Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ نه دیگه ایشالله دفعه بعد...الان اصلا آمادگی اعتراف ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 عزیزم این نظر سنجی هست شاید پنج دوره آینده بیوفتی شایدم همین دوره بستگی به آرا دوستان داره.. ولی خب اسمت تو لیست هست الان دارم تاپیک رو میزنم میای میبینی متوجه منظورم میشی بازم اگه دوس نداری این دوره اسمتو نذارم..ها؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ عزیزم این نظر سنجی هستشاید پنج دوره آینده بیوفتی شایدم همین دوره بستگی به آرا دوستان داره.. ولی خب اسمت تو لیست هست الان دارم تاپیک رو میزنم میای میبینی متوجه منظورم میشی بازم اگه دوس نداری این دوره اسمتو نذارم..ها؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آخه جالبه من کلا نمیدونم قضیه چیه؟؟؟ ایشالله سری بعد تاپیک رو هم زدی میام حتما می بینم .... 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ آخه جالبه من کلا نمیدونم قضیه چیه؟؟؟ایشالله سری بعد تاپیک رو هم زدی میام حتما می بینم .... باشه گلم هرطور راحتی 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ باشه گلم هرطور راحتی ممنون عزیزم ببخشید که اذیتت کردم... خیلی مونده تا تاپیک رو بزنی؟ 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ ممنون عزیزم ببخشید که اذیتت کردم... خیلی مونده تا تاپیک رو بزنی؟ تاپیک رو زدم بیاید رای بدید http://www.noandishaan.com/forums/thread124395.html :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ بنده هم شرکت میکنم دوره بعد که دو هفته دیگه هست حتما اسمتون رو وارد لیست نظر سنجی میکنم آقای عالیشاه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده