رو هم خيلي دوس دارم خدا حفظشون کنهمیگن خاله مهربون میشه 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ بهمن، ۱۳۹۲ آرتاش گفته است: منکه عمه و خاله ندارم عمه رو کاری ندارم ولی خیلی حیف که خاله نداری عالییییییییییییییییییییه:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ بهمن، ۱۳۹۲ a_ghadimi گفته است: عمه رو کاری ندارم ولی خیلی حیف که خاله نداری عالییییییییییییییییییییه:hapydancsmil: یعنی الان دلم بسوزه؟ 1 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ بهمن، ۱۳۹۲ آرتاش گفته است: یعنی الان دلم بسوزه؟ آره دیگه ، یه کوشولو.... 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ بهمن، ۱۳۹۲ a_ghadimi گفته است: آره دیگه ، یه کوشولو.... ناملدی دیگه 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ بهمن، ۱۳۹۲ آرتاش گفته است: خدا حفظشون کنهمیگن خاله مهربون میشه مرسي عزيزم هر دوش خوبه! هر كدوم يه جور خاص خودش خوبه! 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ بهمن، ۱۳۹۲ B nam o neshan گفته است: مرسي عزيزمهر دوش خوبه! هر كدوم يه جور خاص خودش خوبه! ما که نداریماونایی که دارن حال کنن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۲ a_ghadimi گفته است: عمه رو کاری ندارم ولی خیلی حیف که خاله نداری عالییییییییییییییییییییه:hapydancsmil: منکه یه خاله خیلی خیلی مهربون دارم دلتون بسوزه... 4 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۲ من فقط اینو میدونم خاله یعنی مهربونی ....خاله یعنی بی نظیر.....مخصوصا این خاله ای که من دارم...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:2eaoapgxehimkak1y7e عمه هم دوست داشتنی... 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۲ m@f گفته است: من فقط اینو میدونم خاله یعنی مهربونی ....خاله یعنی بی نظیر.....مخصوصا این خاله ای که من دارم...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:2eaoapgxehimkak1y7eعمه هم دوست داشتنی... ناملدا 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۲ آرتاش گفته است: ناملدا عه!! آرتاش جون منو چرا ناراحت ميكنين؟؟ عزيزم خيليا هستن كه خاله دارن ولي انگار ندارن!:icon_razz: مهم اينه كه هر فاميلي كه داريم، دوسش داشته باشيم، بهش احترام بذاريم و قدر بودنشو بدونيم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۲ B nam o neshan گفته است: عه!! آرتاش جون منو چرا ناراحت ميكنين؟؟ عزيزم خيليا هستن كه خاله دارن ولي انگار ندارن!:icon_razz: مهم اينه كه هر فاميلي كه داريم، دوسش داشته باشيم، به احترام بذاريم و قدر بودنشو بدونيم دستت درد نکنهمن یه دونه عمو دارم خیلی دوسش دارم 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۲ آرتاش گفته است: دستت درد نکنهمن یه دونه عمو دارم خیلی دوسش دارم فداي تو عزيز! خدا برات حفظشون كنه عزيزم به دوست داشتنت ادامه بده آرتاش 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۲ B nam o neshan گفته است: فداي تو عزيز! خدا برات حفظشون كنه عزيزم به دوست داشتنت ادامه بده آرتاش عزیزی چشم حتما 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۲ m@f گفته است: چرا؟... چون من دلم سوخت عمه و خاله ندارم 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن، ۱۳۹۲ آرتاش گفته است: چون من دلم سوخت عمه و خاله ندارم من زیاد دارم میخای یه چنتاشو قرضی بت بدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده