Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جسد فیلیپ سیْمور هافمِن،بازیگر 46 ساله و برنده اسکار روز یک شنبه در آپارتمان او در نیویورک پیدا شد.پلیس نیویورک در گفتگو با یاهو این خبر را تایید کرده و اضافه کرده که جسد او حدود ساعت 12 ظهر به وقت محلی در آپارتمان او در وِست ویلِج نیویورک پیدا شده است.دلیل مرگ او هنوز رسما مشخص نشده اما به دلیل وجود سوزن سرنگ در بازوی او پلیس احتمال می دهد مرگ او ناشی از مصرف بیش از حد مواد مخدر بوده باشد.گمان می رود جسد این بازیگر هنوز در آپارتمان او باشد. فیلیپ سیْمور هافمِن با اعتیاد به هرویین دست و پنجه نرم می کرد و آخرین بار در می 2013 در مرکز ترک اعتیاد بستری شده بود.فیلیپ سیْمور هافمِن در سال 2006 در مصاحبه با برنامه "60 دقیقه" شبکه CBS در مورد عادت خود به مصرف مواد مخدر بعد از فارق التحصیلی از دانشکده هنرهای نمایشی دانشگاه نیویورک صحبت کرده بود:"هر چیز دم دستم می رسید (الکل و مواد مخدر) مصرف می کردم و این کار را واقعا دوست داشتم"؛او در ادامه به تصمیم خود برای کنار گذاشتن آن ها اشاره کرده بود:"به باز پروری رفتم و در 22 سالگی پاک بودم.تنها علت این تصمیم این بود که برای جانم احساس خطر کردم". فیلیپ سیْمور هافمِن فاش کرده بود که عادت او به مصرف مواد مخدر تهدیدی برای زندگی او بوده:"من حس بازیگران جوانی که 19 سال بیش تر ندارند و ناگهان معروف و پول دار می شوند را درک می کنم.الان که در مورد این مسئله فکر می کنم با خودم می گویم:آه خدای من،اگر من بودم حتما می مردم،متوجه منظورم هستید؟اگر من 19 ساله،معروف و زیبا بودم و آن همه پول داشتم احتمال مردنم زیاد بود." برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نکته غم انگیز آن است که در اوایل هفته خبر جعلی مرگ او در اینترنت پخش و بعدتر تکذیب شد.فیلیپ سیْمور هافمِن بابت ایفای نقش در فیلم "Capote/کاپوت" در سال 2005 موفق به دریافت اسکار بهترین بازیگر نقش اصلی مرد و برای بازی در فیلم های "Charlie Wilson's War/جنگ چارلی ویلسِن"،"Doubt/تردید" و "The Master/مرشد" نامزد دریافت اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد شده بود. فیلیپ سیْمور هافمِن در تئاتر نیز حضور فعالی داشت.او از زندگی مشترک خود با طراح لباس،میمی اُدانِل،سه فرزند به نام های تِلولا،کوپِر الکساندر و ویلا داشت. منبع: نقد فارسی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده