B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ 1 - خاله معنای لغوی: خواهر مادر معنای استعاره ای: هر زنی که با مادر رابطه ی گرم و صمیمی داشته باشد. نقش سمبلیک: یک خانم مهربان و دوست داشتنی که خیلی شبیه مادر است و همیشه برای شما آبنبات و لباس می خرد. غذای مورد علاقه: آش کشک. زیر شاخه ها: شوهر خاله: یک مرد مهربان که پیژامه می پوشد و به ادبیات و شکار علاقه مند است. دختر خاله،پسر خاله: همبازی دوران کودکی که یا در بزرگسالی عاشقش می شوید اما با یکی دیگه ازدواج می کنید یا باهاش ازدواج می کنید اما عاشق یکی دیگه هستید. مشاغل کاذب: خاله زنک بازی، خاله خانباجی. چهره های معروف: خاله خرسه، خاله سوسکه. داشتن یک خاله ی مجرد در کودکی از جمله نعمات خداوندی است. ۲ -عمه معنای لغوی: خواهر پدر معنای استعاره ای: هر زنی که با پدر رابطه ی گرم و صمیمی داشته باشد،هر زنی که مادر چشم دیدنش را نداشته باشد. نقش سمبلیک: به عهده گرفتن مسئولیت در موارد ذیل: ۱- جواب همه ی فحش هایی که می دهید. مثال: عمته… ۲- جواب همه ی محبت هایی که می کنید. مثال: به درد عمه ات می خوره… ۳- توجیه کلیه ی بیقوارگی ها،رفتارهای نامتناسب شما (تنها برای دخترخانم ها). مثال: به عمه ات رفتی. ۴- خیلی چیزهای بدِ دیگه. از ذکر مثال معذوریم… غذای مورد علاقه: شله زرد، سمنو. زیر شاخه ها: شوهر عمه: یک مرد پولدار که سیبیل قیطانی دارد و چندش آور است. پسرعمه/دخترعمه: همبازی دوران کودکی که در بزرگسالی حالتان را به هم می زنند!! مشاغل کاذب Match-Making. چهره های معروف: عمه لیلا. داشتن یک عمه که در توصیفات فوق صدق نکند جزو خوش شانسی های زندگی است. ۳- دایی معنای لغوی: برادر مادر معنای استعاره ای: هر مردی که با مادر رابطه ی گرم و صمیمی داشته باشد،هر مردی که پتانسیل کتک خوردن توسط پدر را داشته باشد. نقش سمبلیک: یکی از معدود مردانی که هر چند به سیاست علاقه مند است اما حس گرمی به شما می دهد، همیشه حرفهایتان را می فهمد و می شود پیشش گریه کرد. غذای مورد علاقه: فسنجون. زیر شاخه ها: زن دایی: یک زن چاق و شاد که خیلی کدبانو است و جلوی مادر قپی می آید. پسردایی،دختردایی: همبازی دوران کودکی که در بزرگسالی مثل یک همرزم ساپورتتان می کنند. چهره های معروف: علی دایی، دایی جان ناپلئون. سعی کنید حتمن حداقل یک دایی داشته باشید. ۴- عمو معنای لغوی: برادر پدر معنای استعاره ای: هر مردی که با پدر رابطه ی گرم و صمیمی داشته باشد. نقش سمبلیک: یکی از مردانی که شما همیشه باید بهش بوس بدهید و بعد بروید کارتون ببینید تا او با پدر حرفهای جدی بزند. یکی از مردانی که مادر به مناسبت آمدنش قرمه سبزی می پزد و همیشه وقتی می رود پدر ساکت شده، به فکر فرو می رود. غذای مورد علاقه: قرمه سبزی، آبگوشت. زیر شاخه ها: زن عمو: یک زن خوشگل که زیاد به شما توجه نمی کند و خودش را برای مادر می گیرد، دخترعمو،پسرعمو: همبازی دوران کودکی که اگر تا هجده-بیست سالگی دوام آورده باهاش ازدواج نکنید خطر را از سر گذرانده اید. مشاغل کاذب: بازی در قصه های ایرانی-اسلامی. چهره های معروف: عمو زنجیرباف، عمو یادگار، عمو پورنگ. داشتن یک عمو ی پولدار خیلی خوب است. 16 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ منکه عمه و خاله ندارم من از هر چهارتاش دارم و همه رو هم خيلي دوس دارم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ من از هر چهارتاش دارم و همه رو هم خيلي دوس دارم خدا حفظشون کنهمیگن خاله مهربون میشه 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ منکه عمه و خاله ندارم عمه رو کاری ندارم ولی خیلی حیف که خاله نداری عالییییییییییییییییییییه:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ عمه رو کاری ندارم ولی خیلی حیف که خاله نداری عالییییییییییییییییییییه:hapydancsmil: یعنی الان دلم بسوزه؟ 1 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ یعنی الان دلم بسوزه؟ آره دیگه ، یه کوشولو.... 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ آره دیگه ، یه کوشولو.... ناملدی دیگه 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ خدا حفظشون کنهمیگن خاله مهربون میشه مرسي عزيزم هر دوش خوبه! هر كدوم يه جور خاص خودش خوبه! 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ مرسي عزيزمهر دوش خوبه! هر كدوم يه جور خاص خودش خوبه! ما که نداریماونایی که دارن حال کنن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ عمه رو کاری ندارم ولی خیلی حیف که خاله نداری عالییییییییییییییییییییه:hapydancsmil: منکه یه خاله خیلی خیلی مهربون دارم دلتون بسوزه... 4 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ من فقط اینو میدونم خاله یعنی مهربونی ....خاله یعنی بی نظیر.....مخصوصا این خاله ای که من دارم...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:2eaoapgxehimkak1y7e عمه هم دوست داشتنی... 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ من فقط اینو میدونم خاله یعنی مهربونی ....خاله یعنی بی نظیر.....مخصوصا این خاله ای که من دارم...:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:2eaoapgxehimkak1y7eعمه هم دوست داشتنی... ناملدا 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ ناملدا عه!! آرتاش جون منو چرا ناراحت ميكنين؟؟ عزيزم خيليا هستن كه خاله دارن ولي انگار ندارن!:icon_razz: مهم اينه كه هر فاميلي كه داريم، دوسش داشته باشيم، بهش احترام بذاريم و قدر بودنشو بدونيم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ عه!! آرتاش جون منو چرا ناراحت ميكنين؟؟ عزيزم خيليا هستن كه خاله دارن ولي انگار ندارن!:icon_razz: مهم اينه كه هر فاميلي كه داريم، دوسش داشته باشيم، به احترام بذاريم و قدر بودنشو بدونيم دستت درد نکنهمن یه دونه عمو دارم خیلی دوسش دارم 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ دستت درد نکنهمن یه دونه عمو دارم خیلی دوسش دارم فداي تو عزيز! خدا برات حفظشون كنه عزيزم به دوست داشتنت ادامه بده آرتاش 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ فداي تو عزيز! خدا برات حفظشون كنه عزيزم به دوست داشتنت ادامه بده آرتاش عزیزی چشم حتما 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ چرا؟... چون من دلم سوخت عمه و خاله ندارم 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ چون من دلم سوخت عمه و خاله ندارم من زیاد دارم میخای یه چنتاشو قرضی بت بدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده