Gandom.E 17805 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2014 دوستان طبق قولی که اول تاپیک صندلی اعتراف داده بودم وهمینطور اتمام اولین دوره صندلی اعترافمون نظرسنجی داریم برای دوستانی که اعلام آمادگی برای نشستن روی صندلی کردند طبق روند معمولی کسی که بیشترین رای رو بیاره این دوره به مدت دوهفته میشینه روی صندلی دوره های بعد هم عزیزان شرکت داده شده به ترتیب تعداد آرا شرکت داده میشوند بدویین بیاین رای بدین که هر چه زودتر از نفر بعد اعتراف بگیریم (لطفا تو دعوت دوستان یاری کنید و دوستاتون رو دعوت کنید) راستی مهلت نظر سنجی دو روز هست 18
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2014 اقا قبول نیست من گول خوردما به جواب سوال بالا من هم جوابم مثبته بگید بیاد :th_running1::th_running1: 7
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2014 تاپیک اولین دوره ش کجاس من ندیده بودم اصن میشه لینکشو بدین ؟ 7
Gandom.E 17805 مالک ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2014 تاپیک اولین دوره ش کجاس من ندیده بودم اصن میشه لینکشو بدین ؟ اولین دوره آقا محمد نشست رو صندلی... اینم لینکش ..تا آخر امروزم تاپیک قفل میشه اگه سوالی تو ذهنتون مونده ازش بپرسین http://www.noandishaan.com/forums/thread123689.html 7
*mini* 37778 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2014 اقا قبول نیست من گول خوردما به جواب سوال بالا من هم جوابم مثبته بگید بیاد :th_running1::th_running1: تاپیک اولین دوره ش کجاس من ندیده بودم اصن میشه لینکشو بدین ؟ نه نمیشه اولین دوره آقا محمد نشست رو صندلی... اینم لینکش ..تا آخر امروزم تاپیک قفل میشه اگه سوالی تو ذهنتون مونده ازش بپرسین http://www.noandishaan.com/forums/thread123689.html گندم جوون مدیر کلو نزاشتی توو لیست بالاهاا....ارشد بشینه رو صندلی بعد مدیر کل نشینه خیلی بد میشه که :gnugghender: 5
S a d e n a 11333 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2014 نه نمیشه گندم جوون مدیر کلو نزاشتی توو لیست بالاهاا....ارشد بشینه رو صندلی بعد مدیر کل نشینه خیلی بد میشه که :gnugghender: عزیزم این نظرسنجی برطبق سپاس های این پست زده شده http://www.noandishaan.com/forums/thread124387.html#post1364341 . ...هر کس هم به اسامی اضافه بشه در نظرسنجی بعدی شرکت داده خواهد شد ....... 4
*mini* 37778 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2014 عزیزم این نظرسنجی برطبق سپاس های این پست زده شدهhttp://www.noandishaan.com/forums/thread124387.html#post1364341 ....هر کس هم به اسامی اضافه بشه در نظرسنجی بعدی شرکت داده خواهد شد. ااا اره...دیده بودمش 4
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2014 تصمیم داشتم برای اولین و آخرین بار رو یک صندلی عمومی بشینم ولی خب مثل اینکه قسمت نبود دیگه. امیدوارم این صندلی بتونه چیزی فراتر از یک صندلی داغ باشه و تو این سوال و جوابها به نکات خوبی برای زندگی خودمون برسیم 7
mim-shimi 25686 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2014 خوشحالم که به آقا عباس رای دادم، تا اختلاف ایجاد شه تو آرا نظرسنجی رو ببندین 5
Gandom.E 17805 مالک ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2014 تصمیم داشتم برای اولین و آخرین بار رو یک صندلی عمومی بشینم ولی خب مثل اینکه قسمت نبود دیگه. امیدوارم این صندلی بتونه چیزی فراتر از یک صندلی داغ باشه و تو این سوال و جوابها به نکات خوبی برای زندگی خودمون برسیم به به بسی باعث افتخار ماس ادمین بزرگ به نظر سنجی دوره بعد افراد جدید اضافه میشن که اسم شما نفر اول قرار میگیره 5
Abbas.H 15131 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2014 خوشحالم که به آقا عباس رای دادم، تا اختلاف ایجاد شه تو آرانظرسنجی رو ببندین جبران نمودیم :spiteful: 5
masi eng 47044 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2014 من پیشنهاد میکنم. سوالات طوری باشه که طرف تا نشست .. بسوزه.. اصلا انقدر داغ باشه نتونه بشینه.. چیه سوسول بازی سوالات خیلی زیاد داغ نیست رو به ولرمیه. مخصوصا برای مدیرا باید خیلی داغ باشه. از گوشاشون هم اتیش بزنه بیرون. اخر بی رحمی بود. میدونم 6
Abbas.H 15131 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2014 من پیشنهاد میکنم. سوالات طوری باشه که طرف تا نشست .. بسوزه.. اصلا انقدر داغ باشه نتونه بشینه.. چیه سوسول بازی سوالات خیلی زیاد داغ نیست رو به ولرمیه. مخصوصا برای مدیرا باید خیلی داغ باشه. از گوشاشون هم اتیش بزنه بیرون. اخر بی رحمی بود. میدونم نکنید این کارا رو بابا گناه داره اونی که میشینه بیچاره :ws28: میم شیمی خوب در رفتیا این بچه هایی که من میبینم خوراکشون مدیر ارشده حالا به مدیرای ساده و مظلومی مثل ما شاید یه ذره رحم کنن 7
masi eng 47044 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2014 نکنید این کارا رو بابا گناه داره اونی که میشینه بیچاره :ws28: میم شیمی خوب در رفتیا این بچه هایی که من میبینم خوراکشون مدیر ارشده حالا به مدیرای ساده و مظلومی مثل ما شاید یه ذره رحم کنن رحم چی// نه بابا باید بی رحم بود..والا باید یه دونه تاپیک درست کنن. سنگ له کن.. به جای صندلی داغ اینجوری بهتره ها.... مثل لودر با سوالات طرفو تخریب کنیم.. همون تخریب کنون هستتتت... از اون لحاظ// اینجوری.. 3
ارسال های توصیه شده