Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ به به به اقا عباس رو صندلی اعتراف نشستن پس/// چقدر دعا کردی من نیام ازت سوال کنم.. شوخی کردم.. شانس اوردی اقا عباس .... به دلایلی که میدونی.. نیستم که بخوام ازت بپرسم.. ایشالله بتونی این صندلی داغ رو سردش کنی//:icon_gol: اذیت نکن دیگه خودتم میدونی دوس داشتم بیاید و بپرسید و الا اصلا درخواست شرکت نمیدادم 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ سلامچرا اعلام آمادگی کردید که اعتراف کنید؟؟؟؟؟؟ بقیه سوالا هم واسه بقیه والا به ما گفتن اینجا کیک ساندیس میدن ما هم گفتیم سنگ مفت گنجشک مفت اومدیم دیگه باشه یادت نره ها ... قول دادی 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ درود بر داش عباس گلمآقا ما اومدیم قوشون کشی:gnugghender: میخوایم آسفالت کنیم (خیابونا رو...نیست رشتم شهرسازی واسه این) تا حالا فکر سرقت از بانک به ذهنت خطور کرده نامرد؟ حق خوردنیه یا بردنی؟ تا حالا شده یکی بزنه تو سرت صدات درنیاد تازه ازش تشکرم کنی؟من که خیلی برام پیش اومده نیست آدم مظلومیم همه بهم ظلم میکنن تا حالا عاشق شدی؟ شکست عشقی مشقی خوردی؟ این شکسته چه حسی داشته؟میگن داریوش گوش بدی خیلی میچسپه باهاش!اصلا داریوش رو تا شکست نخوری نمیفهمی به به داداش گلم آسفالت کن حاجی حله نامردو خوب اومدی نه والا ما کجا بانک کجا ولی طلافروشی و اینا یه ذره آدمو وسوسه میکنن حق که مسلما خوردنیه دیگه آره اصلا شگرد من همینه ... هر کی هر چی بهم بگه قبول میکنم بعد طرف پشیمون میشه میاد معذرت خواهی عاشق چیه دیگه ؟؟؟؟ خوردنیه ؟؟؟ تو جیب جا میشه ؟؟؟ آره .. اسم جانداره ؟؟؟ شکست عشقی چیه ؟؟؟ خوردنیه ؟؟؟ تو جیب جا میشه ؟؟؟ ناره !!... اسم جانداره ؟؟ اتفاقا حالم از داریوش بهم میخورد اون زمونا یعنی به شدت متنفر بودما عاغا 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ خوب به افتخار اینکه من خوبم داییمم خوبه.. دوستامم خوبن.. من برم یه سوال داغ مشتی از اقا عباس بپرسم.....(به افتخار خوشحالی دوستامالبته اقا عباس از اون لحاظ ها...) با اجازه [h=4]S a d e n aوGandom.E عزیز[/h]1)تاحالا شده بیای مهندسی برق بازی در بیاری یکی رو برق بگیره پات باز بشه به دادگاهی و دادگستری چیزی؟:icon_pf (34): 2)نظرت چیه .. با کسانی که سیگار میکشن یه تبصره قانونی بزنن که فلان مجازات رو داره.. به نظرت .. کسی عمل میکنه؟ 3)دوست داشتی به جای برق حقوق میخوندی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4) تا حالا تصادف کردی در بری؟ 5) گواهینامه داری؟ اگه داری تاحالا خلاف کردی؟ 6) تیک آپ کشیدی تو خیابون به نظرت با اینجور افراد قانون باید چیکار کنه..؟ 7)پروژه ای داشتی که برق ساختمونی رو اشتباه وصل کرده باشی ازت شکایت کنن؟ 8) قانون خوابگاهی رو بهش عمل میکنی؟ 9) یه بین درمورد تالار حقوقی ها بگو.... 10) دوست داری وکیلت گندم باشه؟اگه دوست داری برات متاسفم.. چون وکیل خودمه .. [h=1]10 تا 10 تا ازت میپرسم.. [/h][h=4][/h] 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ سری سوالهای دیگر من. با سوالات بابا برقی...:hapydancsmil: 11) نظرت چیه اسمتو بزاریم بابا برقی در تالار حقوق؟ 12)بابا برقی شما میشه درمورد پستهای فشار قوی یه مقدار توضیح بدی اونقدر که یه چندصفحه ای پر بشه.. میدونی برای چی اینو پرسیدم .. چون داغ داغ بشی برای بقیه سوالات/// 13)چرا ما اداره برق داریم ولی اداره حقوق نداریم؟ 14)تاحالا شده تو مترو ببینی یکی از جیب اونیکی کیفشو برداشته ولی تحویلش ندی به پلیس؟ 15) جرم شناسی خوبه یا قتل شناسی؟ 16) برق گرفتگی خوبه یا قتل گرفتگی؟ 17) یه وکیل رو از نزدیک ببینی یاد چی میفتی؟ 18) یه جمله بگو با این کلمات/قتل/برف/برق/ فشار قوی/دوشاخه/تبر 19)تاحالا برق گرفتت ؟ میدونی خوبه برق میگیره ادمو.. والا..بعدا ازم بپرس بهت بگم... 20)نظرت با مهریه بالا چیه؟ ایا قانون جدیدی که برای مهریه گرفتن رو قبول داری... (بایدم قبول کنی خوب) 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ سوالات عجیب و قریب و خداکنه هیچ وقت برات اتفاق نباشه .. 21) دوست داری یکی رو بکشی؟ 22) تاحالا به این فک رکردی یکی رو چه جوری بکشی ؟ چه جوری در بری؟ چه جوری اگه گرفتنت حرف بزنی؟ 23) اگه یه قاتل رو ببینی درکنار وکیلش با یه عالمه زنجیر باز میترسی بهش نزدیک بشی؟ 24) قانون در قبال افرادی که سگ نگهداری میکنن تو خونه هاشون باید چه اقدامی کنه؟ 25) برای دفاع از خودت کدوم بهتره؟ -سگ/ -چاقو/ -اسلحه/ - دفاع شخصی/ -هیچکدام 26) هدفت از مهندسی برق شدن چی بود اخه... چرا حقوق نه؟ 27)دیگه حس سوالم رفت. تا همینجا/ ببخشید/ 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ 28) حقوق خانواده رو چقدر رعایت میکنی؟ 29) اصلا حقوق دیگران رو رعایت میکنی؟ با مثال 30)حقوق بین المللی خصوصی چیه و مثال بزن 31)درمورد حقوق دریا چیزی میدونی؟ 32) اگه بری دریا بهت بگن.. اجازه نداری ماهی بگیری میگیری؟ یا کار خودتو میکنی؟ 33) پشت چراغ قرمز می ایستی؟ 34) اگر چراغ برای افراد عابر پیاده قرمز باشه .. و عجله داشته باشی رد میشی یا منتظر میمونی.. تا سبز بشه.. راست بگوها. (من وای نمیستم کلا مردم ازاری حال میده) 35) تاحالا زنگ خونه ها رو زدی.. بگیرنت ببرنت کلانتری؟ 36) شیشه مردمو تاحالا شکوندی خسارت بگیرن ازت؟ 37) یه پیشنهاد برای بهتر شدن تالارحقوق بگو ببینم.. 38) انتقاد از تالار حقوق داری؟حواست باشه که تعریف کنی وگرنه سنگ و هرچی که فکرشو کنی میاد تو ...؟شوخی بود. 40)پلیس بگیرتت اهل رشوه هستی؟(یه بار مارو گرفتن رشوه دادیم کلا ماشینمونو خوابوندن)ازاینکارا کردی؟ 41)گواهینامه های قدیم بهتره یا این کارت جدیدا که مثل کارت سوخته؟ 42)چقدر اشنایی با رشته حقوق.. در 5سطر توضیح بده.. 43) زیرت گرم شده یا داغ شده؟ 44)با شبیکه های اجتماعی مثل فیس پن/فیس چیر.. و درنهایت فیس بوک موافقی؟ چرا 45) حق الناس یعنی چه؟ تاحالا حق الناس کردی؟ 46)ترمینولوژی یا اصلاح شناسی حقوق چیست یعنی چی؟ یه جوری تعریف کن روشن بشیم.. 47)نظرت با این بزهکاران چیست.. کارشون درسته.. یا موافقی که قانون باهاشون برخورد کنه؟ 48) در مترو گلبرگ یه اتفاق بدی برای یکی از هم نوع هامون افتاد حالا در هرجایگاهی که داره خدمت میکنه به خلق و مسئول مترو وسایلاشو میگیره یه اقا داماد اینده ای هم بود.. قرار بود داماد بشه .. ولی با گرفتن تمام زندگیش و دارو ندارش خودکشی کرد.. به نظرت.. قانون ما باید با کی برخورد کنه. نظر بدون وارد شدن به سیاست لطفا 49)ایا یوزر دوم جرم است؟ 50)قانون 876 مدنی چیست.. متنشو بزار بی زحمت... فعلا همین/ خسته شدی اقا عباس؟ 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ 51) سوالاتم الف) سخته ب)اسونه) ج)گرمه د) داغه ذ) بی مزه است ر) هیچکدام حسی ندارم بهش... 52)به قانون اعتقاد داری؟ 53) نظرت چیه که مردمان کشور المان نظرشون نسبت به نظم ایران اینه که خیلی بی نظمن.. و خیلی تو کشورتون حال میده زندگی کرد... 54) اگه یه قاتل رو بهت بدن. دوست داری چه جوری بکشیش قشنگ توصیف کنا چیکارش میکنی.... 55) اگه ببینی یه کودک دزدی کرده از مغازه و داره فرار میکنه .. حاضری مثل بقیه بدوی و دنبالش بگیریش.. و تحویلش بدی؟ یا میگذری.. یا بی تفاوتی؟ 56)به من میخوریه خیلی قانونی و بداخلاق باشم. بهم میگن تو اخلاق نداری راسته؟ 57) اگه قانون مملکت باشما بود چیکار میکردی؟ 58) یه سوال این همه قانون و تبصره رو یه وکیل به نظرت کامل از بره؟ 59) نظرت درمورد اورژانس اخلاقی چیه ؟ کارساز هست؟ چیزی شنیدی در این زمینه؟ 60)تاحالا چک کشیدی از این بی محلا :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ یه ذره سوالاته متفرقه...؟برای خستگی در کردن اقا عباس....:icon_pf (34): 61-کشوری که به هزار جزیره معروف است؟ 62-کشوری که به هزار معبد معروف است؟ 63-آیات نماز غفیله در کدام سوره آمده است 64-پایتخت کشور ایرلند کجاست؟ 65-پایتخت کشور فیلیپین کجاست؟ 66-پایتخت کشور یمن کجاست؟ 67-پایتخت کشور هلند کجاست؟ 68-عروس قرآن چه سوره ای است؟ 69-قلب قرآن چه سوره ای است؟ 70-اولین سوره ای که بر پیامبر نازل شد؟ 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ 71)آخرین کتابی که خوندی غیر درسی چی بوده؟ چه نتیجه ای ازش گرفتی؟ 72)به ترتیبی که دوس داری مرتب کن: ماه، خورشید، جنگل،دریا 73)دوس داری تحصیلات همسر آیندت چی باشه؟حقوقی/وکیل/قاضی/کدوم 74)اگه اردو بزارن بازدید از زندان میری؟ 75)چه طعمی از کیک رو دوست داری؟ 76)یه سوال از خودت بیرس و جوابش بده 77)استقلال یا پیروزی 78)به نظرت چرا در دانشگاه همه دنبال جزوه دختر خانوم ها هستند ؟ 79)بزرگترین خلافت توی مدرسه چی بوده ؟ بچه که بودی آرزو نداشتی خلبان آتشنشان پلیس یا احیانا تزریقاتی بشی ؟ 80)اگه ماشینت وسط کویر 4 تا لاستیکش پنچر شه چیکار می کنی؟ 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ :gnugghender: 81)نظرتو درمورد این تاپیک بگو. هم اونجا هم اینجا [h=3]موانع ازدواج در حقوق ایران[/h]82)تفاوتش تو چیه به نظر شما.... [h=3]تفاوت فسخ نکاح با طلاق؟[/h]83)این تاپیک رو بخون خلاصشو تو دوسطر برامون بنویس [h=3]دانستنی های قانون[/h]84)ایا دارد اینو بخون. جواب بده [h=3]تغییر جنسیت اشکال شرعی دارد یا نه؟[/h]85)این تاپیکو بخون. نظرتو بگو. تاحالا سرو کارت با سفته بوده؟ [h=3]سفته[/h]86)اینو بخون هم برای ایندت خوبه . هم اینکه به عقد اعتقاد داری که یکسال میگن عقد باشی بعد عروسی.... [h=3]عقد و اقسام آن[/h]87)اینو بخون خلاسشو بنویس ... [h=3]فرق سر قفلی با حق کسب پیشه..[/h]88)فیلم هیس رو دیدی نظرت چیه اگه دیدی؟ قانون ما اینجوری باید جواب بده؟ 89)اینو بخون.. بگو ایا واقعا عمل میکنه قانون [h=3]جرایم رایانه ای[/h] 90) لطفا درصد سوختگیتونو برامون بگید.. مرسی 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ سری سوالات اخر من: 91- آشپزي بلدي؟ 92- چي بلدي بپزي؟ 93- چه غذايي رو دوست داري؟ 94- از چه غذايي بدت مياد؟ 95- تا حالا تصادف كردي؟ 96- چند بار امتحان دادي تا تونستي گواهينامه بگيري؟ 97- اصن گواهي نامه داري؟ 98- اسم مدرسه ابتدايي راهنمايي دبيرستان تو بگو: 99- از دوران مدرسه ت يه خاطره بگو.. 100- يه خاطره هم از دانشگاه بگو... خوب نظرتو درمورد سوالات منم بگو.. چقدر این صندلی رو برات داغ کردم... خسته شدی.. درهرصورت ببخشید.. موفق باشی.. 7 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ با تشکر از دوست خوبمون سوالاتشون عالی بود و جای هیچ سوالی رو خالی نذاشتن امیدوارم بعد از جواب دادن به این سوالات برفی یخبندونی چیزی بشه تا آقا عباس بتونن خنک بشن میتونن از فریزر هم استفاده کنن 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ خوب به افتخار اینکه من خوبم داییمم خوبه.. دوستامم خوبن.. من برم یه سوال داغ مشتی از اقا عباس بپرسم.....(به افتخار خوشحالی دوستامالبته اقا عباس از اون لحاظ ها...) با اجازه S a d e n aوGandom.E عزیز 1)تاحالا شده بیای مهندسی برق بازی در بیاری یکی رو برق بگیره پات باز بشه به دادگاهی و دادگستری چیزی؟:icon_pf (34): 2)نظرت چیه .. با کسانی که سیگار میکشن یه تبصره قانونی بزنن که فلان مجازات رو داره.. به نظرت .. کسی عمل میکنه؟ 3)دوست داشتی به جای برق حقوق میخوندی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4) تا حالا تصادف کردی در بری؟ 5) گواهینامه داری؟ اگه داری تاحالا خلاف کردی؟ 6) تیک آپ کشیدی تو خیابون به نظرت با اینجور افراد قانون باید چیکار کنه..؟ 7)پروژه ای داشتی که برق ساختمونی رو اشتباه وصل کرده باشی ازت شکایت کنن؟ 8) قانون خوابگاهی رو بهش عمل میکنی؟ 9) یه بین درمورد تالار حقوقی ها بگو.... 10) دوست داری وکیلت گندم باشه؟اگه دوست داری برات متاسفم.. چون وکیل خودمه .. 10 تا 10 تا ازت میپرسم.. به به آبجی معصومه هم اومد :hapydancsmil: 1- نه خداروشکر نشده 2- نه والا تاثیر نداره ... سیگار الان تو گوشت و روح خیلیا ریشه کرده 3- منو با حقوقیا طرف نکن دیگه 4- نه 5- آره دارم. خلاف زیاد میکنم. البته خلافایی که همه میکنن و دیگه خلاف حساب نمیشه 6- نه من بلد نیستم خوب شد گفتی برم تمرین کنم یاد بگیرم حال میه :gnugghender: هیچی اینجور آدما استعداد دارن باید قبل از اینکه استعدادشون حروم بشه ببرنشون مسابقه ای چیزی مدال بیارن 7- نه من کلا برق ساختمون بلد نیستم و سردرنمیارم. خیلی سخته بابا 8- اون زمون که خوابگاه بودم قانون مانون نداشتیم فقط غذا که میومد حمله میکردیم که گشنه نمونیم 9- یه بیت منظورت بود ؟؟؟ باشه الان میگم خوشا دردی که درمانش حقوق است .... خوشا حقی که فقدانش دروغ است (یعنی وقتی حقوق وجود داره هیچ حقی پایمال نمیشه ) 10- آره دوس دارم به هر حال دوستمونه ارزون حساب میکنه خب وکیل دوتامون میشه چیه مگه ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ سری سوالهای دیگر من. با سوالات بابا برقی...:hapydancsmil: 11) نظرت چیه اسمتو بزاریم بابا برقی در تالار حقوق؟ 12)بابا برقی شما میشه درمورد پستهای فشار قوی یه مقدار توضیح بدی اونقدر که یه چندصفحه ای پر بشه.. میدونی برای چی اینو پرسیدم .. چون داغ داغ بشی برای بقیه سوالات/// 13)چرا ما اداره برق داریم ولی اداره حقوق نداریم؟ 14)تاحالا شده تو مترو ببینی یکی از جیب اونیکی کیفشو برداشته ولی تحویلش ندی به پلیس؟ 15) جرم شناسی خوبه یا قتل شناسی؟ 16) برق گرفتگی خوبه یا قتل گرفتگی؟ 17) یه وکیل رو از نزدیک ببینی یاد چی میفتی؟ 18) یه جمله بگو با این کلمات/قتل/برف/برق/ فشار قوی/دوشاخه/تبر 19)تاحالا برق گرفتت ؟ میدونی خوبه برق میگیره ادمو.. والا..بعدا ازم بپرس بهت بگم... 20)نظرت با مهریه بالا چیه؟ ایا قانون جدیدی که برای مهریه گرفتن رو قبول داری... (بایدم قبول کنی خوب) 11- خوبه ... فقط وقتشو بیشتر کنید 12- پست فشار قوی بلد نیستم. من الکترونیکیم ... خدایا شکرت :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 13- حقوقیا هر کدومشون یه اداره ان :icon_pf (34): 14- ندیدم ولی اگه ببینمم چیزی نمیگم .... زن و بچه ش گشنه بمونن ؟؟؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 15- اینو باید از حقوقیا بپرسی ... به نظر من به جای این کارا یه شهربازی مسافرتی چیزی برن حال و هواشون یه خورده عوض شه بهتره از جفتش 16- مسلما برق گرفتگی ... چون احتمال زنده موندن داره یکمی باز 17- یاد گندم :icon_pf (34): 18- تبرو با دوشاخه وصل کردم به پست فشارقوی، بیرونم برف میبارید، یهو برق رفت فهمیدم قتل اتفاق افتاده 19- برق خیلی ضعیف آره تو آزمایشگاه باشه میپرسم :gnugghender: 20- اصلا به مهریه اعتقاد ندارم و معتقدم مانع عشق دوتا جوون میشه .... مسلما خودمم بالای 14 تا سکه رو قبول نمیکنم نمیدونم کدوم قانونو میگی ولی اگه منظورت اونیه که بالای 500 تا نمیشه گذاشت ... آره قبول دارم. اگه قراره یه پسر از ترس مهریه به دختره علاقه داشته باشه و پیشش بمونه، نمونه خیلی بهتره 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ سوالات عجیب و قریب و خداکنه هیچ وقت برات اتفاق نباشه .. 21) دوست داری یکی رو بکشی؟ 22) تاحالا به این فک رکردی یکی رو چه جوری بکشی ؟ چه جوری در بری؟ چه جوری اگه گرفتنت حرف بزنی؟ 23) اگه یه قاتل رو ببینی درکنار وکیلش با یه عالمه زنجیر باز میترسی بهش نزدیک بشی؟ 24) قانون در قبال افرادی که سگ نگهداری میکنن تو خونه هاشون باید چه اقدامی کنه؟ 25) برای دفاع از خودت کدوم بهتره؟ -سگ/ -چاقو/ -اسلحه/ - دفاع شخصی/ -هیچکدام 26) هدفت از مهندسی برق شدن چی بود اخه... چرا حقوق نه؟ 27)دیگه حس سوالم رفت. تا همینجا/ ببخشید/ 21- نه اصلا 22- نه اصلا :icon_pf (34): 23- نه اصلا 24- نه اصلا ...... عه ببخشید جواب این فرق داره .... هیچی باید بهشون سهمیه غذای سگ بده که خرجشون زیاد نیفته 25- هیچکدام ........... زبون بهترین وسیله دفاعیه به شرطیکه بلد باشی ازش استفاده کنی :gnugghender: 26- گیر دادی به حقوقا ... تا منو گندم رو دعوا نندازی بیخیال نمیشی .... برق بهتره دیگه :icon_pf (34): 27- ای بابا تازه داشت گرم میشدا 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ 28) حقوق خانواده رو چقدر رعایت میکنی؟ 29) اصلا حقوق دیگران رو رعایت میکنی؟ با مثال 30)حقوق بین المللی خصوصی چیه و مثال بزن 31)درمورد حقوق دریا چیزی میدونی؟ 32) اگه بری دریا بهت بگن.. اجازه نداری ماهی بگیری میگیری؟ یا کار خودتو میکنی؟ 33) پشت چراغ قرمز می ایستی؟ 34) اگر چراغ برای افراد عابر پیاده قرمز باشه .. و عجله داشته باشی رد میشی یا منتظر میمونی.. تا سبز بشه.. راست بگوها. (من وای نمیستم کلا مردم ازاری حال میده) 35) تاحالا زنگ خونه ها رو زدی.. بگیرنت ببرنت کلانتری؟ 36) شیشه مردمو تاحالا شکوندی خسارت بگیرن ازت؟ 37) یه پیشنهاد برای بهتر شدن تالارحقوق بگو ببینم.. 38) انتقاد از تالار حقوق داری؟حواست باشه که تعریف کنی وگرنه سنگ و هرچی که فکرشو کنی میاد تو ...؟شوخی بود. 40)پلیس بگیرتت اهل رشوه هستی؟(یه بار مارو گرفتن رشوه دادیم کلا ماشینمونو خوابوندن)ازاینکارا کردی؟ 41)گواهینامه های قدیم بهتره یا این کارت جدیدا که مثل کارت سوخته؟ 42)چقدر اشنایی با رشته حقوق.. در 5سطر توضیح بده.. 43) زیرت گرم شده یا داغ شده؟ 44)با شبیکه های اجتماعی مثل فیس پن/فیس چیر.. و درنهایت فیس بوک موافقی؟ چرا 45) حق الناس یعنی چه؟ تاحالا حق الناس کردی؟ 46)ترمینولوژی یا اصلاح شناسی حقوق چیست یعنی چی؟ یه جوری تعریف کن روشن بشیم.. 47)نظرت با این بزهکاران چیست.. کارشون درسته.. یا موافقی که قانون باهاشون برخورد کنه؟ 48) در مترو گلبرگ یه اتفاق بدی برای یکی از هم نوع هامون افتاد حالا در هرجایگاهی که داره خدمت میکنه به خلق و مسئول مترو وسایلاشو میگیره یه اقا داماد اینده ای هم بود.. قرار بود داماد بشه .. ولی با گرفتن تمام زندگیش و دارو ندارش خودکشی کرد.. به نظرت.. قانون ما باید با کی برخورد کنه. نظر بدون وارد شدن به سیاست لطفا 49)ایا یوزر دوم جرم است؟ 50)قانون 876 مدنی چیست.. متنشو بزار بی زحمت... فعلا همین/ خسته شدی اقا عباس؟ 28- زیااااااااااااااااااااااد :icon_pf (34): 29- بله ... بعنوان مثال من سر موقع حقوق کارمندامو میدم ... یه روزم نمیزارم عقب بیفته البته منظورم اینه که اگه کارمند داشتم سرموقع میدادم 30- سوال بعدی لدفا 31- آره ... به اونایی که تو دریا کار میکنن یه پولی میدن به اون میگن حقوق دریا 32- نه دیگه نمیگیرم ... حوصله دعوا ندارم 33- آره بخدا این یکی رو رعایت میکنم 34- اگه کسی جلوم نباشه آره رد میشم :icon_pf (34): 35- نه بابا من زرنگ تر از این حرفام ... میزدم مثل موشک فرار میکردم 36- نه اصلا ... 37- صندلی داغ من دو سه ماه طول بکشه 38- راستش زیاد کارم نیفتاده ببینم چجوریه و الا اصلا تعارف نمیکنم 39- خب مثل اینکه 39 نداشت ضایع شدیم :ws3: 40- نه کار خوبی نیست خوشم نمیاد 41- همه چیز قدیمیش خوبه به قول خارجکیا ... no school like old schools ..... به گندم بگید ترجمه کنه من خودمم معنیشو نمیدونم :icon_pf (34): 42- فقط 5 کلمه ؟؟ چی بگم تو 5 کلمه آخه ؟؟ ... باشه دیگه میگم ... حقوق چیز خیلی خوبی است. 43- الان آتیشیه 44- قبلا موافق بودم ... اما الان متاسفانه بیشتر از 50 درصد فعالیت ها تو این شبکه ها به کثافت کاری کشیده شده .... اصلا موافق نیستم در حال حاضر البته ببخشید که بی پرده گفتم. 45- حق الناس کردم ؟؟؟ آره زیاد از این کارا میکنم ... ... یه مدت کوتاهی اینترنت ایرانسلمو مفتی استفاده میکردم بعدش پشیمون شدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 46- باشه ... اهم اهم ... حقوق عبارت اند از تعیین حق در تمامی موارد ... به قول سریال پایتخت .. کلا به ما رسیدگی شود 47- هر کی خربزه خورده پای لرزشم میشینه 48- نمیخوام به سیاست وارد بشم. ولی به نظرم جمع کردن این دست فروشا کار درستی نیست. کار درست تر اینه که موقعیتی تو جامعه فراهم کنیم که اصلا کسی نیاز نداشته باشه بره دستفروشی تو مترو. الان بیشتر از 50 درصد کالاهای ساده ما چینیه .. اگه اینارو تولید داخل کنیم حتی کارگر کم میاریم .... واقعا ناراحت شدم بابت اون قضیه ... واقعا شاید اگه دزدی بلد بود خودکشی نمیکرد ! 49- نه ... به قول اکبر عبدی هرچی بیشتر بهتر ... من خودم پنج شیش تا دارم 50- گندم بیا .. معصومه با تو کار داره .... .... گندم بیا به دادم برسسسسسسسسسسسسسسسسسسس :ws28::ws28: 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ 51) سوالاتمالف) سخته ب)اسونه) ج)گرمه د) داغه ذ) بی مزه است ر) هیچکدام حسی ندارم بهش... 52)به قانون اعتقاد داری؟ 53) نظرت چیه که مردمان کشور المان نظرشون نسبت به نظم ایران اینه که خیلی بی نظمن.. و خیلی تو کشورتون حال میده زندگی کرد... 54) اگه یه قاتل رو بهت بدن. دوست داری چه جوری بکشیش قشنگ توصیف کنا چیکارش میکنی.... 55) اگه ببینی یه کودک دزدی کرده از مغازه و داره فرار میکنه .. حاضری مثل بقیه بدوی و دنبالش بگیریش.. و تحویلش بدی؟ یا میگذری.. یا بی تفاوتی؟ 56)به من میخوریه خیلی قانونی و بداخلاق باشم. بهم میگن تو اخلاق نداری راسته؟ 57) اگه قانون مملکت باشما بود چیکار میکردی؟ 58) یه سوال این همه قانون و تبصره رو یه وکیل به نظرت کامل از بره؟ 59) نظرت درمورد اورژانس اخلاقی چیه ؟ کارساز هست؟ چیزی شنیدی در این زمینه؟ 60)تاحالا چک کشیدی از این بی محلا :icon_gol: 51- گزینه ب گزینه ج گزینه د گزینه الف :icon_pf (34): 52- نه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 سعی میکنم رعایت کنم البته به این دلیل اعتقاد ندارم که متاسفانه مهم ترین قوانین هیچوقت اجرا نمیشن. درصد خیلی خیلی بالایی از پول مملکت دست فقط 300 نفر بدهکاره ... اگه یکی مثل من بدبخت میرفت 100 هزار تومن وام میگرفت و قسطش 1 ماه عقب میفتاد مینداختنم زندان. اونوقت برای اونایی که در حد 1000 میلیارد وام گرفتن هیچ کاری نمیکنن. واقعا شرم آوره ! 53- درسته ! 54- دلم نمیاد بکشمش. معرفی میکنم به مراجع قضایی 55- اگه امکانش برام باشه که پر و بالش رو بگیرم و جایی بزارمش کار کنه میدوم دنبالش. ولی اگه امکانش نباشه ترجیح میدم یکی دو قطره به حال خودمون گریه کنم 56- نه اصلا ... اتفاقا خیلی بهت میاد قوانین خودت رو داشته باشی شوخی کردم ... نه به نظر من منطقی هستی 57- دوس ندارم حتی دربارش فک کنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 58- نه بابا مگه من که مهندس برق شدم چی بلدم که وکیلم بخواد همه چیزو حفظ کنه ؟ یه کتاب قانون اساسی داشته باشی میشی وکیل دیگه فرااااااااااااااااااااااااااااار 59- نشنیدم ... ولی ظاهرا چیز خوبی بایدباشه :gnugghender: 60- نه بابا اصن دسته چکو از نزدیک ندیدم تا حالا 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ یه ذره سوالاته متفرقه...؟برای خستگی در کردن اقا عباس....:icon_pf (34): 61-کشوری که به هزار جزیره معروف است؟ 62-کشوری که به هزار معبد معروف است؟ 63-آیات نماز غفیله در کدام سوره آمده است 64-پایتخت کشور ایرلند کجاست؟ 65-پایتخت کشور فیلیپین کجاست؟ 66-پایتخت کشور یمن کجاست؟ 67-پایتخت کشور هلند کجاست؟ 68-عروس قرآن چه سوره ای است؟ 69-قلب قرآن چه سوره ای است؟ 70-اولین سوره ای که بر پیامبر نازل شد؟ ممنون که به فکر خستگی در کردن منم هستی :ws28: 61- فک کنم ایتالیا :icon_pf (34): 62- هند ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 63- یا ابلفرض 64 تا 67- 68- آخ جون اینو بلدمممممممممم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: سوره یس :hapydancsmil: 69- سوره قل هو الله احد ؟؟ 70- سوره اقرا بسم ربک الذی خلق دیدی بلدم ؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ 71)آخرین کتابی که خوندی غیر درسی چی بوده؟ چه نتیجه ای ازش گرفتی؟ 72)به ترتیبی که دوس داری مرتب کن: ماه، خورشید، جنگل،دریا 73)دوس داری تحصیلات همسر آیندت چی باشه؟حقوقی/وکیل/قاضی/کدوم 74)اگه اردو بزارن بازدید از زندان میری؟ 75)چه طعمی از کیک رو دوست داری؟ 76)یه سوال از خودت بیرس و جوابش بده 77)استقلال یا پیروزی 78)به نظرت چرا در دانشگاه همه دنبال جزوه دختر خانوم ها هستند ؟ 79)بزرگترین خلافت توی مدرسه چی بوده ؟ بچه که بودی آرزو نداشتی خلبان آتشنشان پلیس یا احیانا تزریقاتی بشی ؟ 80)اگه ماشینت وسط کویر 4 تا لاستیکش پنچر شه چیکار می کنی؟ 71- فک کنم کتاب کیمیاگر بود که دو سه سال پیش خوندم :icon_pf (34): نتیجه زیاد گرفتم ازش ولی هیچکدوم یادم نیست 72- کاش یه آسمونم میزاشتی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ... به ترتیب .... آسمون/ماه/خورشید/جنگل/دریا ... 73- زیاد مهم نیست ... ولی اگه لیسانس داشته باشه خوبه ... زبانشم یه ذره خوب باشه که با بچه مون از همون اول انگلیسی حرف بزنیم بزرگ شد عذاب نکشه 74- نه ! .... وقتی حرف زندان و زندانی میاد یاد اون حرف یاس میفتم ... قاتل تویی خدا ببخشه گناهاتو .... شاید اگه ماها درست زندگی کنیم خیلیا زندان نیفتن !!! 75- کلش رو 76- زنجیر منو بافتی ؟؟؟؟ بـــــله 77- پرسپولیس 78- اصولا به فکر مخ زدن نیستن ... هدف کسب علمه شایدم میخوان از رو دستخط همسر رویاهاشونو پیدا کنن 79- واسه همکلاسیم نامه عاشقانه نوشتم :ws28: .............. نه دوس داشتم مهندس بشم از اولش 80- هیچی قید تعطیلات و تفریحو میزنم برمیگردم خونه ............... مجبورم میفهمی ؟؟ :ws28: پ.ن: به یارو میگن فرض کن داری تو دریا غرق میشی، چیکار میکنی ؟؟ میگه میرم تو جزیره. میگن بابا جزیره ای وجود نداره داری غرق میشی. بازم میگه میرم تو جزیره. میگن خنگ خدا جزیره نداریم اصن وسط دریا داری غرق میشی ... میگه میرم توجزیره، مجبورم میفهمی ؟؟ :ws28: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده