رفتن به مطلب

صندلی اعتراف!!!!(دوره دوم)

ارسال های توصیه شده

ها امدم. :icon_gol:

0d6951563a26.gif

176)دوست داری دزدیده بشی؟

177)از چی میترسی؟

178)دیوونه ترین کسی که تو زندگیت دیدی کی بوده؟

179)وقتی ناراحتی دوست داری چیکار کنی؟

180)اگه زمان به عقب برگرده کدوم اشتباهتو جبران می کنی؟

181)چه روزی تو سال رو بیشتر از همه دوست داری؟

182)اگه توی اون دنیا بخوان یه سمتی بهت بدن ، دوست داری مسئول چی بشی؟

183)تا حالا عذاب وجدان گرفتی؟

184)نظرت رو در باره این کلمات بیان کن

1. خدا

2. مادر

3. پدر

4.دادگاه

5. دادگستری

6. وکیل

7. جام جهانی 2014

8. قتل

9. خفه کردن یه ادم به حد کشت

10.من

185) دوست داری باز ازت سوالای حقوقی کنم.. یا متفرقه؟

186)الان این حالتی شدی؟76bf6219855a.gif

187) دوست داری منو به قتل برسونی؟

188) اصلا پشیمونی اومدی صندلی اعتراف؟

189) به نظرت من بی رحمم؟

190)هرچی دوست داری بگی که این سوزشت کم بشه بگو...:ws28:

فعلا برم دوچرخه سواری میام..c363817786ff.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 111
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دوستان عزیز اقا عباس گل/ بابا برقی اینده.. استاد امروز دارن اتیش میگیرن.. به افتخارشوننننننننننننننننننننننننن

2508552d3fc2.gif

191-الان ساعت چنده و چه روزیه؟

192-پارسال این موقع کجا بودی؟

193-سال دیگه این موقع کجایی(جواب کلیشه ای ندیا!!)

194-خوبی؟

195-یخ ترین سئوال تا این لحظه؟

196-داغترین سئوال تا این لحظه؟

197-عکاسی یا یا وکیل؟

198-یه بیت شعر بگو از هر شاعری که میخوای ولی توش وکیل باشه(از وکیلا خوشم اومده)

199-یه بیت شعر از خودت بگو

200)ساز میزنی؟؟

210تا سوال تاالان کافیه ؟ یا ادامه بدم؟

من فعلا برم سوالاتمو تو این کیفا ریختم بزارم تو کتابخونه برای نفر بعدی.. انقدر زیاده باید با ماشینم ببرم..

c67df9e0a5cf.gifff0a6a452123.gifd4c2dc64ccb8.gif976b57bb9dd2.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه

c7077ca5231f.gif

رانندم اومد باید برم................خوش بگذره با این سوالا بهت اقا عباس........866c91c59f8b.gif

201) درصد سوزشتم بگی حله...

202) صندلی اعتراف سخت بود یا صندلی داغ؟

203) چرا کسی ازت سوال نمیکنه و فقط من میپرسم؟

204) ازم ناراحت شدی این همه ازتون سوال کردم..

205) گندم به اقا عباس بستنی بده خنک بشه برای سری بعد سوالات خوبه؟0192e936ba11.gif

da9fd85999f5.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه

به افتخار تالار حقوق و صندلی اعترافش...... هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا491777b1aa8b.gif491777b1aa8b.gif491777b1aa8b.gif491777b1aa8b.gif

206) برقص.....:ws3:

207) یه گل تقدیم تالارحقوق میخواستی کنی چه گلی بود؟

208) از گل خرزهره خوشت میاد؟

209)حقوق رو تعریف کن؟

210) دوست داری چقدر حقوق بگیری؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

اقا عباس منو دار زد. کمک تو تالار حقوق وکیل نداریم....ba132f6ab6a3.gif

211)دوست داری منو اینجوری دار بزنی.....بعد وکیلم گندم بشه..

گندم اقا عباس در داره میره......

212) میخوای عفت کنم سوال نپرسم در قبال داری که منو زدی؟

10ec7c16cbe9.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه

بابت جواب دادن همه سوالات پیشاپیش تا به الان یه وقت فکر نکنی سوالا تموم شده ها.. نه بازم میام. تااینجا تشکر کردم(ساغول):icon_gol:

0f8f6b940d10.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه

205) گندم به اقا عباس بستنی بده خنک بشه برای سری بعد سوالات خوبه؟0192e936ba11.gif

da9fd85999f5.gif

براووووو مصی براووووو:hapydancsmil::ws48::ws48::ws48:

به آرزو میگم بخاطر حضور فعالت و سوالای بی نظیرت بهت امتیاز بدهsmile282.gif

عباس بیا برات بستنی آوردم خنک شی:w02:

yygiw3bkanaa875nthj.jpg

68af1st1zmpsg1y18hor.jpg

jel4r5k2cadfs6xp4n0a.jpg

• Like 4
لینک به دیدگاه
براووووو مصی براووووو:hapydancsmil::ws48::ws48::ws48:

به آرزو میگم بخاطر حضور فعالت و سوالای بی نظیرت بهت امتیاز بدهsmile282.gif

عباس بیا برات بستنی آوردم خنک شی:w02:

ممنونم گندم عزیز وظیفه بود عزیزم.....

ba55fca4575e.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه

به به ببین کی نشسته روی صندلی اعـــــــــتراف:w02:

اول از همه جا داره از معصومه جان که صندلی رو تا اینجا با 212 سوال داااااااااااااااغ کردن کمال تشکر رو داشته باشم:ws3:

معصومه جان دستت درد نکنه:a030:

عباس جان خدا قوت:ws3:

خب سوالای من::spiteful:

1. چرا اینجوری جواب سوالارو میدی؟ (پشت سر هر سوالی جواب بده دیگه :vahidrk:)

خسته شدم اونقدر بالا و پایین رفتم جواباتو خوندم:ws28:

2. چرا اسم کاملت رو برای نام کاربریت نمیذاری؟ مگه مدیرا نباید اسم کاملشونو بذارن؟:spiteful:

3. با ارشد در چه حالی؟:ws31:

4. ارشد خوندن سخت تره یا جواب دادن به سوالای صندلی اعتراف؟:w02:

5. کدومش بیشتر می سوزونه؟:ws3:

6. چرا اینقدر عکس آواتارتو عوض میکنی؟:whistle:

7. چرا عکس نیمارو نمیذاری دوباره؟:girl_in_dreams:

8. چرا اینقدر آهنگ های پروفایلتو عوض میکنی؟:ws3:

9. مدیر بودن چه حالی میده؟:ws43:

10. چقدر از حقوق سر در میاری ؟ (این سوالم برای اینکه از بعد حقوقی خارج نشیم:ws3:)

فعلا اینا برام سوال بود گفتم بپرسم نادان از انجمن نرم:ws47:

• Like 4
لینک به دیدگاه

و اما ست دوم :ws3:

دیدم کسی ازت سوال نمیکنه گفتم خودم بپرسم. با یه ذره سوالات متفرقه و با اجازه مدیر حقوق و گندم عزیز سوالات رو خارج از گود میپرسم. یه ذره نفس بکشه بعد برم سراغ سوالات حقوقی:icon_gol:

101)به نظرت خدا کجاست؟

خدا هیچ جا نیست ولی همه جا هست. آدما هر کدومشون به نسبت طرز فکرشون خدای خودشون رو میسازن و طبق دینشون باهاش رفتار میکنن. اما خدای اصلی یه چیز دیگه هستش که هیچکدوم ما نشناختیمش و نخواهیم شناخت :ws37:

102)بهترین کتابی که خوندی؟

راستش کتاب زیاد خوندم ولی هیچکدوم نتونست نظرمو جلب کنه ... فک کنم خودم باید یکی بنویسم :ws3:

103)بهترین دوستت

تو چه دورانی ؟؟؟؟؟ دوستای مجازی رو نمیگم چون همه شون خوبن و نمیشه شمرد.تو دوستای واقعی هم یه همکلاسی دارم که خیلی با هم جوریم :w16:

104)بهترین فیلمی که دیدی

فیلم زیاد میبینم. خیلی از فیلمارو دوس دارم ولی Batman.the dark knight رو دوس دارم و الان اومد تو ذهنم. شاید فیلم دیگه ای باشه که بیشتر دوس داشته باشم ولی الان حضور ذهن ندارم.

105)بهترین خواننده

تو خواننده های پاپ، احسان تهرانچی، علی عبدالمالکی و علی زیبایی رو خیلی دوس دارم. رامین بیباک و جهانبخش و چند تا دیگه هم هستن که اونارم دوس دارم.

106)بهترین بازیگر

زندگی :ws3:

107)تو سری بعد یه صندلی داغ دیگه شرکت میکنی؟

آره بابا حال میده میخندیم :ws28:

108)به نظرت دختر شایسته انجمن کیه

نه مثل اینکه رسما میخوای منو بفرستی تو باقالیا :ws3:

109)دوست داشتی تو یه کشوردیگه به دنیا میومدی؟کجا؟

نه ... ایرانمو دوس دارم :ws37:

110)چه شکلیی؟

خوشگل و بیبی فیس :ws3:

:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
من میخوام خیلی سوالای خاص و تومخی ازت بپرسم..به همه ی سوالام حداقل یه دیقه فکر کن بعد جواب بده.....اصلنم عجله نکن!!!!!!!!!!!

111- تصور تو از جمله ی "باور کنید تا ببینید" چیه؟؟چرا؟

خب هم درسته هم غلط. خیلی فلسفه زیادی داره که بخوام کامل طرز فکرمو بگم باید چند صفحه بنویسم. ولی باور آدم واقعا تبدیل به واقعیت میشن.اگه خداروباور کنی میبینیش. همه جا میبینیش. اما اگه مثلا یه آدم رو باور نداشته باشی حتی جلوتم وایسه بازم نمیبینیش. البته این دیدن ها که میگم هم فیزیکیه و هم شیمیایی :ws3:

112- فکر می کنی عظمته درونیت چقدره؟چرا؟

راستش نمیدونم. تو بعضی موقعیت ها احساس کردم بزرگ ترین آدمم و بعضی موقعیت ها حس کردم حقیرتر از من وجود نداره. حالا نمیدونم کدومش درسته.

113- فکر می کنی سر رشته ی زندگیتو خودت بدست گرفتی؟چرا؟

نه. هیچ آدمی نمیتونه خودش سررشته رو دست بگیره. معمولا زندگی ها به هم گره خورده و بیشتر از 50 درصد مواقع تصمیمات بقیه آدم ها میتونه کلی تغییر تو روند زندگی آدم ایجاد کنه. اما تا جاییکه سهم خودم باشه نه نتونستم دست بگیرم icon_pf%20(34).gif

114- تا چه اندازه وجوده متعالیه خودتو قبول داری؟تا چه اندازه با تواناییهات آشنایی داری؟چرا؟

خداروشکر بزنم به تخته انقد حوزه توانایی های من زیاده که تا آخر عمرم هم نمیتونم شناساییشون کنم :ws28:

ولی خودمو قبول دارم ... تا الان هم به هر چیزی خواستم رسیدم ... از این به بعدم میرسم :a030:

115- فکر می کنی رازای موفقیت و آرامش درونی چیاست؟؟هم موردای شخصیه خودتو بگو هم چیزای عمومی واسه بقیه؟ دلیلاتم بگو؟

اینم سوال خیلی کلی هستش که نمیشه اینجا جوابش داد. باید بشینیم بحث کنیم روش. ولی آرامش درونی وجود نداره. حتی خود آرامش درونی که دربارش حرف میزنی خودش نوعی دغدغه ایجاد میکنه :ws3:

116- فکر می کنی آدما چطور می تونن زندگیشونو د گرگون کنن؟چرا؟

خیلی راحت. کوچک ترین اتفاقا خیلی راحت تونستن زندگی منو دگرگون کنن.در حالت کلی هم همینه. کافیه یک لحظه یه فکر خاص به ذهن آدم برسه.بیشتر توضیح نمیدم :w02:

117- تو یگانگی رو چی تعریف می کنی؟چرا؟

بازم باید بگم این سوالت فلسفیه و من نمیتونم جواب بدم اینجا.اما یگانگی در حالت کلی همه جا و تو هر موجودی دیده میشه.من برای خودم یه موجود یگانه هستم و شما هم همینطور و و و ..... یگانگی یعنی دو شی کنار همدیگه قرار بگیرن hanghead.gif

118- ایا به این اصل که "هرچه را که مرکز توجه قرار دهید بسط و توسعه می یابد" اعتقاد داری؟روچه حساب؟ دلیلتو بگو؟مثال بزن؟

تو حالت کلی نه .... اما اگه شرایطش وجود داشته باشه آره. مثلا من این اصل رو که تا سال آینده رییس شرکت مایکروسافت بشم رو مرکز توجهم قرار میدم. آیا ممکنه بهش برسم ؟؟؟ مسلما نه ! اگه آرزوها هم سطح توانایی ها و معقول باشن کاملا درسته و آدم حتما بهش میرسه.

119- آیا به این قضیه اعتقاد داری که آدما توی این دنیا نمی تونن هیچ چیزی رو به طور مطلق تصاحب کنن؟چرا؟

چرا نشه .... بعیدم نیست ... :ws3:

120- آزادی و فراوانی رو چی تعریف می کنی؟چرا؟

آزادی یعنی هر کاری دلت میخواد انجام بده به شرطیکه بقیه ناراضی نشن :ws3:

121- چطوری تصمیم های مهمه زندگیتو گرفتی؟ لطفا تصمیم های مهمتم رو بگو؟

خیلی ساده تو یه لحظه ... من معمولا رو هیچ موضوعی زیاد فکر نمیکنم. در واقع من قدرت تمرکزم اصلا اصلا خوب نیست و کلا رو هیچی نمیتونم تمرکز کنم. چونکه مغزم همیشه پر از همه جور فکره و چون سالها همینطور بوده دیگه تقریبا عادت کردم. زیاد رو موضوع خاصی فکر نمیکنم hanghead.gif. مهم ترین تصمیم زندگیم تا الان این بوده که کنکور ارشد شرکت کنم و نرم خدمت مقدس :ws3:

122- به ما چند تا راهنمایی در مورده جذبه وفور نعمت در زندگی بده؟

من در حدی نیستم که کسی رو راهنمایی کنم. یکی باید بیاد منو راهنمایی کنه :ws3:

123- دلبستگیهای عمده ی زندگیتو بگو؟چرا؟

هیچی .... به جز خونوادم فعلا هیچی .... من مدتیه که کلا حواسم رو از دست دادم و نسبت به هیچی حس خاصی ندارم icon_pf%20(34).gif :ws3:

124- آیا کودکه درونتو قبول داری؟ فکر می کنی تا چه اندازه رشد کرده؟ چجوری بهش اتصال پیدا می کنی؟؟

ندارم .... اونم ماشالله بزرگ شده و مردی شده واسه خودش :ws28: اتصالمون از طریق وایرلسه :ws28::ws28:

125- تا چه اندازه به قسمت اعتقاد داری؟چرا؟

تا هیچ اندازه :ws3:

126- توی مشکلاته زندگیت تا چه اندازه خودتو مقصر می دونی؟ البته منظورم مشکلاته خاصی نیستا....منظورم توی ناکامی هات در هر موردی تا چه اندازه فکر می کنی قصور از طرفه خودت بوده؟؟

من معمولا تو هر مشکلی خودم رو مقصر میدونم TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

127- اهل انتقام و کینه جویی هستی؟ تا چند درصد؟چرا؟

نه اصلا .... از این خصلت بدم میاد ...

128- آیا با این قضیه موافقی که با هرکس باید مثه خودش برخورد کنی...اگه خوب بود،خوب و اگه بد بود،بد....یا اینکه فکر می کنی آدم باید تحته هر شرایطی شخصیته خودشو حفظ کنه؟؟

من معمولا خوب برخورد میکنم. چه طرفم خوب باشه و چه بد. اما اگه واقعا برام احترام قائل نباشه و چند بار اذیتم کنه دورش خط میکشم و دیگه برام اهمیتی نداره طرف icon_pf%20(34).gif

129- تا چه اندازه اهله بخشش هستی؟ تا چقدر اهله سازشی؟؟

هر جفتش خیلی زیاد ... واقعا میگم ... :w16:

130- فکر می کنی آدمایی که راحت دیگرانو می بخشن چه روحیه ای دارن؟؟ فکر می کنی کلیدای بخشودن چیاست؟

من خودم یکی از اونا هستم :ws3: اینه که به فکر آرامش باشی ... بخشش دیگران واقعا لذت بخشه :ws37:

131- نظرت راجبه این جمله چیه؟ " شما موجودی انسانی با تجربه ای معنوی نیستید، بلکه موجودی معنوی با تجربه ای انسانی هستید"

همون تیکه اولش درسته به نظرم ... ما موجوداتی انسانی با تجربه ای معنوی هستیم :a030:

132- آیا قبول داری که تو زندگی چیزی بنام شکست وجود نداره بلکه همش تجربه است؟؟چرا؟؟

نه .... شکست همیشه هست ... چیزی به نام تجربه وجود نداره icon_pf%20(34).gif

• Like 7
لینک به دیدگاه

یا حضرت پنش تن قاتل شدیم رفت :sad0: :ws28:

خوب اقا عباس..:whistle:

شما الان در جایگاه یه قاتل هستی و جرمتون اینه( ضربه چاقو به جوان موتورسواری9 البته دورازجونت...:icon_gol:

فکر کن. در دادگاه حاضر شدی والان قاضی میخواد ازت سوال کنه(شبیه یه توهم فانتزیههه والا) (خوب باید یه تفاوتی با صندلی داغ داشته باشه دیگه:w16:)حالا جواب بده...:icon_pf (34):

خوب آقا عباس در جایگاه حاضر شوید....:ws3:(حس خوبیه ها)

132)اقای عباس برقی صحنه قتل رو تعریف کنید...؟

والا ما داشتیم میومدیم از کنار اتوبان. نزدیکای کیلومتر 6 اتوبان کرج-تهران بودیم و چون ماشین مشکل داشت با سرعت خیلی کمی داشتیم میومدیم سمت تهران. از اونطرفم این عیال ما گفته بود اگه سر وقت به مراسم عقد داداشش نرسم آویزونم میکنه از پنکه سقفی TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif. تو همین حال دیدم یه موتوری از کنار ماشین گفت داداش مشکل داره ماشین ؟؟؟

منم گفتم آره داداش گلم. خلاصه نگه داشتیم ماشین و کاپوتو زدم بالا. یکم نگاه کرد ماشینو مشکلش رو پیدا کرد. شیلنگ بنزین خم شده بود و بنزین نمیکشید. خلاصه اونو دست انداختیم و ردیفش کردینم دوتایی. گفت آب داری دستامونو بشوریم ؟؟؟ منم داشتم و رفتم آوردم. خلاصه داشتم آب میریختم و اونم دستاشو میشست که گفت بچه کرجی ؟ منم گفتم نه بابا برای یه قرارداد اومده بودم کرج و اینطوری شد که سر حرف باز شد.وقتی فهمید من رییس یکی از شرکتای بزرگم ، سر وگوشش جنبید.دیدم طرف مشکوک میزنه. از من خدافظی کرد و رفت و حین سوار شدن به موتورش زنگ زد به یکی و حرف زد. ماشینو روشن کردم و راه افتادم. تقریبا نزدیکای تهران بودم که دیدم یه موتوری اومد بهم علامت داد که بزنم کنار. تا زدم کنار اون یکی که کمکم کرده بود از در سمت راستی نمیدونم چطوری خودشو رسوند و پرید تو ماشین و گفت تکون نخور. منم مات بودم که اون یکی رفیقشم که بهم علامت میداد اومد چسبید به در که من نرم بیرون. یه چاقو نفری دستشون بود.اونی که تو ماشین بود بهم گفت کارت بانکیتو بده صداتم در نیاد.منم ترسیده بودم. دستمو انداختم تو جیبم و کارتمو درآوردم.گفت بده به اونی که بیرونه. منم از شیشه دادم بهش.گفت رمزشم بگو اگه اشتباه بگی به جان مادرم میزنمت با چاقو تیکه تیکه ت میکنم.منم با ترس و لرز رمزشو گفتم و اون بیرونیه سریع سوار شد و رفت و این یکی هم موند تا اون بیاد و برن.خیلی ترسیده بودم آقای قاضی. کل بدنم خیس عرق شده بود. تا حالا تو همچین موقعیتی نبودم.بعدش یدفعه گفت: بچه مایه داری دیگه ها ؟؟؟ حالیت میکنم.امثال شمارو باید همینطوری تیغ زد و الا رگتونو بزنن خونتون در نمیاد.گیج بودم اصلا نمیدونستم چیکار باید کنم.جسه ش یه ذره کوچیک تر از من بود و چاقو رو روی شیکمم گذاشته بود.یه لحظه به سرم زد که بزنمش و فرار کنم.یه دفعه اون دستش که چاقو رو نگه داشته بود رو گرفتم و با اون یکی دستم با مشت زدم تو صورتش. اونم فقط میخواست با چاقو بزنه منو.خیلی سریع دستش راستشو انداخت و چاقو رو از دست چپش داد به دست راستش. منم دیدم الانه که منو بزنه و سریع با دست چپم دستشو گرفتم و هل دادم عقب.یه دفعه دیدم لباسش خونی شد. چاقو رفته بود تو شیکمش.نمیدونستم چیکار باید کنم. سریع زنگ زدم به اورژانس و بعدشم که اطلاع دارید چه اتفاقاتی افتاد......

133) چرا اصلا چاقو تو جیبتون بود؟

چاقو واسه دزده بود آقای قاضی من که توضیح دادم خدمتتون.

134) الان چه حسی داری؟

حس تنفر از خودم و شانس بدی که داشتم و باعث شدم که حتی عقد برادر زنم خراب بشه ...

135)آیا چیزی در اون لحظه استفاده کرده بودید؟

نه ...

136) وکیلتون میگن (>>>>>>>)سانسور شد استفاده کرده اید؟

نه هیچی استفاده نکرده بودم و کاملا حالت طبیعی داشتم. از آزمایش هایی که دادم هم مشخصه آقای قاضی ...

137)چه توصیه ای به جوونهای امروزی داری؟

ماشینتون خراب نشه وسط اتوبان :ws28:

138) شما به قصاص محکوم شدید از اولیای دم چه تقاضایی داری؟

من تقاضای بررسی مجدد پرونده رو دارم. از شواهد کاملا مشخصه که من قصدم دفاعع ا ز خود بوده آقای قاضی ....

139)چرا موقع قتل فرار کردید؟

فرار نکردم که بابا قاضی یه ساعته دارم قصه بابالنگ دراز تعریف میکنم ؟؟؟ w000.gif :ws3:

140) و دراخر ..آخرین دفاعتو بگو. چقدر سوختی؟

ایشالله که هیچ وقت هیچ اتفاق بدی براتون نیفته.. سربه زیر پسر خوب باشی و این اتفاقات بدم برات نیفته جنبه یه ذره مثل خاله بازی رو داشت باکمی نمک حقوقی و قتل.....:icon_gol:

زیاد سوختم زیاااااااااااااد ... مخصوصا برای نوشتن داستانش TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

• Like 8
لینک به دیدگاه

این قلب شماست که برای دوستتون میزنه (ولنتاین شما هم مبارک)a751d6a0b6ef.gif

رفتیم تا سوالات دیگری رو از شما بپرسیم... چون گفتی سری سومم رو میخوام بببینم ازت میپرسمآآآآ

بزار زیر صندلیتو روشن کنم...760880003e7d.gif

212) دوست داری وکیل بشی بهت از این لباسای وکیلا بدن که تو دادگاه باید بپوشی و از متهم دفاع کنی؟

212) اگر یه قاتل واقعی رو اعدام نکنن چه حسی داری؟

213) ایا قاتل داداشی رو باید میکشتن؟

214)ایران باید با یه قاتل چیکار کنه .. یعنی با یه دار تمام یا چه جوری بکشنش؟

215)به نظرت همه قاضی ها با توجه به اینکه قسم هم خوردن میتونن ناحقی هم کنند؟

216) اگر تو مجرم باشی دوست داری یه قاضی ناحق گیرت بیاد؟

217) تاحالا گواهینامت پانچ شده؟

218) رانندگی تو جاده چالوس کردی بعد پلیس بگیرتت ..سرش شلوغ باشه و بپیچی بری؟

219) قاضی/متهم/ اولیای دم/ وکیل به ترتیب دوست داری کدوم باشی؟

220) اگه یه روز بخوای طلاق بگیری متاهل شدیآآآ وکیل میگیری یا خودت از خودت دفاع میکنی؟

221)به نظرت دادگاه خصوصی هم داریم؟

222) قاضی های خارج از کشور رو دیدی از این موها میزارن. چرا تو ایران نمیزارن؟

223) چرا کربات در ادارات ممنوعه؟

223) چرا به پسرا میگن باید شلوار پارچه ای بپوشن تو ادارات.. قانون در این زمینه کدوم ماده و شماره رو میگه حتما ذکر کن؟

224)راهپیمایی 22بهمن شرکت کردی؟ چرا؟

225) تاحالا راهپیمایی شرکت کردی؟

226) اعتصاب تو ایران جواب میده؟

227)چرا انقدر بچه های حقوق خوبن؟

228) تاحالا دقت کردی کسانی که حقوق میخونن خیلی ارامش دارن؟ برعکس بچه های برق؟ (البته مزاح بود)

229)دوست داری بهت کتاب قانون رو بدن یا کابل برق رو؟

230) کتاب قانون رو بگم. از حفظ بگی؟

:ws3:

دیگه سوالات به ذهن میاد .. یه نفس مینویسم دیگه.....///

c22c0b51b320.gif

• Like 6
لینک به دیدگاه

کارای باغبونیم مونده ها..1f3a6dbc9120.gifاین کابلای برق رو مگه اینجا زیر باغچه من میزارن.. بیا برشون دار برق نگیره مارو...:w16:

الان دوست داشتی این صندلی خاموش بشه بشینی رو این مبل راحت.. 752d873fa71c.gif(بیدار شو سوالاتت مونده)

231)قاضی و ملق بازی یعنی چه؟

232)چرا تو مسابقات شرکت نمکنی؟

232) یه مسابقه برای تالار حقوق طرح کن؟

233)یه سوال بپرس و یه جایزه باارزش براش بزار...(باید بدی جایزه رو ها)

234)چرا زندانی ها رو نمیبرن اردو..؟

235) داخل زندان رو دوست داری ببینی؟

236) تاحالا بازداشت شدی؟

237)تاحالا تو کلانتری پارتی داشتی ..؟

238) اگه تو پارتی بگیرنت چیکار میکنی؟ اهلش هستی؟

239)به نظرت بی قانونی تو بعضی چیزا خوبه؟

240) تاحالا تو خوابگاه نمایندتونو اذیتت کردی مثلا یه شوخی که نماینده جنبه نداشته باشه.. بعد فرداش بفرستت امور دانشجویی؟(من 2بار تعهد دادم.. مرد باش بگو خواستی بگو بعدا برات تعریف کنم)

250) بچه مثبتی؟

251)به جن اعتقاد داری؟

252) جن ها هم وکیل دارن؟

253) چه مارکی از ادامس رو دوست داری؟

254)این ون های ارشادی رو دیدی اگه یه دختری رو به زور ببرن داخل میری بهش کمک کنی؟

255) چرا این خانومها رو ارشاد میکنن ولی اقایون رو نه با اون موهاشونو ابروهاشونو کم مونده دامن هم بپوشن؟نظرت چیه؟

256) تاحالا دامن پوشیدی با روسری؟:ws28:

257)تالار حقوق رو یه تشویق کن چه جوری تشویق میکنی... با یه جمله قشنگ.با شکلک. باچی؟

258) شما تو تالاربرقتون صندلی برقی هم دارید..؟

259) الان خیلی دوست داری من رو صندلی داغ بشینم..

260) تاحالا کسی ازت اینجوری سوال پرسیده؟

الان اینجوری شدی؟023effe3c16b.gif

• Like 6
لینک به دیدگاه

خوب میریم سوالات مربوط به قیمت بازار کتاب و موضوعات کتابی حقوقی... بلدی.. خوب باید سرچ کنی دیگه و بعد جواب بدی....

e2d010308a6b.gif

261) کتاب قانون قیمتش چنده؟ نویسنده؟

262) چندتا کتاب رشته حقوق رو نام ببر؟ذکر2کتاب

263)کتاب حقوق اساسی در چه زمینه ای است؟

267) میخوای خنک بشی چندتا کتاب برقی نام ببر که به درد همه بخوره....

267) یه کتاب حقوقی بگو مثل کمک های اولیه باشه برای همه مردم..؟

268) کتاب دوست داری؟

269) کتاب رشته مهندسین برق سخته یا رشته حقوق؟

270)کتاب آیات الاحکام نویسندش کیست؟قیمتش چنده؟

271) میری کتابخونه اولین قسمتی که میری کدوم موضوعاته؟

272) کتاب حافظ یا کتاب الکتروستاتیک؟

273)دوست داری تو رشته حقوق استاد شی؟

274) چی شد مدال استاد نمونه بهت دادن چیکار کردی؟

275)حقوق مدنی رو برعکس کن بنویس..

276) کتاب شعر هم داریم در زمینه رشته حقوق؟

277) سوگند نامه وکلا رو بنویس.. متنشو...

278) الان داره اذان میده.. یه دعا کن...

279) دوست داری منو خفه کنی؟ نمیتونی وکیلم داره میبینتت///

280) داری کم میاری ؟ نه دیگه کم بیاری من میخوام تا 100تا سوال ازت بپرسم. نمیشه که...

بزار یه ذره تاب بازی کنم خستگیم در بره .. بقیه رو بپرسم..

a246af2678df.gif

• Like 5
لینک به دیدگاه

منتظر یه معجزه ای.. اینجا غیب بشه.. میخوای غیبش کنم؟نمیشه دیگه شرمنده....

35a29602005c.jpg

281) چندتا شکلک بزار بدون هیچ کلمه ای بدون هیچ حرفی با شکلک یه قتل رو توضیح بده .. که قاضی مونده که چه جوری به جایگاه دعوتش کنه.. (فقط شکلک)

282)با یه شکلک یه مهندس برق رو نشون بده اقتدارشو...

283) بچه های حقوق چه شکلین با یه عکس میتونی نشون بدی که حجم عکس کم باشه..

284)دوست داشتی مدیر تالار حقوق بودی این تاپیک رو پاک کنی.. (ولی نیستی:ws28:)

284) با یه شکلک منو نشون بده :ws3:

285) ماشینت چیه؟

286) وسط خیابون چیکار میکنی.. بیا کنار بابا گواهینامتو بده .. گواهینامتو نیاوردی؟ برو پارکینگ .. تاحالا رفتی پارکینگ؟

287) پلیس فتا میشنوی یاد چی میفتی؟ من یاد این پنیر فتاهای قدیم....:ws3:

288) گذرنامه داری؟

289) کدوم کشور رو رفتی که نظمش مثل ایران باشه؟

290)تو هواپیما شلوغ کردی بهت تذکر بدن؟

291) یه چمدان داری توش یه عتیقه است خیس عرق شدی که نگیرنت بگیرنت .. چه حالتی میشی با یه شکلک نشون بده..

292) دوست داری این دست بندهای پلیس رو رو مچهای دستت لمسش کنی؟

293) راسته میگن. این دست بندهایی که میزنن هرچه بیشتر تقلا کنی بیشتر قفل میشه... ؟

294) چرا دستندبندای ما رنگش نقره ای؟

295) دست بند دوست داری یا زنجیر تو گردن....؟

296) چرا قاتل ها تو ایران رو قفل و زنجیر میکنن..

297) یه توصیه به یه قاضی کن اگه جرات داری؟

298) وکیل شخصی داری؟

299) میدونی من وکیلارو دوست دارم؟ از کجامیدونی؟

300 )بستنی میخوای یا دست بند یا زنجیر.. از نوع طلاشآآآآ...

به نظرت 300تا سوال تاالان بس هست. فقط تازه مال منه.. میخوای دوستای دیگه رو هم دعوت کنم ازت سوال کنن؟جای دایی خالی نباشه.. البته به جای اونم ازت دارم سوال میکنمآآآ.. تاخودش بیاد..

d86d83f925f2.gif

یه چرخی بزنم ببینم تالار حقوق چه خبره....

0d5212dd052b.gif

• Like 6
لینک به دیدگاه

4db62200d8bf.giffd7f981e10b4.gif

خوب چرا منو اویزونم کردی... گفتم خسته نباشید

یعنی من دستمو ول کنم میفتم....

اقا عباس/بابابرق/ استاد نمونه بیام پایین 300تا میشه 500تا...

2d2752b150f9.gif

راستی چون این سوالات من کپی نشده از جایی.. بنابراین (حقوق این چاپ محفوظ میباشد):ws3:

گندم عزیز و ارزوی عزیزم.. تالارتون خیلی خوش گذشت.. تمام سوالات تقدیم به شما.. 11a7a84d3d5c.gif

آقا عباس شوخی کردم. تا همین 300تا کافیه براتون. موفق باشی.. خدایی ازت دیگه سوال نمیکنم.. اصرار نکن:ws3:

با خیال راحت برو لباساتو بنداز تو ماشین لباسشویی .. بشوره.. البته اگه لباسی مونده باشه .. نسوخته که2da5a6d47be0.gif

از استارتر تاپیک گندم عزیز و ارزو جون و اقا عباس ممنونم که به سوالات پاسخ دادن و سوختن(ایشالله که همیشه نسوزی و به موفقیت و شادی و سلامتی زندگی کنی)..... مخلص همه دوستان مصی جون...:ws3:به این جونش دقت کنید.. شوخی بود...

e6d27a7a8a83.png

• Like 6
لینک به دیدگاه

مصی جون زحمت جزغاله کردنتو کشید آقا عباس من زیاد نمی پرسم :ws3:

وقت ندارم سوالارو بخونم پس اگه تکراری بود ببخشید دیگه جواب بدین..

1. بچه که بودین بزرگ ترین خلافتون چی بود؟ (منظور همون کار بد و ایناس)

2. وقتی گفتم میام تو تیم رباتیک و نیومدم چه احساسی داشتین؟ می خواستین خفم کنین؟؟ :دی

3. اولین فوشی که یاد گرفتین چی بود؟

4. اهل مسخره کردن آدما هستین؟؟ :|

5. اهل اذیت و آزار چی؟؟ :دی

6. تا حالا روتون اسم گذاشتن؟ چی بوده؟

7. به پلید ترین فکری که تا حالا داشتین اعتراف کنین..

8. گریه هم می کنین؟ چه وقتایی؟

9. از اون دسته پسرا هستین که خیلی شلخته ان یا نه؟

10. یکم از شیطونیای دوران کودکی بگین..

مرسی :icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...