Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ :gnugghender: 81)نظرتو درمورد این تاپیک بگو. هم اونجا هم اینجا موانع ازدواج در حقوق ایران 82)تفاوتش تو چیه به نظر شما.... تفاوت فسخ نکاح با طلاق؟ 83)این تاپیک رو بخون خلاصشو تو دوسطر برامون بنویس دانستنی های قانون 84)ایا دارد اینو بخون. جواب بده تغییر جنسیت اشکال شرعی دارد یا نه؟ 85)این تاپیکو بخون. نظرتو بگو. تاحالا سرو کارت با سفته بوده؟ سفته 86)اینو بخون هم برای ایندت خوبه . هم اینکه به عقد اعتقاد داری که یکسال میگن عقد باشی بعد عروسی.... عقد و اقسام آن 87)اینو بخون خلاسشو بنویس ... فرق سر قفلی با حق کسب پیشه.. 88)فیلم هیس رو دیدی نظرت چیه اگه دیدی؟ قانون ما اینجوری باید جواب بده؟ 89)اینو بخون.. بگو ایا واقعا عمل میکنه قانون جرایم رایانه ای 90) لطفا درصد سوختگیتونو برامون بگید.. مرسی 81- تاپیک خوبیه اونجا هم همینو میگم 82- ماهیت جفتشون یه چیزه ............ کلا فسخ نکاح همون طلاق خفیفه فک کنم 83- زغال شدم دیگه 84- از نظر من بله دارد. خیلیم دارد 85- تا حالا سر و کارم با سفته نبوده ... تاپیک خیلی خوب و مفیدیه 86- من طبق برنامه ریزیم حدود دو سال باید عقد بمونم 87- خلاسه نه خلاصه ... چون اشتباه نوشته بودی منم نمینویسم 88- ندیدم والا :icon_pf (34): 89- نه این حوزه انقد وسیعه که پلیس فدرال امریکا هم نتونسته کامل پوشش بده 90- 100 درصد 6 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ سری سوالات اخر من: 91- آشپزي بلدي؟ 92- چي بلدي بپزي؟ 93- چه غذايي رو دوست داري؟ 94- از چه غذايي بدت مياد؟ 95- تا حالا تصادف كردي؟ 96- چند بار امتحان دادي تا تونستي گواهينامه بگيري؟ 97- اصن گواهي نامه داري؟ 98- اسم مدرسه ابتدايي راهنمايي دبيرستان تو بگو: 99- از دوران مدرسه ت يه خاطره بگو.. 100- يه خاطره هم از دانشگاه بگو... خوب نظرتو درمورد سوالات منم بگو.. چقدر این صندلی رو برات داغ کردم... خسته شدی.. درهرصورت ببخشید.. موفق باشی.. آخیش آخرین سری سوالات :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: اصلا حس خوبی دارم الان این لحظه :ws28: 91- بله چه جورم ... یه بار تو خوابگاه کته گذاشتم برنجا طوری با هم ترکیب شده بودن غذا شبیه ماست شده بود 92- نیمرو ... عملت ... ماکارونی ... برنج ... چیکن استراگانوف 93- ماکارونی خیلی دوس دارم 94- آبگوشت :84eb3ampc0vsywihe0i 95- نه ... 96- سومین بار گرفتم ... اون دو بار اول افسر بلد نبود ردش کردم 97- با اجازه بزرگترا بـــــــــله 98- ابتدایی: شهید سید حسین امامی. راهنمایی: امام خمینی. دبیرستان: نمونه دولتی اوحدی. تا زه شاگرد اولم بودم 99- مدرسه راهنمایی که بودم کلاس حرفه و فن داشتیم. معلممون کاراته باز بود :icon_pf (34):. صبح با اون کلاس داشتیم. منم دقیقا جلوی در ورودی کلاس میشستم. یعنی نیمکتمون چسبیه بود به در کلاس و منم سمت در میشستم. خلاصه سرم تو دفترم بود که دیدم معلم اومد تو کلاس. همه پا شدن سر پا وایسادن منم سریع دفترمو بستم و بلند شدم. تا بلند شدم هنوز کامل سرپا واینساده بودم که این نامرد از خدا بی خبر با مشت گذاشت تو صورتم . منم پخش شدم وسط کلاس . بعد گفت وقتی معلم میاد سر کلاس باید همون لحظه به احترامش بلند شی و زانو بزنی !! آخه بی شرف تو احترام سرت میشه که حرف از احترام میزنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ .... تازه مداحم بود ... تو مراسما میومد سر صف نوحه میخوند 100- جمعه بود غذا نداشتیم. تو خوابگاه خودگردان شهر بودیم اون موقع. تعدادمونم زیاد بود نزدیک 10-12 نفری میشدیم. خلاصه گفتیم چیکار کنیم چیکار نکنیم. هر چقدد فک کردیم چیزی به ذهنمون نرسید. یکی یه دفعه گفت بچه ها آب دوغ خیار بزنیم ؟؟؟ ما هم همگی گفتیم بزنیم داداش یکی رو فرستادیم رفت دوغ و خیار خرید. بعدش گفتیم حالا کجا درست کنیم اینو بخوریم. جاتون خالی یکی بلند شد رفت لگن آورد . لگن رو یه آب زدیم و خیارارو خورد کردیم توش و دوغم ریختیم و دوازده نفری با قاشق افتادیم به جون لگن و آب دوغ خیار :ws28: حال به هم زن ترین غذایی بود که خورده بودم سوالات خوب بود ... جدی میگم ... اصلا هم خسته کننده نبود و منم سعی کردم جوری جواب بدم که از خوندنش خسته نشید دستت درد نکنه ..... به قول مجید ... بازم بیا 6 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ خسته نباشید آقا عباس واقعا در پیچوندن ودر رفتن استاد هستید واقعااااااااااااااا...:ws28: حالا استاد اگه چیز دیگه ای هم هست که معصومه جان نپرسیدن خودتون مطرح کنید و جواب بدید، تا اعترافاتتون کامل بشهماهم بخندیم:ws28: 6 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ خسته نباشید آقا عباس واقعا در پیچوندن ودر رفتن استاد هستید واقعااااااااااااااا...:ws28: حالا استاد اگه چیز دیگه ای هم هست که معصومه جان نپرسیدن خودتون مطرح کنید و جواب بدید، تا اعترافاتتون کامل بشهماهم بخندیم:ws28: خواهش میکنم نظر لطفتونه والا من که بلد نیستم سوال بپرسم ... دوستان بپرسن منم در جواب دادن کوتاهی نمیکنم و دقیق و کامل جواب میدم مگه سوالی هم بود که بپیچونم اصن ؟؟ 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ به این سوالاتی که جواب ندادی جواب لطفا.....ولت نمیکنم جواب ندی... 18) یه جمله بگو با این کلمات/قتل/برف/برق/ فشار قوی/دوشاخه/تبر(جمله بگو.. نه صدتا جمله تو یه دونه ) جمله یعنی یه فعل داشته باشه نه چندتا...) 63-آیات نماز غفیله در کدام سوره آمده است 75)چه طعمی از کیک رو دوست داری؟دقت کن (طعمشو نه قسمتشو) 83)این تاپیک رو بخون خلاصشو تو دوسطر برامون بنویس دانستنی های قانون 87)اینو بخون خلاسشو بنویس ...(من حال کردم با سین بنویسم) فرق سر قفلی با حق کسب پیشه.. 6 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ به این سوالاتی که جواب ندادی جواب لطفا.....ولت نمیکنم جواب ندی...18) یه جمله بگو با این کلمات/قتل/برف/برق/ فشار قوی/دوشاخه/تبر(جمله بگو.. نه صدتا جمله تو یه دونه ) جمله یعنی یه فعل داشته باشه نه چندتا...) 63-آیات نماز غفیله در کدام سوره آمده است 75)چه طعمی از کیک رو دوست داری؟دقت کن (طعمشو نه قسمتشو) 83)این تاپیک رو بخون خلاصشو تو دوسطر برامون بنویس دانستنی های قانون 87)اینو بخون خلاسشو بنویس ...(من حال کردم با سین بنویسم) فرق سر قفلی با حق کسب پیشه.. 18- در صورت بارش برف، هم با تبر و هم با اتصال دو شاخه به برق فشارقوی، میتوان قتل انجام داد. 63- سوره النبیا ؟؟؟ 75- طعم شکلاتی 83- شرط عدم مسئوليت , مانند هر قرارداد بايد همراه قصد و بدون اكراه باشد.کمترين اثر شرط عدم مسئوليت آن است كه بار اثبات را از دوش مديون تعهد قراردادي برداشته و طلبكار بايد تقصير عمدي را اثبات كند. طلان شرط عدم مسئوليت به دلايلي همچون مخالفت با نظم عمومي و…موجب بطلان عقد نميگردد اونجاهاییش که مهم بود رو نوشتم 87- خلاصه نداره که همه جاش مهمه من که خوندم . البته درسته هیچ جاشو نفهمیدم. این حقوقیا کلا عشق میکنن با کلمات قلمبه سلمبه 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ 18- در صورت بارش برف، هم با تبر و هم با اتصال دو شاخه به برق فشارقوی، میتوان قتل انجام داد. 63- سوره النبیا ؟؟؟ 75- طعم شکلاتی 83- شرط عدم مسئوليت , مانند هر قرارداد بايد همراه قصد و بدون اكراه باشد.کمترين اثر شرط عدم مسئوليت آن است كه بار اثبات را از دوش مديون تعهد قراردادي برداشته و طلبكار بايد تقصير عمدي را اثبات كند. طلان شرط عدم مسئوليت به دلايلي همچون مخالفت با نظم عمومي و…موجب بطلان عقد نميگردد اونجاهاییش که مهم بود رو نوشتم 87- خلاصه نداره که همه جاش مهمه من که خوندم . البته درسته هیچ جاشو نفهمیدم. این حقوقیا کلا عشق میکنن با کلمات قلمبه سلمبه این قسمتی که پررنگه یعنی صندلیت داغ کرده.... خوب من سوالی دیگه ازتون نمیپرسم. چون دودت داره بلند میشه.. نمیخوام بیشتر از این به سوزی..... این گلا تقدیم شما که به سوالات من جواب دادید و موفق باشید.... با یه کیک شکلاتی اینم اواتارت .. شبیه عکس شخصیته .. قشنگ بود تقدیم به شما... 6 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ این قسمتی که پررنگه یعنی صندلیت داغ کرده.... خوب من سوالی دیگه ازتون نمیپرسم. چون دودت داره بلند میشه.. نمیخوام بیشتر از این به سوزی..... این گلا تقدیم شما که به سوالات من جواب دادید و موفق باشید.... با یه کیک شکلاتی اینم اواتارت .. شبیه عکس شخصیته .. قشنگ بود تقدیم به شما... عکسات لود نشدن ... انگار عکس نذاشتی نه بابا بپرس حال میده ممنون که وقت گذاشتی آبجی معصومه گل 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ عکسات لود نشدن ... انگار عکس نذاشتی نه بابا بپرس حال میده ممنون که وقت گذاشتی آبجی معصومه گل چرا اونوقت؟اشکال نداره یه بار دیگه میزارم.... این گل تقدیم شما.. اینم کیک شکلاتی اینم اقا عباس.. این خوبه برای اواتارت... به عکس شخصیت میخوره... 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ دیدم کسی ازت سوال نمیکنه گفتم خودم بپرسم. با یه ذره سوالات متفرقه و با اجازه مدیر حقوق و گندم عزیز سوالات رو خارج از گود میپرسم. یه ذره نفس بکشه بعد برم سراغ سوالات حقوقی 101)به نظرت خدا کجاست؟ 102)بهترین کتابی که خوندی؟ 103)بهترین دوستت 104)بهترین فیلمی که دیدی 105)بهترین خواننده 106)بهترین بازیگر 107)تو سری بعد یه صندلی داغ دیگه شرکت میکنی؟ 108)به نظرت دختر شایسته انجمن کیه 109)دوست داشتی تو یه کشوردیگه به دنیا میومدی؟کجا؟ 110)چه شکلیی؟ 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ من میخوام خیلی سوالای خاص و تومخی ازت بپرسم..به همه ی سوالام حداقل یه دیقه فکر کن بعد جواب بده.....اصلنم عجله نکن!!!!!!!!!!! 111- تصور تو از جمله ی "باور کنید تا ببینید" چیه؟؟چرا؟ 112- فکر می کنی عظمته درونیت چقدره؟چرا؟ 113- فکر می کنی سر رشته ی زندگیتو خودت بدست گرفتی؟چرا؟ 114- تا چه اندازه وجوده متعالیه خودتو قبول داری؟تا چه اندازه با تواناییهات آشنایی داری؟چرا؟ 115- فکر می کنی رازای موفقیت و آرامش درونی چیاست؟؟هم موردای شخصیه خودتو بگو هم چیزای عمومی واسه بقیه؟ دلیلاتم بگو؟ 116- فکر می کنی آدما چطور می تونن زندگیشونو د گرگون کنن؟چرا؟ 117- تو یگانگی رو چی تعریف می کنی؟چرا؟ 118- ایا به این اصل که "هرچه را که مرکز توجه قرار دهید بسط و توسعه می یابد" اعتقاد داری؟روچه حساب؟ دلیلتو بگو؟مثال بزن؟ 119- آیا به این قضیه اعتقاد داری که آدما توی این دنیا نمی تونن هیچ چیزی رو به طور مطلق تصاحب کنن؟چرا؟ 120- آزادی و فراوانی رو چی تعریف می کنی؟چرا؟ 121- چطوری تصمیم های مهمه زندگیتو گرفتی؟ لطفا تصمیم های مهمتم رو بگو؟ 122- به ما چند تا راهنمایی در مورده جذبه وفور نعمت در زندگی بده؟ 123- دلبستگیهای عمده ی زندگیتو بگو؟چرا؟ 124- آیا کودکه درونتو قبول داری؟ فکر می کنی تا چه اندازه رشد کرده؟ چجوری بهش اتصال پیدا می کنی؟؟ 125- تا چه اندازه به قسمت اعتقاد داری؟چرا؟ 126- توی مشکلاته زندگیت تا چه اندازه خودتو مقصر می دونی؟ البته منظورم مشکلاته خاصی نیستا....منظورم توی ناکامی هات در هر موردی تا چه اندازه فکر می کنی قصور از طرفه خودت بوده؟؟ 127- اهل انتقام و کینه جویی هستی؟ تا چند درصد؟چرا؟ 128- آیا با این قضیه موافقی که با هرکس باید مثه خودش برخورد کنی...اگه خوب بود،خوب و اگه بد بود،بد....یا اینکه فکر می کنی آدم باید تحته هر شرایطی شخصیته خودشو حفظ کنه؟؟ 129- تا چه اندازه اهله بخشش هستی؟ تا چقدر اهله سازشی؟؟ 130- فکر می کنی آدمایی که راحت دیگرانو می بخشن چه روحیه ای دارن؟؟ فکر می کنی کلیدای بخشودن چیاست؟ 131- نظرت راجبه این جمله چیه؟ " شما موجودی انسانی با تجربه ای معنوی نیستید، بلکه موجودی معنوی با تجربه ای انسانی هستید" 132- آیا قبول داری که تو زندگی چیزی بنام شکست وجود نداره بلکه همش تجربه است؟؟چرا؟؟ 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ خوب اقا عباس.. شما الان در جایگاه یه قاتل هستی و جرمتون اینه( ضربه چاقو به جوان موتورسواری9 البته دورازجونت... فکر کن. در دادگاه حاضر شدی والان قاضی میخواد ازت سوال کنه(شبیه یه توهم فانتزیههه والا) (خوب باید یه تفاوتی با صندلی داغ داشته باشه دیگه)حالا جواب بده...:icon_pf (34): خوب آقا عباس در جایگاه حاضر شوید....(حس خوبیه ها) 132)اقای عباس برقی صحنه قتل رو تعریف کنید...؟ 133) چرا اصلا چاقو تو جیبتون بود؟ 134) الان چه حسی داری؟ 135)آیا چیزی در اون لحظه استفاده کرده بودید؟ 136) وکیلتون میگن (>>>>>>>)سانسور شد استفاده کرده اید؟ 137)چه توصیه ای به جوونهای امروزی داری؟ 138) شما به قصاص محکوم شدید از اولیای دم چه تقاضایی داری؟ 139)چرا موقع قتل فرار کردید؟ 140) و دراخر ..آخرین دفاعتو بگو. چقدر سوختی؟ ایشالله که هیچ وقت هیچ اتفاق بدی براتون نیفته.. سربه زیر پسر خوب باشی و این اتفاقات بدم برات نیفته جنبه یه ذره مثل خاله بازی رو داشت باکمی نمک حقوقی و قتل..... 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ سوالات خیلی حقوقی 141) اخرین قانون تصویب شده رو بنویس؟ 142)آیین نامه اجرایی قانون امور گمرکی چیست؟ 143)ماده ۲۸۷ قانون درمورد چی گفته؟ 144)ماده 104 چی گفته در چه زمینه ای؟ 145)الان دنبال یه وکیلی اینا رو بهت جواب بده؟ 146)ماده 132 رو توضیح بده در چه زمینه ای؟ 147)روزنامه قانون رو خوندی؟ 148)آیا می دانید چه دعاویی در دیوان عدالت اداری مطرح می باشد ؟ 149)دوست داری حقوق بخونی؟ 150) رشته حقوق سخته؟ 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ سوالات در زمینه وکیل::hapydancsmil: 151)یه وکیل خوب رو تعریف کن؟ 152) وکیل خانواده خوبه یا حقوقی یا تجاری یا کار.. کدومشو انتخاب میکنی؟ 153)وکالت دادگستری مستلزم چه موارد خاصیه؟ 154)وکیلی که موفق نیست در امور کاریش به نظرت میتونه چه مسئله ای باعث این ناموفقیتش باشه؟ 155) چرا اسمشو گذاشتن وکیل... 156) جای وکیل به نظرت چه اسمی بهتر بود میزاشتن؟ 157) وکیل داری؟ 158) یه وکیل رو از نزدیک دیدی؟ 159) یه جمله درمورد وکیل بگو.. 160) وکیل /وکالت/ ولادت/ عدالت/ رسالت/ جمله بساز... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ سوالات لطیفه دار درزمینه مسایل حقوقی( فقط توهین امیز نباشه .. مرسی)همه لطیفه ها رو باید ازخودت بگیاااا 161) یه لطیفه از خودت بگو. که وکیل داشته باشه؟ 162) یه لطیفه بگو.. که قاضی داشته باشه؟ 163) یه لطیفه بگو دادگستری داشته باشه؟ 164) یه لطیفه بگو توش زندان بان داشته باشه؟ 165) یه لطیفه داشته باش حقوقدان داشته باشه 166) یه لطیفه بگو که وکیل دعاوی داشته باشه 167) یک لطیفه بگو مجرم داشته باشه؟ 168) یه لطیفه بگو مجرم و قاضی داشته باشه؟ 169) یه لطیفه بگو وکیل تجاری داشته باشه؟ 170) یه لطیفه همینجوری بگو. بخندی حداقل نسوزی؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ دنبال سوال دارم برات میگردم باز برمیگردم.....دیگه خودت گفتی بپرس دیگه... 172) تاحالا اینجوری درس خوندی مدل من که دارم برات سوال میپرسم؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ فعلنی خسته نباشید تا با سوالات جدید و دسته اول و تو مخ برو بیام سراغت....... 173) واقعا خسته شدی؟راست بگوها. زبونتو بیار بیرون( به مدل کودکی) 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ 174)یه داستان... یه خاطره... یه کاردستی در زمینه.. وکیل و دادگستری و قاتل و مقتول و دادگاه بگو..... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ 175) الان این شکلی شدی؟ تاهمین جا کافیه فعلا.. ولی باز میام... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده