masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ نوچ نوچ نوچ:icon_pf (34): چی نوچ :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ بی شخصیتن:icon_razz: آی گفتییی میگم خوب چیز خوب هم نمیدنا لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ جالبه اکثریت مرد های اطراف حادثه خنده بر لبانشون نشسته لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ آی گفتیییمیگم خوب چیز خوب هم نمیدنا ما که شامل حال ما نشد راحتیم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ ما که شامل حال ما نشد راحتیم شامل حال ما هم نشد اتفاقا منتهی اطرافمون خیلی دربارش حرفه شعرش هم که منتشر شد لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ شامل حال ما هم نشد اتفاقامنتهی اطرافمون خیلی دربارش حرفه شعرش هم که منتشر شد اس ام اسش اومد لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ اس ام اسش اومد عمو حسن سبد باف... نیم ساعتی خندیدیمچه قشنگ وصلش کردن به هم لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ من موندم این عکسها لو رفته.. و اینطور شده. صاحب عکسا چی دارن برای نگاه مردم... خیلی کار زشت و زننده ای بوده. من میگم دعوا سر چیزه دیگه ای بوده. سوژه شدن. اینا... درکل متاسفم برای این ........ سیاسی میشه صحبتی ندارم. لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ بی شخصیتن:icon_razz: خوب راههای بهتری هم برای دادن کمک به مردم یه کشور بود مگه مردم بلد نبودند خودشون برند خرید بی شخصیتی مردم نیست بیشخصیتی مسئولینه لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ بچه ها مراقب باشید سیاسی نشه بحث لطفا ممنونم. لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ خوب راههای بهتری هم برای دادن کمک به مردم یه کشور بود مگه مردم بلد نبودند خودشون برند خرید بی شخصیتی مردم نیست بیشخصیتی مسئولینه مسولین که بحثش جداست ولی خود شما یا من نوعی بخاطر 4 قلم جنس حاضری گیس و گیس کشی کنی؟آبروی آدم مثقال مثقال جمع میشه نباید با این کارا بر بادش داد به شخصه از گشنگی بمیرم عمرا همچین کاری کنم لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ مسولین که بحثش جداستولی خود شما یا من نوعی بخاطر 4 قلم جنس حاضری گیس و گیس کشی کنی؟آبروی آدم مثقال مثقال جمع میشه نباید با این کارا بر بادش داد به شخصه از گشنگی بمیرم عمرا همچین کاری کنم موافقم.. لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ :icon_pf (34): خجالتم خوب چیزیه والا:icon_razz: لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ ما که شامل حال ما نشد راحتیم اخه شما قشر هستین که اون بالا بالاهای خط فقر دارین بشکن میزنین به ما هایی که زیر خط فقر به یه ریشه گیاه اویزون شدیم میخندین. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده