Hanaaneh 28168 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2014 بی شخصیتن:icon_razz: آی گفتییی میگم خوب چیز خوب هم نمیدنا
شقایق31 40377 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2014 آی گفتیییمیگم خوب چیز خوب هم نمیدنا ما که شامل حال ما نشد راحتیم
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2014 ما که شامل حال ما نشد راحتیم شامل حال ما هم نشد اتفاقا منتهی اطرافمون خیلی دربارش حرفه شعرش هم که منتشر شد
شقایق31 40377 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2014 شامل حال ما هم نشد اتفاقامنتهی اطرافمون خیلی دربارش حرفه شعرش هم که منتشر شد اس ام اسش اومد
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2014 اس ام اسش اومد عمو حسن سبد باف... نیم ساعتی خندیدیمچه قشنگ وصلش کردن به هم
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2014 من موندم این عکسها لو رفته.. و اینطور شده. صاحب عکسا چی دارن برای نگاه مردم... خیلی کار زشت و زننده ای بوده. من میگم دعوا سر چیزه دیگه ای بوده. سوژه شدن. اینا... درکل متاسفم برای این ........ سیاسی میشه صحبتی ندارم.
ژارسین 4579 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2014 بی شخصیتن:icon_razz: خوب راههای بهتری هم برای دادن کمک به مردم یه کشور بود مگه مردم بلد نبودند خودشون برند خرید بی شخصیتی مردم نیست بیشخصیتی مسئولینه
شقایق31 40377 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2014 خوب راههای بهتری هم برای دادن کمک به مردم یه کشور بود مگه مردم بلد نبودند خودشون برند خرید بی شخصیتی مردم نیست بیشخصیتی مسئولینه مسولین که بحثش جداست ولی خود شما یا من نوعی بخاطر 4 قلم جنس حاضری گیس و گیس کشی کنی؟آبروی آدم مثقال مثقال جمع میشه نباید با این کارا بر بادش داد به شخصه از گشنگی بمیرم عمرا همچین کاری کنم
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2014 مسولین که بحثش جداستولی خود شما یا من نوعی بخاطر 4 قلم جنس حاضری گیس و گیس کشی کنی؟آبروی آدم مثقال مثقال جمع میشه نباید با این کارا بر بادش داد به شخصه از گشنگی بمیرم عمرا همچین کاری کنم موافقم..
علیرضارضایی 790 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2014 ما که شامل حال ما نشد راحتیم اخه شما قشر هستین که اون بالا بالاهای خط فقر دارین بشکن میزنین به ما هایی که زیر خط فقر به یه ریشه گیاه اویزون شدیم میخندین.
ارسال های توصیه شده