S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ با توجه به اتمام سری اول صندلی اعتراف دوستانی که علاقه مند به نشستن بر این صندلی هستند لطفآ این پست رو سپاس بزنند 18 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ خسته نباشید دوست گرامی هم شما هم گندم عزیز////:icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
uldoz3 470 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ تشكر بزنن يعني سپاس بزنيم دا ؟؟؟؟؟؟ 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ تشكر بزنن يعني سپاس بزنيم دا ؟؟؟؟؟؟ بله... 10 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ تشکر بنده جنبه حمایت داره ها وگرنه اصلا قصد نشستن روی صندلی اعتراف رو ندارم... گفته باشم 8 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ تشکر بنده جنبه حمایت داره ها وگرنه اصلا قصد نشستن روی صندلی اعتراف رو ندارم...گفته باشم منم همینطور هستم 7 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ خب دوستانی که علاقه دارن زودتر تشکر بزنن که میخوام تاپیک نظرسنجیو بذارماااااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ تشکر بنده جنبه حمایت داره ها وگرنه اصلا قصد نشستن روی صندلی اعتراف رو ندارم...گفته باشم منم مثل گندم جون ... صرفا جهت حمایت 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ منم مثل گندم جون ...صرفا جهت حمایت د نه د من اینجا مسئول برگزاری ام ... گلم اسم شوما میره تولیست اعتراااااااااف:spiteful: 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ اقا منم هستم پس بی زحمت اون دکمه تشکر رو برای پست مدیر حقوق کلیک کن که اسمتو واسه نظر سنجی بذارم 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ تاپیک نظر سنجی تا یک ساعت دیگه استارت میخورد 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ تشکر بنده جنبه حمایت داره ها وگرنه اصلا قصد نشستن روی صندلی اعتراف رو ندارم...گفته باشم منم زشته حمایت نکنیم 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ منم زشته حمایت نکنیم آیا میدانستید حمایت بنده فریبی برای به دام انداختن کاربران و مسئولان و مدیران نواندیشان است پروانه جان اسم شمام رفت تو لیست اعترافی ها 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ آیا میدانستید حمایت بنده فریبی برای به دام انداختن کاربران و مسئولان و مدیران نواندیشان است پروانه جان اسم شمام رفت تو لیست اعترافی ها پس من رفتم تو غیبت کبری 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ پس من رفتم تو غیبت کبری ما آمار تمام کاربرا رو داریم هرکی رای بیاره و بره تو غیبت ...با کلنگ برمیگردونیمش 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ اقا من الان گول خوردم یعنی باید بیام اینجا اعتراف کنم یعنی میشه نهههههههههههههههههههههههههههههههههههه 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ اقا من الان گول خوردم یعنی باید بیام اینجا اعتراف کنم یعنی میشه نهههههههههههههههههههههههههههههههههههه تمام شد...اسمتون وارد لیست اعتراف شده 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ د نه د من اینجا مسئول برگزاری ام ... گلم اسم شوما میره تولیست اعتراااااااااف:spiteful: نه دیگه ایشالله دفعه بعد... الان اصلا آمادگی اعتراف ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده