Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۲ 1- چرا شهرسازی رو از برنامه ریزی شهری و طراحی شهری جدا میکنی؟ 2- اینکه میگی شهرسازی نخوندی، برنامه ریزی شهری خوندی رو متوجه نمیشم کجا خوندی؟ احیاناً که منظورت جغرافیا و برنامه ریزی شهری نیست؟ 3- چرا از نظرات لوکوربوزیه و هاروی که دوتا دیدگاه متفاوت دارن خوشت میاد؟ 4- بهترین و بدترین درسی که گذروندی؟ 5- بدترین نمره ای که گرفتی؟ 6- یه شهرساز موفق چه ویژگی هایی داره؟ 7- به چه زمینه هایی از رشتت بیشتر علاقه داری؟ 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۲ سلام ستاره جونم اومدم جبران کنم اول اینکه اگه دوباره میتونستی انتخاب رشته کنی بازم این رشته رو میخوندی؟؟راستشو بگو دوم این که به چه زمینههایی از شهرسازی علاقه داری؟ سوما به نظرت الان کشور نیاز داره تو چه زمینههایی از شهرسازی بیشتر کار بشه؟ مثلا طراحی خیابون و فضاهای شهری کلن؟ برنامه ریزی شهرهای جدید؟ حل مشکلات شهرهای موجود؟چی؟ اگه بهت میگفتن شهرداری واسه یه روز چی کار میکردی؟(دقت کم فقط یه روز!) (البته میتونی بعضیا رو از کار برکنار کنی تو همین یه روز!!) تا حالا دلت خواسته کسی از مدیرای شهری رو به خاطر نظراتشون خفه کنی؟؟؟ یا به خاطر طرح خاصی که ارائه دادن؟ کدوم طرح؟ یه خاطره باحال از دوران تحصیلت بگو شاد شیم همین فعلا 5 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۲ 1- چرا شهرسازی رو از برنامه ریزی شهری و طراحی شهری جدا میکنی؟خوب چون يه كمي باهم فرق ميكنن. درسته كه هدف همشون يكيه اما هركدومشون با يه طرز كار و راه حل خاصي سعي ميكنن مشكلات شهري رو برطرف كنن. نميدونم شايد نظر من اشتباهه 2- اینکه میگی شهرسازی نخوندی، برنامه ریزی شهری خوندی رو متوجه نمیشم کجا خوندی؟ احیاناً که منظورت جغرافیا و برنامه ریزی شهری نیست؟ دانشگاه مازندران(بابلسر)- اتفاقا جغرافيا و برنامه ريزي شهري خوندم. اتفاقا اون موقعها كه دانشجو بودم استادامون داشتن خودشونو به در و ديوار ميزدن كه مارو از جغرافيا جداكنن اما نتيجه اي نداشت. آخه رشته ما هيچ ربطي به خود جغرافيا و رودخونه و كوه و جنگل و.... ربطي نداره 3- چرا از نظرات لوکوربوزیه و هاروی که دوتا دیدگاه متفاوت دارن خوشت میاد؟ هاروي كه نظريه باغ شهر رو ارائه كرده بود و من هم با شهرهايي كه براي فضاي سبز اهميت ويژه اي قائل ميشن خيلي موافقم. لوكوبورزيه هم در طراحي شهرهاي جديد به منطقه بندي كاربري هاي مختلف اشاره كرده بود. دركل از طراحي شهرهايي كه كاربري هاش جدااز هم و در منطقه خاصي از شهر باشن خوشم مياد. چون حالت منظمي به شهر ميده و اگه اين منطقه بندي اصولي باشه مطمئنا دراينده مشكلات شهرهم كمتر خواهد بود. ناگفته نماند من خيلي وقته مطالعه نداشتم اميدوارم نظريه هارو جابجا يا نادرست بيان نكرده باشم. توذهنم بودديگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4- بهترین و بدترین درسی که گذروندی؟ بدترينش رياضي بود(كه براي اولين بارتوعمرم مجبور شدم توي دوتاترم بگذرونمش- آخه من اهل تجديدي و مشروطي نبودم) ناگفته نماند كه سر يه قضي اي استاد باهام لج كرده بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بهترينش دروس عملي بود مثل كارگاه1و2 و نقشه برداري و...(كلا كاراي عملي رو بيشتر دوست دارم و زودتر ياد ميگيرم) 5- بدترین نمره ای که گرفتی؟ همون رياضي ديگه بهم8داد:5c6ipag2mnshmsf5ju3(درصورتي كه خودم حساب كرده بودم حداقل بايد14 يا15 ميشدم)اعتراض هم كردم اما جواب نداد 6- یه شهرساز موفق چه ویژگی هایی داره؟ به نظر من مهم نيست كه يه شهرساز موفق حتما همه نمره هاي درسيش بالا باشه مهم اينه كه دوره اي رو كه گذرونده رو فهميده باشه و قدرت استدلال و پي بردن به مشكلات شهري و حل اونهارو بلد باشه و از عهدش بربياد.در كل يه شهرساز موفق تو كشورهاي جهان سومي مثل ايران بايد قدرت پيدا كردن راه حل براي مشكلات شهري رو داشته باشه 7- به چه زمینه هایی از رشتت بیشتر علاقه داری؟ بيشتر به كاراي عملي و پيدا كردن راه حل براي مشكلات شهر. تودوران دانشجويي خوراكم بودددد. البته بعضي وقتاهم هنگ ميكردم اما هميشه سركلاس من اولين كسي بودم كه بهترين راه حل به ذهنم مي رسيد ممنون 4 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۲ سلام ستاره جونماومدم جبران کنم سلام عزيزم. ممنون. لطف كردي اول اینکه اگه دوباره میتونستی انتخاب رشته کنی بازم این رشته رو میخوندی؟؟راستشو بگو آره حتماااااااااااااااااااااا. دوسش دارم. البته از اينكه مارو زيرمجموعه جغرافيا ميدونن اصلا دل خوشي ندارم دوم این که به چه زمینههایی از شهرسازی علاقه داری؟ بيشتر به مسائلي كه منجر به حل مشكل آلودگي يا ترافيك شهري و اينا ميشه علاقمندم سوما به نظرت الان کشور نیاز داره تو چه زمینههایی از شهرسازی بیشتر کار بشه؟ مثلا طراحی خیابون و فضاهای شهری کلن؟ برنامه ریزی شهرهای جدید؟ حل مشکلات شهرهای موجود؟چی؟ ايران؟؟؟؟ خوب به نظر من كلان شهرهاي ايران بيشتر بايد به مسئله ترافيك شهري- حل مشكل آلودگي هوا- مكان يابي درست كاربري هاي شهري- دوركردن منطقه صنعتي از شهر و افزايش فضاي سبز شهري و دور كردن جمعيت از شهراصلي بپردازند. راجع به قسمت دوم سوالت تو ايران براي خلاص شدن از جمعيت زياد شهرهاي بزرگ بايد يا به فكر احداث شهرهاي جديد بود يا با يه سياستي جمعيت رو به استانهاي ديگه برد. اما براي شهرهاي كوچيكتر ميشه از راه حل :حل مشكلات موجود داخل شهر استفاده كرد و به نتيجه مطلوب رسيد اگه بهت میگفتن شهرداری واسه یه روز چی کار میکردی؟(دقت کم فقط یه روز!) (البته میتونی بعضیا رو از کار برکنار کنی تو همین یه روز!!) اول ازهمه تمام كسايي كه تو شهرداري كار ميكنن و رشتشون هيچ ربطي به شهرسازي نداره رو اخراج ميكردم(البته بعضي قسمتها متخصصهاي غيرشهرساز هم ميخوادا) دوم كاري ميكردم كه بعداز يه روز دوباره خودم شهرداربشم:hapydancsmil: سوم يه جلسه با متخصصاي شهرسازي ميذاشتم و تو همون روز سعي ميكردم براي اكثر مشكلات موجود در شهر راه حل پيدا كنم و اجراي اين برنامه هاروهم دست مسئولش بسپارم.(خوب وقتم كمه ديگه) تا حالا دلت خواسته کسی از مدیرای شهری رو به خاطر نظراتشون خفه کنی؟؟؟ یا به خاطر طرح خاصی که ارائه دادن؟ کدوم طرح؟ خوب من تاحالا با مديران شهري رابطه اي نداشتم و نظراتشونو رو هم زياد نشنيدم. اما شهردار شهر مادريم(بابل)كاري كرد كه اصلا خوشم نيومد.آخه جلوي درب ورودي شهرداري مجسمه يه رفته گرو گذاشته. من با رفتگرا مشكل ندارماااااااااااااا فقط به نظر مننبايد اين كارو ميكرد چون با اين كار به مردم فهمون و بهشون ثابت كرد كه مسئوليت اصلي شهرداري تميز كردن شهره در صورتي كه تميز كردن شهر بخش كوچيكي از وظايف شهرداريه. البته خود شهردارهاي محترم ماهم نيست كه علم و سواد شهري دارن:vahidrk: یه خاطره باحال از دوران تحصیلت بگو شاد شیم يكيشو كه گفتم تو پستاي قبلي. ديگهههههههههههههههه خوب خاطره كه زياده بعضي هاشم قابل گفتن نيست آخه ماخيلي پسرارو اذيت ميكرديم(البته حقشون بود) همین فعلا مرسي عزيزم اگه بازم سوالي بوددر خدمتم 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۲ صندلی جیز:gnugghender: زیاد اذیتت نمیکنم سلام خوبی؟ قبل از هر چیزی بگو چرا 193؟؟؟ زاستش سوال پیش اومده بود اما خب فرصت نشده بود بپرسم خب حالا سوالات اصلی: به نظر شما رشته ی شهرسازی چرا مهندسی هست؟ چرا با توجه به مواردی که خودم تو این رشته دیدم، جزء رشته های هنری محسوب نشده؟ از رشته ای که انتخاب کردین راضی هستین؟ دوست دارین ادامه تحصیل بدین؟ برای ارشد خوندن چه منابعی رو پیشنهاد میکنین؟ پروژه پایانیت چی بود؟ چقدر طول کشید انجام دادنش؟ فعلا همینا 5 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۲ صندلی جیز:gnugghender: زیاد اذیتت نمیکنم لطف ميكني برادر سلام عليك خوبی؟ ممنون قبل از هر چیزی بگو چرا 193؟؟؟ زاستش سوال پیش اومده بود اما خب فرصت نشده بود بپرسم چون شماره شناسناممه خب حالا سوالات اصلی: به نظر شما رشته ی شهرسازی چرا مهندسی هست؟ چرا با توجه به مواردی که خودم تو این رشته دیدم، جزء رشته های هنری محسوب نشده؟ خوب هست ديگه. واااااااااااااااااا چيش مثل هنره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داداشي اين رشته به طاحي شهرهاي جديد و حل مشكلات موجود درشهر و از اين جور مسائل مي پردازه از رشته ای که انتخاب کردین راضی هستین؟ دوست دارین ادامه تحصیل بدین؟ 100% بله . كاش شرايطم در حال حاضر فرق ميكردو ميتونستم ادامه بدم برای ارشد خوندن چه منابعی رو پیشنهاد میکنین؟ براي رشته خودم: منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته جغرافیا و برنامه ریزی شهری جغرافیا شهری ·دیدگاههای نو در برنامه ریزی شهری _ دکتر شکوئی _ سمت (فصول 1تا 6 و 12) ·جغرافیا و شهر شناسی _ دکتر فرید_ دانشگاه تبریز ·جغرافیای شهری ایران _ علی اصغر نظریان_ پیام نور ·از شار تا شهر _ سید محسن حبیبی _ دانشگاه تهران ·روابط متفابل شهر و روستا_ رضوانی_ پیام نور ·پویایی شهری ایران _ نظریان_ ......... برنامه ریزی شهری ·مقدمه ای بر برنامه ریزی شهری _ شیعه _ علم و و صنعت ·برنامه ریزی شهرهای جدید _ کرامت ا... زیاری _ سمت ·تحلیلی بر ویژگی های برنامه ریزی شهری در ایران _ مشهدی زاده _ علم و صنعت ·برنامه ریزی شهری در ایران _ مجتهدزاده _ پیام نور ·شهرنشینی در ایران _ گیتی اعتماد ، فرخ حسامیان _ آگاه ·برنامه ریزی کاربری اراضی _ زیاری _ دانشگاه یزد ·برنامه ریزی کاربری اراضی _ پور محمدی_ سمت ·فرایند بنامه ریزی شهری در ایران _ محمد تقی رهنمایی _ سمت ·مجموعه مباحث شهرسازی _ رهنمایی _ وزارت مسکن و شهرسازی ·شهرسازی معاصر _ اوستروفسکی ترجمه لادن اعتضادی _ مرکز نشر دانشگاهی ، تهران فلسفه جغرافیا ·فلسفه جغرافیا _ حسین شکوئی _ گیتاشناسی (جلد آبی) ·اندیشه های نودر فلسفه جغرافیا _ حسین شکوئی _ گیتاشناسی (جلد قهوه ای) ·فلسفه جغرافیا _ پور احمد _ دانشگاه تهران مبانی جغرافیای طبیعی ·مبانی آب و هواشناسی _ بلول علیجانی_ سمت ·آب و هوای ایران _ بهلول علیجانی _ پیام نور ·ژئومورفولوژی ساختمانی _ فرج ا... محمودی _ پیام نور ·ژئو مورفولوژی دینامیک _ محمودی _ پیام نور ·ژئو مورفولوژی ایران _ جداری عیوضی _ پیام نور برنامه ریزی ناحیه ای وروستایی ·برنامه ریزی طرح های توسعه روستایی _ محمدرضا رضوانی_ قومس ·مبانی جغرافیای روستایی _ عباس سعیدی _ سمت ·مقدمه ای بر جغرافیای روستایی ایران _ مسعود مهدوی _ سمت ·برنامه ریزی روستایی با تاکید بر ایران _ مطیعی لنگرودی _ دانشگاه مشهد ·اصول و روشهای برنامه ریزی منطقه ای _ معصومی اشکوری_ آگاه · اصول و روشهای برنامه ریزی منطقه ای _ زیاری _ دانشگاه یزد ·برنامه ریزی ناحیه ای _ حسین زاده دلیر _ سمت ·اصول و روش های برنامه ریزی ناحیه ای _ حسین آسایش _ پیام نور ·اصول و روش های برنامه ریزی روستایی _ حسین آسایش _ پیام نور ·نظریه های توسعه روستایی _ پاپلی یزدی ، ابراهیمی _ سمت زبان ·504 ·زبان طبیعی 1 _ مینو عسجدی _ پیام نور ·زبان انسانی 2 _ مینو عسجدی _ پیام نور ·زبان برای دانشجویان جغرافیای طبیعی _ گودرزی نژاد ، عسجدی _ سمت تست ·کتاب پردازش _ جلد 1 و 2 و3 _ ناصر فیروزجایی ·مجموعه سوالات امتحانی کارشناسی ارشد جغرافیا _ جلد 1 و 2 _ داریوش ظفری _ صنوبر پروژه پایانیت چی بود؟ چقدر طول کشید انجام دادنش؟ بررسي مجتمع تجاري عطرزيستان(كلا تاثيرش از همه نظر روي شهر خومون-بابل- چه تاثيرات مثبت چه منفي) آخ آخ پدرمون دراومد- مجتمع هم تازه تاسيس بود هيچ اطلاعاتي توسايتي چيزي نبود. كلا همش ميداني بود. درطول ترم اخر بستيمش ديگه. دونفربوديم3ماهه تمومش كرديم. اما استادمون خيلي خوشش اومده بود(اتفاقا سخت گيرترين استاد زن رو انتخاب كرديم) فعلا همینا ممنون داداشي 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۲ اعتــــــــراض دارممممممممممممممم چرا منو خبر نکردیییییییییییییییییییین؟؟؟؟؟ :97: ایـــــــــــــش :icon_razz: خب دعوا بسه دیگه بریم سراغ سوالا .. 1. ستاره جون سرگذشت طرح های توسعه شهری و میگی برام از اول تا حالا؟ 2. یه لیست از کتابایی که مربوط به فضاهای شهری میشه با ذکر نویسنده میدی بهم؟ 3. 5 تا دلیل بگو که برنامه ریزی زیر شاخه جغرافیاست. 4. 5 تا دلیل هم بگو که برنامه ریزی زیر شاخه جغرافیا نیست. 5. حالا 10 تا خصوصیت مثبت رشتتو بگو که از بقیه رشته ها متمایزش می کنه. 6. نظرت راجع به این جمله چیه؟ تحلیلش کن یکم: "شهرسازی اقیانوسیست به عمق یک سانت!" 7. بزرگ ترین مشکلی که با شهرسازی داشتی چی بوده؟ درمورد چی بوده؟ کی بوده؟ کجا بوده؟ چجوری بوده؟ حل شده؟ چجوری؟ :| 8. مهندسی ترین کتاب شهرسازی چیه به نظرت؟ 9. برو تو تاپیک مسابقه شهر خودتو اصلاح کن نظر بده واسه مسابقه 10. فرق مشکل، مساله، معضل، بحران و چالش چیه؟؟ چند تا مثال می زنی؟ مرسی که وقت گذاشتی عزیزم 4 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ اعتــــــــراض دارممممممممممممممم چرا منو خبر نکردیییییییییییییییییییین؟؟؟؟؟ :97: خوببببببببببب:banel_smiley_52: ایـــــــــــــش :icon_razz: :icon_pf (34): خب دعوا بسه دیگه بریم سراغ سوالا .. بفرماييد 1. ستاره جون سرگذشت طرح های توسعه شهری و میگی برام از اول تا حالا؟ الان من بايد از اول تاآخرو بگم؟؟؟؟؟؟؟گناته دارم خوب. ميدوني چقده؟؟؟؟؟؟؟؟ 2. یه لیست از کتابایی که مربوط به فضاهای شهری میشه با ذکر نویسنده میدی بهم؟ عزيزم لطفا سوالتو كامل بپرس. الان منظورت از فضاهاي شهري چيه؟؟؟؟ فضاي سبز؟؟؟؟منظورت كاربري خاصيه؟؟؟؟؟؟؟نميدونم خوب 3. 5 تا دلیل بگو که برنامه ریزی زیر شاخه جغرافیاست. باورت ميشه خودمم نميدونم. شايد يكي از دلايلش اين تعريف از برنامه ريزي شهري باشه:تنظیم رابطه بین انسان و فضا وفعالیتهای انسان در فضا به منظور بهره برداری منطقی ازجمع امکانات در جهت بهبود وضعیت مادی ومعنوی اجتماع بر اساس ارزشهای اعتقادی سوابق فرهنگی یاابزار علم وتجربه در طول زمان است که جزئی از برنامهریزی شهری محسوب میشود. 4. 5 تا دلیل هم بگو که برنامه ریزی زیر شاخه جغرافیا نیست. خوب نبايد باشه ديگه جغرافيا بيشتر به محيط طبيعي كره زمين و چميدونم زمين شناسي و فضاي سبز و كشورها و پايتختشونو و.... از اين جور چيزا ميپردازه اما برنامه ريزي شهري به شناخت مشكلات شهري و حل اون مشكلات از همه لحاظ مي پردازه. البته تو رشته ما به بحث زمين شناسي و فضاي سبز و.... هم پرداخته ميشه اما نه بطور گسترده و مفصل . فقط قسمتهايي كه مربوط به شهر ياروستاهاي اطرافش ميشه و به ما كمك ميكنه روماياد ميگيريم و ازش استفاده ميكنيم. البته شايدم از نظر علمي و ... درست باشه كه رشته مارو زيرمجموعه جغرافيا محسوب بكنن 5. حالا 10 تا خصوصیت مثبت رشتتو بگو که از بقیه رشته ها متمایزش می کنه. رشته ما خيلي براي شهر ارزشمنده چون به حل مشكلاتتش مي پردازه و يه جورايي شهرونجات ميده. خصوصيت بارز آنچناني ديگه اي نداره كه بخواد در برابر رشته هاي ديگه ممتازتر باشه. همينم كار20 خصوصيت بارزو ميكنه.بلهههههههههه 6. نظرت راجع به این جمله چیه؟ تحلیلش کن یکم: "شهرسازی اقیانوسیست به عمق یک سانت!" از كيه؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظر شخصي خودم يعني: شهرسازي خيلي وسعت داره و به جنبه هاي مختلف شهر ميپردازه اما همه جنبه هاي مربوط به شهر مثل اقتصادي- فضاي سبز- اجتماعي- خمل و نقل- معماري-مسكن و ....رو كامل و مفصل بررسي نميكنه. بلكه به اندازه اي كه بهش كمك كنه و به دردش ميخوره ياد ميگيره يا استفاده ميكنه.(برا همين عمقش كمه) 7. بزرگ ترین مشکلی که با شهرسازی داشتی چی بوده؟ درمورد چی بوده؟ کی بوده؟ کجا بوده؟ چجوری بوده؟ حل شده؟ چجوری؟ :| باشهرسازي كه مشكلي نداشتم و ندارم 8. مهندسی ترین کتاب شهرسازی چیه به نظرت؟ خوب زيادن.اما من كتابايي كه نوشته دكتر شكوئي هست رو خيلي قبول دارم(اسماشون زياد يادم نيست) 9. برو تو تاپیک مسابقه شهر خودتو اصلاح کن نظر بده واسه مسابقه لينكشو بزار لطفا 10. فرق مشکل، مساله، معضل، بحران و چالش چیه؟؟ چند تا مثال می زنی؟ عزيزم همهشون تقريبا يه معني رو ميدن. در كل اگه بخوايم همشونو راجع به شهر مثال بزنيم يعني شهرمون رو به نابوديه و داريم خاك برسر ميشيم مرسی که وقت گذاشتی عزیزم خواهش ميكنم. اميدوارم جواباتو كامل داده باشم و تو راضي شده باشي بازم بيا خوشحال ميشم 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ بازم بيا خوشحال ميشم همه رو پیچوندی که!!! :icon_pf (34): فضای شهری که مشخصه چیه! به فضایی فضای شهری میگن که باز باشه، عمومی باشه، واجد تعاملات اجتماعی باشه. دلیلم که نگفتی :| ینی تو دوران تحصیلت هیچ مشکلی با هیچکس و هیچی و هیچ درسی و ... کلا نداشتی؟؟؟ لینکشو ندارم خودت برو بگرد پیدا کن بذا یکم داغ شه صندلیت اون پنج تاییم که گفتم فرق دارن برو بگرد فرقشو پیدا کن بیا بوگو برام :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ همه رو پیچوندی که!!! :icon_pf (34):آره ديگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فضای شهری که مشخصه چیه! به فضایی فضای شهری میگن که باز باشه، عمومی باشه، واجد تعاملات اجتماعی باشه. دلیلم که نگفتی :| خوب من خواستم محترمانه بپيچونمت اما نميزاري كه. حالا استثنا از اين سوال بگذر. حوصله سرچ كردن ندارم بخدااااااااااااا ینی تو دوران تحصیلت هیچ مشکلی با هیچکس و هیچی و هیچ درسی و ... کلا نداشتی؟؟؟ نه مشكلي با كسي نداشتم غير از اون 2واحد رياضي و استادش كه گفتم. وگرنه با شهرسازاي گل مشكلي نداشتم لینکشو ندارم خودت برو بگرد پیدا کن بذا یکم داغ شه صندلیت :4564::4564: اون پنج تاییم که گفتم فرق دارن برو بگرد فرقشو پیدا کن بیا بوگو برام :gnugghender: :sad0::sad0: پريييييييييييييييييييي به جون خودم اين دفعه من نخواستم بشينم رو صندلي . يه هو اومدن منو به زور نشوندن اينجا 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ یک سوال ایاهمه میتونن شرکت کنند 4 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ یک سوال ایاهمه میتونن شرکت کنند بله داداشي فقط سعي كن سوالاتت مربوط به شهرسازي باشه وگرنه مديرمون............. آخ آخخخخخخخخخخخخ 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ پرييييييييييييييييييييبه جون خودم اين دفعه من نخواستم بشينم رو صندلي . يه هو اومدن منو به زور نشوندن اينجا باشه این دفعه رحم می کنم بهت.. دیه نمی پرسم 4 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ باشه این دفعه رحم می کنم بهت.. دیه نمی پرسم مرسي گلممممممممممممممممم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ ممنون از ستاره193 عزیز که به همه سوالات پاسخ دادن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده