Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ سلام دوستان اینجا صندلی اعتراف صدای مارو از تالار حقوق میشنوید ورود برای تمام دوستان گل نواندیش آزاده با سوالای جنجالی مخصوص سابقه درآوردن از دوستای گلمون اینجا میخوایم ببینیم کی قانون رو دوس داره کی نداره کی پا رو دم قانون گذاشته کی نذاشته همه نوع سوال آزاده اما اگه قانونی و حقوقی باشه جذابتر میشه دیگه یه فرقی با صندلی داغ گفتگو آزادمون داشته باشه دیگه برای انتخاب دوستانی که کاندیدا شدن هم نظرسنجی داریم که دموکراسی رعایت بشه مدت زمان صندلی هر شخص دوهفته اسپم هم نباشه لطفآ این شما و این هم نفر منتخب دوم کسی نیست جز Abbas.H 30 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ موفقیت آمیزترین تقلبی که انجام دادی رو توضیح بده 15 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ به به داش عباس رزرو شد:gnugghender: سلام داش عباس خوبی دادا اقا من خیلی سوال سخت نمیپرسم یک دونه هم بیشتر نمیپرسم اقا خودت اعتراف کن به کارهای غیر قانونی که کردی یا میخوای بکنی یک سوال دیگه هم میپرسم و میرم داداش شما ایا جزو مولتی یوزر ها هستی یا نه 14 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ به داش عباس آماده باش براي تلف شدن رو اين صندلي:gnugghender: 15 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ با سلام چندتا سوال کوچک و مختصر میپرسم -هنوزم به خواهرزادههات پس گردنی میزنی؟ کی تو بچگیکتکت زده که حالا سر اون طفلیها تلافی میکنی؟ اگه خواهرزادههات بزرگ شدن و ازت شکایت کردن، چجوری از خودت دفاع میکنی؟ -تا حالا پات به کمیته انضباطی دانشگاه باز شده؟ چرا؟ -اگه بخای یه روز حال یکی رو بگیری، یه کار میکنی برق بگیردش یا به روشهای غیربرقی فکر میکنی؟ -تا حالا زیرآب کسی رو زدی؟ توضیح بده؟ پیش پیش مرسی عباس خان:rose: 15 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ موفقیت آمیزترین تقلبی که انجام دادی رو توضیح بده راستش همین ترم که گذشت اولین تقلب موفق من در دوران تحصیلیم رخ داد مراقبمون دانشجو بود ... صداش کردم یه سوال پرسیدم گفت بلد نیستم ... منم گفتم خب برو از یکی بپرس بیا بگو دیگه اونم همین کارو کرد ... خیلی چسبید 16 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ با سلام چندتا سوال کوچک و مختصر میپرسم باشه -هنوزم به خواهرزادههات پس گردنی میزنی؟ نه بخدا پس گرنی دیگه قدیمی شده بزرگ شدن ... الان از راه های دیگه ای استفاده میکنیم کی تو بچگیکتکت زده که حالا سر اون طفلیها تلافی میکنی؟ یادم نمیاد کتک خورده باشم ... فقط یه بار بابام زد تو گوشم که بعدشم منو برد شیرینی فروشی و از دلم درآورد اگه خواهرزادههات بزرگ شدن و ازت شکایت کردن، چجوری از خودت دفاع میکنی؟ بازم بهشون پس گردنی میزنم -تا حالا پات به کمیته انضباطی دانشگاه باز شده؟ چرا؟ نه بابا کمیته کجا من کجا -اگه بخای یه روز حال یکی رو بگیری، یه کار میکنی برق بگیردش یا به روشهای غیربرقی فکر میکنی؟ برق که حال نمیده یه دفعه میکشه طرفو .... یه کاری باید کنی که یواش یواش انجام بشه این کار -تا حالا زیرآب کسی رو زدی؟ توضیح بده؟ نه من از اون آدما نیستم پیش پیش مرسی عباس خان:rose: مرسی از سوالای خوبت و اینکه اومدی :hapydancsmil: 13 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ تا حالا شده چیزی بگی که بهش اعتقاد نداری؟ چی؟ 10 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ تا حالا شده چیزی بگی که بهش اعتقاد نداری؟ چی؟ آره راستش این اتفاق زیاد افتاده ........ من بنا به موقعیت و طرفم خیلی وقتا حرفی میزنم که برای اون خوبه ولی خودم هیچ اعتقادی بهش ندارم ... در واقع این کارو زیاد میکنم ... نمونه خاصی تو ذهنم نیست الان که بگم ..... 14 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ سلاااام بهت حسوودیم شد!دوستات زیادن هااا میگم تو مگه کار غیر قانونی زیاد انجام میدی که همه دوست داشتن تو بشینی رو صندلی!!!چرا اخهههه 11 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ خیر مقدم عباس آقا سعی می کنم سوال آسون بپرسم 1.به نظر شما دلیل اصلی طلاق چی می تونه باشه و چطور میشه از وقوعش پیشگیری کرد؟؟ 2.بیشترین منشآ جنایت چه عاملی می تونه باشه؟؟ 3.چرا جوون های قدیم با بی پولی و نداری باز هم انگیزه ازدواج داشتن و در سنین کم ازدواج می کردن ولی جوون های امروزی.....؟؟؟ 4.اعدام با قصاص چه فرقی داره؟؟ 5.اعتراف کنید تا حالا حق چه کسانی رو پایمال کردید؟؟ 6.هفتاد سال بعد عباس آقا میلیونر هست و پسرش در آستانه اشد مجازات قرار داره آیا به قاضی رشوه پیشنهاد میده؟؟ 7.تصور کنید خواهرتون با همسرش مشکل داره و هیچ راهی جز طلاق نداره ...فکر می کنید طلاق براش مناسبه یا ادامه زندگی با همون شرایط؟؟ 8.آیا تا به حال قانون رو زیر پا گذاشتید؟؟با مثال 9.آیا حاضرید با کسی ازدواج کنید که خانوادش همه سابقه دار هستند ؟؟ 10.برای گرفتن حقتون که پایمال شده حاضرید چقدر بپردازید؟؟ 11.به کدوم قسمت حوادث علاقه مند هستید؟ .با تشکر . 11 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ سلاااامبهت حسوودیم شد!دوستات زیادن هااا میگم تو مگه کار غیر قانونی زیاد انجام میدی که همه دوست داشتن تو بشینی رو صندلی!!!چرا اخهههه بله خداروشکر زیادن خدا حفظشون کنه ایشالا والا چه عرض کنم .... اگه آب باشه شناگر ماهری هستیم شوخی کردم ... نه بابا ما زیاد خلاف نمیکنیم 9 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ خیر مقدم عباس آقاسعی می کنم سوال آسون بپرسم 1.به نظر شما دلیل اصلی طلاق چی می تونه باشه و چطور میشه از وقوعش پیشگیری کرد؟؟ 2.بیشترین منشآ جنایت چه عاملی می تونه باشه؟؟ 3.چرا جوون های قدیم با بی پولی و نداری باز هم انگیزه ازدواج داشتن و در سنین کم ازدواج می کردن ولی جوون های امروزی.....؟؟؟ 4.اعدام با قصاص چه فرقی داره؟؟ 5.اعتراف کنید تا حالا حق چه کسانی رو پایمال کردید؟؟ 6.هفتاد سال بعد عباس آقا میلیونر هست و پسرش در آستانه اشد مجازات قرار داره آیا به قاضی رشوه پیشنهاد میده؟؟ 7.تصور کنید خواهرتون با همسرش مشکل داره و هیچ راهی جز طلاق نداره ...فکر می کنید طلاق براش مناسبه یا ادامه زندگی با همون شرایط؟؟ 8.آیا تا به حال قانون رو زیر پا گذاشتید؟؟با مثال 9.آیا حاضرید با کسی ازدواج کنید که خانوادش همه سابقه دار هستند ؟؟ 10.برای گرفتن حقتون که پایمال شده حاضرید چقدر بپردازید؟؟ 11.به کدوم قسمت حوادث علاقه مند هستید؟ .با تشکر . ممنون 1. دلیل اصلیش به نظرم اینه که زن و شوهرا جدیدا به همدیگه قانع نیستن ! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2. چند عامل مهم داره که نمیشه گفت کدومش مهم تر از همه س .... فقر ... بیکاری .... تربیت غلط .... مریضی روحی .... عقده ..... و ناراحتی از روزگار و مشکلاتش .... 3. خب این تا حدودی معلومه ... قدیما اصلاتو ازدواجا پول مطرح نبود ... و واقعا هم تاثیر زیادی نداشت چون تقریبا فاصله طبقاتی زیادی بین بیشتر از 90 درصد افراد و خونواده های جامعه وجود نداشت و تقریبا هر جوونی به هر جوون دیگه ای از لحاظ مالی و اجتماعی میخورد ... اما الان هم تفاوت های اجتماعی بین گروه های جامعه خیلی خیلی بالا رفته و هم اختلافات طبقاتی از نظر مالی و روابط عمومی !! یه دلیلش هم این میتونه باشه که قدیما آدما با همدیگه ازدواج میکردن اما الان بیشتر با قیافه و ظاهر همدیگه ازدواج میکنن که خب مسلما احتمال بوجود اومدن مشکل در آینده خیلی زیاد میشه ... !! درواقع میشه گفت روز به روز سطح اقتصادی اکثر پسرای جوون در حال ضعیف تر شدنه و در همین شرایط توقعات دخترا و بیشتر خونواده هاشون داره روز به روز بالاتر میره و با توجه به اینکه تعداد دختره بیشتر از پسرا هستش در واقع تعادل به طور کلی از بین رفته و همه چی ریخته به هم و قمر در عقرب شده 4. از نظر حقوقی واقعا نمیدونم فرقشون چیه ولی اعدام یعنی یک قصاص عادلانه ... 5. من حق خیلیا رو پایمال کردم ... هم از نظر اقتصادی و هم از نظر عاطفی ....... متاسفانه البته ! 6. واقعا نمیشه گفت چون من الان بگم نه ... شاید وقتی تو شرایطش قرار بگیرم این کارو کنم !! در حالت کلی میتونم بگم که بعید نیست ... :icon_pf (34): 7. بازم این سوالتون به شرایط بستگی داره ... اگه با گرفتن طلاق میتونه راحت تر زندگی کنه بله من کمکش میکنم که طلاق بگیره اما اگه ببینم بعد از طلاق وضعیت زندگیش بدتر میشه خب مسلما نمیزارم این کارو کنه. البته قبل از همه این کارا اول سعی میکنم مشکلش رو با همسرش حل کنه. اگه واقعا نشد دیگه ...... 8. معمولا سعی میکنم این کارو نکنم. ولی شاید ندونسته این کارو کرده باشم. یادم نمیاد همچین چیزی .... 9. من معتقدم آدما رو نباید با خونواده شون شناخت ولی خب مسلما بی تاثیر هم نخواهد بود. اگه واقعا از خود طرف مطمئن باشم خب چه فرقی میکنه که خونوادش چجوری باشن..... 10. اگه قراره برای گرفتن حقم بیشتر از حقم رو خرج کنم بیخیالش میشم و ترجیح میدم به خدا واگذارش کنم .... 11. معمولا حوادث نمیخونم چون تو روحیه م تاثیر میزاره .... ولی خب بیشتر به خفاش شب و این جور چیزا ممنون به خاطر سوالای منطقی و خوبت 10 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ خب بسم الله الرحمن الرحیم...شروع میکنیم عباس جان به افتخار رنگ مدیریت بنفشو انتخاب کردم واسه سوالات 1.چندسالگی گواهینامه گرفتی؟ 2.چندبار رد شدی تو امتحان عملی رانندگی؟ 3.سربازی رفتی؟چندسالگی؟ 4.تو سربازی تنبیه شدی؟(بازداشت چندروزه واینا) 5.چندبار تا حالا چراغ قرمزو رد کردی؟ 6.تا حالا به ضابطین قانون رشوه ام دادی؟ 7.ازت رشوه خواستن که توام نداده باشی؟اصن نظرت راجع به رشوه چیه؟ 8.تا حالا کلانتری رفتی؟(حالا به هر دلیلی) 9.اصن اسم قانون چه حسی بهت میده؟ 10.تا حالا تصادف کردی وبعدش صحنه رو ترک کنی؟ 11.دعوا چی؟ 12.آیا شما در خانه سلاح داری؟(سردشم قبوله) 13.اگه تو خیابون دعوا بشه چیکار میکنی؟ 14.اگه جایی حق با تو باشه ولی احساس کنی دارن حقتو میخورن از حقت دفاع میکنی یا دنبال دردسر نمیگردی و بیخیالش میشی؟ 15.تا حالا از نظر قانونی حق کسی رو پایمال کردی؟ 16.تا حالا شده از کسی شاکی باشی ولی شکایت نکنی به حرمت دوستی و فامیلی واینا؟؟ 17.تنها جایی که با تمام وجود احساس کردی حقتونو خوردن ولی نتونستی کاری انجام بدی کجا بوده؟ 18.حق دادنیه یا گرفتنی؟ 19.تا حالا چندبار مورد لطف سارقین قرار گرفتی؟ 20.و سوال آخر در این پست اینکه چقدر نسبت به رعایت حقوق دیگران در هر زمینه ای معتقدی؟؟ اینا سوالات اولیه که از همه اولش میپرسم در پستهای بعدی منتظر سوالات جدید و مخوف ما باشید:gnugghender: 10 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ به نام خداوند متعال....اهم اهم ما آمدیم!!!!خوش آمدیم اول اینکه دوستانی که رای دادن بیان سوال بپرسن تا به روش خودم نیاوردمشون دوم این که عرضی نیست میخوام سوالامو بپرسم فعلا برم 1-تا چه حد بخشنده ای نسبت به اموالت؟(اموالم داری؟) 2-فرض کن که دوستت به کمک احتیاج داره و فقط اون کار از عهده تو برمیاد ولی اون کاره خلاف قانونه و شدیدا ریسک پذیر اما خطرش فقط دامن تورو میگیره نه دوستتو..آیا اون کارو براش انجام میدی؟؟ 3.فرض کن تو یه اتوبان با دوستات کورس گذاشتی و شدیدا در حال کل کل هستین..بعد یه ماشین خیلی به شما علامت میده و ازتون میخواد بهش راه بدین ولی شما شرورا بی توجهین و همینطوری دارین مسابقه میدین...فرداش تو روزنامه میخونی که یه نفر بخاطر کورس شما تو اون ماشین بوده و داشته میمرده وچون دیر رسوندنش فوت کرده...اون لحظه چه حسی داری؟؟ 4-یه نفر که پنج نفرو کشته میسپرن بهت میگن هر طور دوس داری مجازاتش کن...چیکار میکنی؟؟؟ 5-تا حالا شده دوس داشته باشی که یه هفت تیر داشته باشی تا هر دونه تیرش رو تو مغزه هفت نفر خالی کنی؟(اون هفت نفر کیا هستن) 6-اگه بهت بگن به بزرگترین گناهت تو زندگیت اعتراف کن و بخشوده شو...به چی اعتراف میکنی؟؟ 7-وقتی بخوای آدما رو بشناسی از چه راهی بیشتر استفاده میکنی؟؟ 8-فرض کن که یه قاتلی ولی بدون عمد دست به قتل زدی...ولی هیچجوره نتونستی ثابت کنی و داری به روز قصاص نزدیک میشی(دور از جون البته)به راه فرارم فکر میکنی اون موقع؟؟یا خودکشی؟؟حست اون لحظه چیه؟؟ 9-به نظرت کلا قانونهای تعریف و تصویب شده توی کشورمون،با همون تحکم تصویب اجرا هم میشن؟؟ 10-و سوال آخر این پست اینکه به نظرت بی قانون ترین و هرج و مرج ترین شهر یا کشور دنیا کجاس؟؟ امیدوارم که کمی هیزم به آتیش صندلیت اضافه کرده باشم اگه نه که بگو هیزم بیشتر بیارم برات باشه؟؟تعارف کنی من میدونم و توهااااااااااا 11 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ به به به اقا عباس رو صندلی اعتراف نشستن پس/// چقدر دعا کردی من نیام ازت سوال کنم.. شوخی کردم.. شانس اوردی اقا عباس .... به دلایلی که میدونی.. نیستم که بخوام ازت بپرسم.. ایشالله بتونی این صندلی داغ رو سردش کنی//:icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ سلام چرا اعلام آمادگی کردید که اعتراف کنید؟؟؟؟؟؟ بقیه سوالا هم واسه بقیه 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ درود بر داش عباس گلم آقا ما اومدیم قوشون کشی:gnugghender: میخوایم آسفالت کنیم (خیابونا رو...نیست رشتم شهرسازی واسه این) تا حالا فکر سرقت از بانک به ذهنت خطور کرده نامرد؟ حق خوردنیه یا بردنی؟ تا حالا شده یکی بزنه تو سرت صدات درنیاد تازه ازش تشکرم کنی؟من که خیلی برام پیش اومده نیست آدم مظلومیم همه بهم ظلم میکنن تا حالا عاشق شدی؟ شکست عشقی مشقی خوردی؟ این شکسته چه حسی داشته؟میگن داریوش گوش بدی خیلی میچسپه باهاش!اصلا داریوش رو تا شکست نخوری نمیفهمی 6 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ خب بسم الله الرحمن الرحیم...شروع میکنیم عباس جان به افتخار رنگ مدیریت بنفشو انتخاب کردم واسه سوالات ممنون. رنگ خوبیه 1.چندسالگی گواهینامه گرفتی؟ 2.چندبار رد شدی تو امتحان عملی رانندگی؟ 3.سربازی رفتی؟چندسالگی؟ 4.تو سربازی تنبیه شدی؟(بازداشت چندروزه واینا) 5.چندبار تا حالا چراغ قرمزو رد کردی؟ 6.تا حالا به ضابطین قانون رشوه ام دادی؟ 7.ازت رشوه خواستن که توام نداده باشی؟اصن نظرت راجع به رشوه چیه؟ 8.تا حالا کلانتری رفتی؟(حالا به هر دلیلی) 9.اصن اسم قانون چه حسی بهت میده؟ 10.تا حالا تصادف کردی وبعدش صحنه رو ترک کنی؟ 11.دعوا چی؟ 12.آیا شما در خانه سلاح داری؟(سردشم قبوله) 13.اگه تو خیابون دعوا بشه چیکار میکنی؟ 14.اگه جایی حق با تو باشه ولی احساس کنی دارن حقتو میخورن از حقت دفاع میکنی یا دنبال دردسر نمیگردی و بیخیالش میشی؟ 15.تا حالا از نظر قانونی حق کسی رو پایمال کردی؟ 16.تا حالا شده از کسی شاکی باشی ولی شکایت نکنی به حرمت دوستی و فامیلی واینا؟؟ 17.تنها جایی که با تمام وجود احساس کردی حقتونو خوردن ولی نتونستی کاری انجام بدی کجا بوده؟ 18.حق دادنیه یا گرفتنی؟ 19.تا حالا چندبار مورد لطف سارقین قرار گرفتی؟ 20.و سوال آخر در این پست اینکه چقدر نسبت به رعایت حقوق دیگران در هر زمینه ای معتقدی؟؟ اینا سوالات اولیه که از همه اولش میپرسم در پستهای بعدی منتظر سوالات جدید و مخوف ما باشید:gnugghender: 1- 19 سالگی فک کنم 2- سومین بار قبول شدم. دفعه اول ماشین ایراد داشت. فرمونش خراب بود. دفعه دومم مزه ریختم افسره باهام حال نکرد منظورم این بود که مشکل اصلا از رانندگی من نبوده 3- 4- 5- رد نکردم. یه بار فقط چراغ قرمزو چرخش به راست رفتم کمربندم نداشتم خلاصه 15 تومن نوشت 6 و 7 و 8 - نه هیچ کدوم. از رشوه متنفرم خیلی کار کثیفیه 9- یه جورایی آدم حس میکنه باید بچه مودبی باشه و سرش پایین باشه 10- نه خوشبختانه ... 11- هیچوقت ... شاید زمان دبستان ... 12- چاقو تا دلت بخواد داریم 13- فراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارررررررررر :ws28: 14- اگه دردسرش زیاد باشه بیخیالش میشم 15- نه ... از نظر قانونی نه 16- نه خوشبختانه اینم نبوده ... 17- زیاد بوده .... الان حضور ذهن ندارم :whistle: 18- خوردنیه 19- هیچوقت :hapydancsmil: 20- من همیشه سعی میکنم تمام حقوق مربوط به دیگران رو رعایت کنم در هر شرایط و وضعیتی که باشم باشه اونارم جواب میدم بازم بیا بپرس بابا یخ کردیم اینجا از بیرون سرد تره 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ به نام خداوند متعال....اهم اهمما آمدیم!!!!خوش آمدیم اول اینکه دوستانی که رای دادن بیان سوال بپرسن تا به روش خودم نیاوردمشون دوم این که عرضی نیست میخوام سوالامو بپرسم فعلا برم 1-تا چه حد بخشنده ای نسبت به اموالت؟(اموالم داری؟) 2-فرض کن که دوستت به کمک احتیاج داره و فقط اون کار از عهده تو برمیاد ولی اون کاره خلاف قانونه و شدیدا ریسک پذیر اما خطرش فقط دامن تورو میگیره نه دوستتو..آیا اون کارو براش انجام میدی؟؟ 3.فرض کن تو یه اتوبان با دوستات کورس گذاشتی و شدیدا در حال کل کل هستین..بعد یه ماشین خیلی به شما علامت میده و ازتون میخواد بهش راه بدین ولی شما شرورا بی توجهین و همینطوری دارین مسابقه میدین...فرداش تو روزنامه میخونی که یه نفر بخاطر کورس شما تو اون ماشین بوده و داشته میمرده وچون دیر رسوندنش فوت کرده...اون لحظه چه حسی داری؟؟ 4-یه نفر که پنج نفرو کشته میسپرن بهت میگن هر طور دوس داری مجازاتش کن...چیکار میکنی؟؟؟ 5-تا حالا شده دوس داشته باشی که یه هفت تیر داشته باشی تا هر دونه تیرش رو تو مغزه هفت نفر خالی کنی؟(اون هفت نفر کیا هستن) 6-اگه بهت بگن به بزرگترین گناهت تو زندگیت اعتراف کن و بخشوده شو...به چی اعتراف میکنی؟؟ 7-وقتی بخوای آدما رو بشناسی از چه راهی بیشتر استفاده میکنی؟؟ 8-فرض کن که یه قاتلی ولی بدون عمد دست به قتل زدی...ولی هیچجوره نتونستی ثابت کنی و داری به روز قصاص نزدیک میشی(دور از جون البته)به راه فرارم فکر میکنی اون موقع؟؟یا خودکشی؟؟حست اون لحظه چیه؟؟ 9-به نظرت کلا قانونهای تعریف و تصویب شده توی کشورمون،با همون تحکم تصویب اجرا هم میشن؟؟ 10-و سوال آخر این پست اینکه به نظرت بی قانون ترین و هرج و مرج ترین شهر یا کشور دنیا کجاس؟؟ امیدوارم که کمی هیزم به آتیش صندلیت اضافه کرده باشم اگه نه که بگو هیزم بیشتر بیارم برات باشه؟؟تعارف کنی من میدونم و توهااااااااااا 1- اگه داشتم خیلیییییییییییییی زیادددددددددد 2- فقط در صورتیکه مجبور باشم 3- هیچی ... اون لحظه بی حسم اینم شد سوال ؟؟؟؟؟؟؟ 4- از عشقش دور میکنمش 5- نه واقعا اینطور نبوده .... هیچوقت نسبت کسی کینه نداشتم به حدی که بخوام بهش ضرری برسه 6- بزرگترین گناه ؟؟؟؟ ............ گناه بزرگ که خیلی دارم ولی نمیدونم کدومش بزرگ تره ........ شاید بزرگ ترینش این باشه که دل خودمو شکوندم 7- آدما رو هیچوقت نمیشه شناخت .... هیچ راهی هم نداره .... :icon_pf (34): 8- هیچی ترجیح میدم مجازات بشم تا اینکه بخوام به چیز دیگه ای فکر کنم .... 9- مگه قانون هم تصویب میکنیم ما تو کشورمون ؟؟؟؟ قانون به چیزی میگن که داره اجرا میشه. و الا منم میتونم یه قانون اساسی ده هزار صفحه ای برای خودم بنویسم 10- من که زیاد نمیشناسم شهرای دنیا رو ولی هر شهری که مردمش برای خودشون احترام قائل نباشن هرج و مرج ترین شهر دنیاس 11- عه یازده نداره که برو بیار :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده