mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ وقتی اموزش باشه بحث مقدماتی هم باشه چرا نیان باید به صورت مشخص برنامه اموزشی قسمتها مشخص بشه برنامه ریزی برای 6 ماه باشه فکر کنم خوب باشه نمیدونم! ولی آموزش مقدماتی توی تالار زیاده فقط میشه دوباره کاری 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ قبلاً در زمینه ترجمه مطالب مفید و سازنده،تجربه کرده بودیم که موفق نبودیم که البته دلایل خودش رو داشت.همونطور که میدونیم اکثر استاندارد هایی که ما باهاشون سروکار داریم،انگلیسیه.اگه بتونیم یک تیم حتی 5 نفره داشته باشیم میتونیم استارت کار رو در زمینه ترجمه بزنیم. آقا محسن شما موضوع خاصی مدنظرتونه؟ 5 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ اقا من یک پیشنهاد دارم که احتیاج به همکاری دوستان داره و کار یک نفر نیست نمیدونم شدنی هست یا صلاح هست که انجام بشه یا نه ولی در هر صورت پیشنهاده دیگه ما بیایم یک دوره اموزش اولیه برای هر قسمت از تالار برق رو توی یک روز اموزش بدیم به عنوان مثال رشته الکترونیک شنبه ها اموزش داشته باشن و بعد اموزش به سوالها ی دوستان جواب بدن روز بعد قدرت اموزش داشته باشه به همین ترتیب هم دوستان اطلاعاتشون باز یابی میشه و هم باعث جذب کار بر میشیم این کار باید مداوم باشه و کسانی هم که قبول میکنند حداقل 6 ماه باشند کنار دوستان و کلاس و نیاز به اطلاع رسانی هم داره عالیه....کاملاً موافقم. مدتها نبودم و از تعداد کاربران برق در انجمن بی خبرم.به هرحال بالاخره باید از یه جایی شروع کرد.البته هر چی کار با برنامه ریزی بهتری صورت بگیره،قویتر پیش میره و کاربران رو دچار یاس و سرخوردگی نمیکنه. 5 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ آقا محسن شما موضوع خاصی مدنظرتونه؟ در زمینه ترجمه موضوعات زیادی رو میتونیم شروع کنیم. ببین،چون من الآن خودم درگیر ارتینگ هستم، می بینم منبع خاص و مورد استنادی به زبان فارسی وجود نداره که بشه با اون کار کرد.استانداردهای مختلفی وجود دارن.مثل bs,api,ieee و الباقی... که همشون به زبان انگلیسیه.اگه بتونیم یکی رو انتخاب کنیم و شروع کنیم،کار جدید و نوییه.ممکنه زمان بر باشه ولی هر کار بزرگی نیاز صرف زمان داره.متن استانداردها رو دارم.یا در زمینه خودم.مخابرات.تقریباً میشه گفت که هیچ مطلب جامع و کاملی در خصوص مشخصه امواج hf وجود نداره... سایر دوستان هم پیشنهاد بدن.....اگه موضوع مورد موافقت اکثریت قرار گرفت،شروع کنیم. 6 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ در زمینه ترجمه موضوعات زیادی رو میتونیم شروع کنیم.ببین،چون من الآن خودم درگیر ارتینگ هستم، می بینم منبع خاص و مورد استنادی به زبان فارسی وجود نداره که بشه با اون کار کرد.استانداردهای مختلفی وجود دارن.مثل bs,api,ieee و الباقی... که همشون به زبان انگلیسیه.اگه بتونیم یکی رو انتخاب کنیم و شروع کنیم،کار جدید و نوییه.ممکنه زمان بر باشه ولی هر کار بزرگی نیاز صرف زمان داره.متن استانداردها رو دارم.یا در زمینه خودم.مخابرات.تقریباً میشه گفت که هیچ مطلب جامع و کاملی در خصوص مشخصه امواج hf وجود نداره... سایر دوستان هم پیشنهاد بدن.....اگه موضوع مورد موافقت اکثریت قرار گرفت،شروع کنیم. کمی تخصصی مخابرات نیست؟! آخه مثلا من اصلا از مخابرات سردر نمیارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ کمی تخصصی مخابرات نیست؟! آخه مثلا من اصلا از مخابرات سردر نمیارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 درسته...بحث مربوط به امواج،یه خورده تخصصیه. اما مباحث مربوط به استانداردهایی که گفتم، کاملاً در حوزه عمومی برق می گنجه. 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ در زمینه ترجمه موضوعات زیادی رو میتونیم شروع کنیم.ببین،چون من الآن خودم درگیر ارتینگ هستم، می بینم منبع خاص و مورد استنادی به زبان فارسی وجود نداره که بشه با اون کار کرد.استانداردهای مختلفی وجود دارن.مثل bs,api,ieee و الباقی... که همشون به زبان انگلیسیه.اگه بتونیم یکی رو انتخاب کنیم و شروع کنیم،کار جدید و نوییه.ممکنه زمان بر باشه ولی هر کار بزرگی نیاز صرف زمان داره.متن استانداردها رو دارم.یا در زمینه خودم.مخابرات.تقریباً میشه گفت که هیچ مطلب جامع و کاملی در خصوص مشخصه امواج hf وجود نداره... سایر دوستان هم پیشنهاد بدن.....اگه موضوع مورد موافقت اکثریت قرار گرفت،شروع کنیم. ایده خیلی خوبیه من به شدت موافقم میتونیم این بحث هفتگی رو به طور موازی برای تمام بخشها به کار بگیریم 6 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ بچه ها ممنون که تو بحث شرکت میکنید در مورد این آموزش ها و مباحث گروهی که گفتید من نظرم اینه که برای هر گرایش یک مسئول انتخاب کنیم. مثلا تو بخش مخابرات آقا محسن هستن. تو قدرت آقا امید همون پسر ایرانی خودمون هست. تو الکترونیک مهناز هست. البته تو الکترونیک کاربر زیاد هست خوشبختانه. خود منم اگه عمری باقی باشه هستم. برای گرایش کنترل هم هستن از دوستان که اگه تالار جون بگیره به جمعمون اضافه میشن. به این ترتیب مسئولیت آموزش ها رو مسئول هر بخش به عهده میگیره و پیش میبره. حالا یا خودش یا کاربرای دیگه که تحت نظارت اون فعالیت کنن. در مورد ترجمه هم بگم که تیمی که ما تشکیل دادیم شامل 4 عضو اصلی بود. من و سوده و پیمان و مهدی عارف. اما خب همون اوایل پیمان و سوده جدا شدن و دیگه کلا بحث تیم ترجمه برق کنار رفت.اگه مایل هستید به ادامه، یک تیم حداقل 5 نفری تشکیل میدیم و ترجمه های کوچیک برای نشریاتمون تو زمینه های مختلف آماده میکنیم. یا حتی استارت کارهای بزرگ رو میزنیم. مثل کتاب که یه زمون بحثش بود ولی نشد. بحث دیگه ای که دوست دارم مطرح کنم، هیئت مدیره تالار هستش. الان فکر میکنم تالار برق پتانسیل تشکیل یه هیئت مدیره خیلی خوب و قوی رو داره. این هیئت مدیره میتونه شامل 3 تا 5 نفر عضو اصلی باشه که امور تالارو اداره میکنن. و تعدادی عضو دیگه تو قالب کاربر ویژه و متخصص ها که تحت نظارت هیئت مدیره فعالیت کنن.الان فکر میکنم وقتش رسیده که این مباحث مطرح بشه و به صورت جدی در موردشون بحث بشه تا انشالا به نتایج خوب و راضی کننده ای برسیم. در مورد این 3 بحثی که گفتم (انتخاب مسئول برای گرایش ها، ترجمه، هیئت مدیره) نظرتون رو بگین این رو هم بگم که در صورتی که تالار پتانسیلش رو داشته باشه میتونیم پروژه انجام بدیم و در واقع یه تیم انجام پروژه تشکیل بدیم برای بحث درآمدی و این ها. که راه انداختنش نسبتا راحته. اما فعلا بحثش رو باز نکنیم چون مباحث مهم تری هست. فقط گفتم که عنوان کرده باشم تا بعدا در موردش صحبت کنیم. لطفا بحث رو فعلا تو جزئیات ادامه ندید. مثل اینکه چه موضوعی برای ترجمه انتخاب کنیم یا چه افرادی رو مسئول کنیم. اول روی اصل موضوع و اینکه آیا انجام شدنی هست یا نه تمرکز کنیم. در صورتی که قرار بر انجامش شد شروع میکنیم در مورد جزئیاتش تحقیق میکنیم. فعلا مباحث رو به صورت خیلی کلی در نظر بگیرید. اینجوری بهتر به نتیجه میرسیم و پراکندگی بحث کمتر میشه. ممنونم از همه تون 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ من با انتخاب مسئول برای هر بخش به شدت موافقم چون یک نفر نمیتونه و اطلاعات کافی از رشته های دیگه برق نداره وقتی هر قسمت مسئول داشته باشه باعث میشه اون قسمت سرپا بمونه در مورد هیت مدیره هم موافقم هرچه که تعداد افراد بیشتر هم باشن بهتره جون تصمیمهامون منطقی تر به تصویب میرسه ترجمه هم خیلی عالی باعث جذب کاربر میشه و برای رشد تالار هم مفیده من کلا موافقم دوستان شما هم نظرتون رو بدین که انشاالله به نتیجه ای برسیم هرچه زودتر 5 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ فکر خیلی خوبی منم موافقم ولی چون توی وضع الان مراجعه کننده کم هست ممکنه بحث به جای مثبتی نرسیم ولی من هم موافقم درسته.باید یه جمع بندی از میزان مشارکت و فعال بودن کاربران تالار یرق داشته باشیم. در مورد این 3 بحثی که گفتم (انتخاب مسئول برای گرایش ها، ترجمه، هیئت مدیره) نظرتون رو بگین درباره انتخاب مسئول برای گرایش ها و همچنین هیئت مدیره ،چون شخصاً در حال حاضر اطلاعی از تعداد کاربران فعال در تالار برق ندارم،نمی تونم نظری بدم. در مورد ترجمه هم بگم که تیمی که ما تشکیل دادیم شامل 4 عضو اصلی بود. من و سوده و پیمان و مهدی عارف. اما خب همون اوایل پیمان و سوده جدا شدن و دیگه کلا بحث تیم ترجمه برق کنار رفت. یک کار گروهی در مورد ترجمه مطالب داشتیم که مال مدتها پیش بود.من البته از تیم ترجمه ای که شما اسم بردین،اطلاعی نداشتم.اون زمان ، امین بود و سمن و امید و سمانه و یکی دو نفر دیگه... به هر حال امیدوارم جوری برنامه بریزیم که بتونیم جمع بندی خوبی داشته باشیم.راستش این خواست رو در تالار برق می بینم.این تاپیک رو تا هفته آینده بالا نگه داشته باشیم تا بقیه دوستان هم بیان و نظراتشون رو ارائه کنن. 6 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ درسته.باید یه جمع بندی از میزان مشارکت و فعال بودن کاربران تالار یرق داشته باشیم. درباره انتخاب مسئول برای گرایش ها و همچنین هیئت مدیره ،چون شخصاً در حال حاضر اطلاعی از تعداد کاربران فعال در تالار برق ندارم،نمی تونم نظری بدم. یک کار گروهی در مورد ترجمه مطالب داشتیم که مال مدتها پیش بود.من البته از تیم ترجمه ای که شما اسم بردین،اطلاعی نداشتم.اون زمان ، امین بود و سمن و امید و سمانه و یکی دو نفر دیگه... به هر حال امیدوارم جوری برنامه بریزیم که بتونیم جمع بندی خوبی داشته باشیم.راستش این خواست رو در تالار برق می بینم.این تاپیک رو تا هفته آینده بالا نگه داشته باشیم تا بقیه دوستان هم بیان و نظراتشون رو ارائه کنن. کاربر خیلی فعال در حد یکی دو نفر داریم. ولی کاربرایی که بشه گفت فعال هستن کم نیستن. اما تو تالار زیاد نمیچرخن و فعالیت علمی ندارن. شاید تعدادشون بیشتر از ده نفر هم میشه. و اگه تالار در جریان بیفته و به سطح علمی قابل قبولی برسه فکر میکنم این تعداد به بیشتر از 20 هم میرسه. گروه ترجمه ما همزمان با راه افتادن کارگروه ترجمه انجمن راه افتاد. اعضای اصلیش رو که گفتم. یه تعدادی هم بوددن که تو بعضی مورد ها کمک میکردن. البته کلا سه چهار تا بیشتر ترجمه نداشتیم. اما خب بعد ها ترجمه هایی بود که شخصی انجام میدادیم. من و paradox7 و یکی دو تا از کاربرای دیگه. برای شروع، انتخاب مسئول برای بخش ها میتونه کار مفیدی باشه. بعدش بین مسئول ها مشاوره میزاریم و برنامه های بعدی رو مرتب میکنیم. اجرای این کارایی که داریم در موردشون صحبت میکنیم نیازمند اینه که دیدمون نسبت به تالار یه مقداری فرق کنه. بیشتر بچه ها به دید تفریح و وقت گذرونی به انجمن نگاه میکنن و این اصلا خوب نیست. البته همین حرف رو سوده هم گفت و درستم میگه. کاربرا باید باور کنن که تو این انجمن و تالار برق میتونن به راحتی فعالیت علمی داشته باشن و سوالاشون رو بپرسن و چیزایی که بلدن رو به اشتراک بزارن. و برای رسین به یه همچین محیطی باید دست به دست هم بدیم و به اصطلاح گرمش کنیم. بچه ها خیلی راحت حرفاتون رو بزنید دیگه این تاپیک کلا فرق میکنه. هر حرفی هست بگید. من تضمین میکنم کسی اخراجتون نمیکنه. راحت باشید لطفا 8 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ با اجازه مدیرا و مسئولا و کابرای برقی عزیزم من شروع می کنم من این چند ماه که فعالیتم کم شده واقعا اومدنم به اینجا فقط برای تنوع بود دیگه اونقدر سرم شلوغ بود که اینجا اومدن و مطلب خوندن و دیدار دوستان برام تفریح بحساب میومد:icon_pf (34): ولی خب خداروشکر از این به بعد کمی سرم خلوت تره ترجیح میدم اینجا که فعالیت میکنم فقط علمی باشه برای همین از همین هفته که بیاد میخوام یه زمان مشخصی رو به انجمن اختصاص بدم که هم به کارام برسم هم اون چیزی که میخوام رو اینجا انجام بدم سه روز اول هفته رو میتونم انجمن بیام ولی روزای دیگه متاسفانه نمیرسم... زمان مشخی نمیگم ولی حداقل روزی یکی دو ساعت مفید علمی میخوام اینجا باشم که هم یاد بگیرم هم اگه تونستم و چیزی بلد بودم یاد بدم برای ترجمه اعلام آمادگی نمیکنم چون میدونم نمیرسم. ترجمه کارای خودم واقعا زیاده برای همین نمیخوام قول بدم ولی انجام ندم. ولی توی زمینه الکترونیک و روباتیک کمکی از دستم بر بیاد حتما انجام میدم خب آقای مدیر هروقت برنامه ریختی در خدمتیم 9 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ با اجازه مدیرا و مسئولا و کابرای برقی عزیزم من شروع می کنم من این چند ماه که فعالیتم کم شده واقعا اومدنم به اینجا فقط برای تنوع بود دیگه اونقدر سرم شلوغ بود که اینجا اومدن و مطلب خوندن و دیدار دوستان برام تفریح بحساب میومد:icon_pf (34): ولی خب خداروشکر از این به بعد کمی سرم خلوت تره ترجیح میدم اینجا که فعالیت میکنم فقط علمی باشه برای همین از همین هفته که بیاد میخوام یه زمان مشخصی رو به انجمن اختصاص بدم که هم به کارام برسم هم اون چیزی که میخوام رو اینجا انجام بدم سه روز اول هفته رو میتونم انجمن بیام ولی روزای دیگه متاسفانه نمیرسم... زمان مشخی نمیگم ولی حداقل روزی یکی دو ساعت مفید علمی میخوام اینجا باشم که هم یاد بگیرم هم اگه تونستم و چیزی بلد بودم یاد بدم برای ترجمه اعلام آمادگی نمیکنم چون میدونم نمیرسم. ترجمه کارای خودم واقعا زیاده برای همین نمیخوام قول بدم ولی انجام ندم. ولی توی زمینه الکترونیک و روباتیک کمکی از دستم بر بیاد حتما انجام میدم خب آقای مدیر هروقت برنامه ریختی در خدمتیم این که برای تفریح و سرگرمی و حتی پیدا کردن دوست خوب میایم انجمن کار بدی نیست.همین که نواندیشان این اعتماد رو در ما به وجود آورده که میتونیم اینجا با دوستامون خوش باشیم،نشون دهنده تلاش و همتیه که مدیران و کاربرای انجمن از قبل تا الان کشیدن.اما اگه بتونیم بین فعالیتمون در تالارهای دیگه و تالار تخصصی خودمون بالانسی برقرار کنیم،هم به نفع خودمونه و هم تالار برق رو پویا میکنه.با خودمون عهدی ببندیم که در هر بار لاگین کردن، حتماً به تالار برق بیایم و حتماً پست بدیم. 7 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ این که برای تفریح و سرگرمی و حتی پیدا کردن دوست خوب میایم انجمن کار بدی نیست.همین که نواندیشان این اعتماد رو در ما به وجود آورده که میتونیم اینجا با دوستامون خوش باشیم،نشون دهنده تلاش و همتیه که مدیران و کاربرای انجمن از قبل تا الان کشیدن.اما اگه بتونیم بین فعالیتمون در تالارهای دیگه و تالار تخصصی خودمون بالانسی برقرار کنیم،هم به نفع خودمونه و هم تالار برق رو پویا میکنه.با خودمون عهدی ببندیم که در هر بار لاگین کردن، حتماً به تالار برق بیایم و حتماً پست بدیم. بله آقا محسن کار بدی نیست کار خوبی هم هست ولی چون من وقتم برای اومدن به انجمن کمه و وقتی هم الان میام بعضی وقتا خوندن مطالب تفریحی که تعدادشون هم کم نیست برای تفریح میگذرونم دیگه وقتی نمیمونه که بخوام فعالیت علمی دیگه ای داشته باشم. و میخوام فعالیتی که توی تالار برق انجام میدم خیلی خیلی مفید باشه نه در حد یه کپی پیست کردن یه مطلب از جایی دیگه که فقط بخوام بگم اینجا کاری انجام دادم. اینجوری فعالیتی که انجام میدمو مفید نمیدونم متاسفانه و ترجیح میدم انجام ندم برای همینه که میگم میخوام وقتی میام فقط فعالیت علمی کنم چون هدفم از عضویت و فعالیت اینجا از اول هم همین بوده و دوست دارم همین هم باقی بمونه. خداروشکر اینجا دوستای خوب زیادی دارم ولی هدف اصلیم از گفتن اون حرفا فقط این بود که هم خودم هم دوستام که قراره باهم دوباره تالار رو راه بندازیم به اندازه ای که وقت دارم روم حساب کنن که بعدا شرمنده قولی که دادم و انجام ندادم نشم 9 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ ممنون مهناز جان مهناز از اون کاربرایی بوده که هر وقت تونسته به تالار کمک کرده. یادمه اون زمون که تازه داشتم فعالیتم رو شروع میکردم تعدادمون تو تالار کم نبود. من و مهناز و سوده و مهدی پاور و امید و چند تای دیگه که الان زیاد حضور ذهن ندارم و واقعا تالار برق تا حدودی در جریان فعالیت ها بود. اما خب با پراکنده شدن همین بچه ها تالارم خیلی ضعیف شد به نحوی که بعضی روزها حتی یک پست هم زده نشد متاسفانه .... من به شخصه فکر میکنم اگه فقط فعالیت علمی باشه یکمی فضا خشک میشه و بهتره که یه مقداری موضوعات سرگرم کننده هم کنارش باشه و انجمن از این لحاظ کم نداره واقعا. یعنی اگه کسی بخواد برای تفریح فقط بیاد انجمن به جرات میتونم بگم که میتونه کل روز رو خوش بگذرونه پس فعالیت ما تو انجمن فقط به زاویه دیدمون بستگی داره. اگه هدفمون یادگیری و پیشرفت شخصی باشه خیلی خوب میشه. چون هم خودمون و هم دوستامون میتونیم اینجوری بیشتر از برق سر در بیاریم. من خودم هم تلاشم بر اینه که یه سری آموزش های خیلی کاربردی و ضروری که تو دانشگاه ها تدریس نمیشه رو استارت بزنم که فعلا شرایطم مناسب نیست و میترسم در حد یکی دو تا پست باقی بمونه.انشالا بعد از عید اگه فرصت بشه چند تا آموزش آماده میکنم. از دوستان دیگه هم خواهشم اینه که اگه موضوع کاربردی خوبی بلد هستن به صورت آموزش ارائه بدن و ... برنامه خاصی به اون صورت نمیشه ریخت. بهتره خودتون برای خودتون برنامه بریزید. در صورتی که تعداد آموزش های همزمان بیشتر از سه یا چهار تا باشه باید یه برنامه منظم براش ریخته بشه. یعنی در تایم های خاصی آموزش ها قرار داده بشن که اگه کسی میخواد از همه شون استفاده کنه بتونه. در مورد ترجمه من نظرم اینه که الان بحث ترجمه رو فعلا فراموش کنیم چون مارو از بحث های اصلی یعنی نشریات و بحث انتخاب مسئول و هیئت مدیره دور میکنه. اگه مایل هستید یه جمع بندی کلی کنیم تا اینجا ؟؟ 6 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ اقا من یک پیشنهاد دارم که احتیاج به همکاری دوستان داره و کار یک نفر نیست نمیدونم شدنی هست یا صلاح هست که انجام بشه یا نه ولی در هر صورت پیشنهاده دیگه ما بیایم یک دوره اموزش اولیه برای هر قسمت از تالار برق رو توی یک روز اموزش بدیم به عنوان مثال رشته الکترونیک شنبه ها اموزش داشته باشن و بعد اموزش به سوالها ی دوستان جواب بدن روز بعد قدرت اموزش داشته باشه به همین ترتیب هم دوستان اطلاعاتشون باز یابی میشه و هم باعث جذب کار بر میشیم این کار باید مداوم باشه و کسانی هم که قبول میکنند حداقل 6 ماه باشند کنار دوستان و کلاس و نیاز به اطلاع رسانی هم داره منم با نظر آقا مجید موافقم بیایید این کارو شروع کنیم در ضمن بحث ایرادهاشم برطرف میکنیم... 5 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ بنظر من باید شروع کنیم و در هر مرحله در هر موضوعی آموزش لازم حتی مقدماتی رو هم بدیم تا دوستانی مثل من بتونن فعالیت کنن... 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ ممنون مهناز جان مهناز از اون کاربرایی بوده که هر وقت تونسته به تالار کمک کرده. یادمه اون زمون که تازه داشتم فعالیتم رو شروع میکردم تعدادمون تو تالار کم نبود. من و مهناز و سوده و مهدی پاور و امید و چند تای دیگه که الان زیاد حضور ذهن ندارم و واقعا تالار برق تا حدودی در جریان فعالیت ها بود. اما خب با پراکنده شدن همین بچه ها تالارم خیلی ضعیف شد به نحوی که بعضی روزها حتی یک پست هم زده نشد متاسفانه .... من به شخصه فکر میکنم اگه فقط فعالیت علمی باشه یکمی فضا خشک میشه و بهتره که یه مقداری موضوعات سرگرم کننده هم کنارش باشه و انجمن از این لحاظ کم نداره واقعا. یعنی اگه کسی بخواد برای تفریح فقط بیاد انجمن به جرات میتونم بگم که میتونه کل روز رو خوش بگذرونه پس فعالیت ما تو انجمن فقط به زاویه دیدمون بستگی داره. اگه هدفمون یادگیری و پیشرفت شخصی باشه خیلی خوب میشه. چون هم خودمون و هم دوستامون میتونیم اینجوری بیشتر از برق سر در بیاریم. من خودم هم تلاشم بر اینه که یه سری آموزش های خیلی کاربردی و ضروری که تو دانشگاه ها تدریس نمیشه رو استارت بزنم که فعلا شرایطم مناسب نیست و میترسم در حد یکی دو تا پست باقی بمونه.انشالا بعد از عید اگه فرصت بشه چند تا آموزش آماده میکنم. از دوستان دیگه هم خواهشم اینه که اگه موضوع کاربردی خوبی بلد هستن به صورت آموزش ارائه بدن و ... برنامه خاصی به اون صورت نمیشه ریخت. بهتره خودتون برای خودتون برنامه بریزید. در صورتی که تعداد آموزش های همزمان بیشتر از سه یا چهار تا باشه باید یه برنامه منظم براش ریخته بشه. یعنی در تایم های خاصی آموزش ها قرار داده بشن که اگه کسی میخواد از همه شون استفاده کنه بتونه. در مورد ترجمه من نظرم اینه که الان بحث ترجمه رو فعلا فراموش کنیم چون مارو از بحث های اصلی یعنی نشریات و بحث انتخاب مسئول و هیئت مدیره دور میکنه. اگه مایل هستید یه جمع بندی کلی کنیم تا اینجا ؟؟ داش عباس اگه مایل باشی یک کمی هم بازصبر کنیم بلکه دوستان هم بلکه بیان و به جمعمون بپیوندن شاید اونها هم نظراتی داشته باشن اگه تا بعد امتحانات ارشد صبر کنیم بهتره 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ منم با نظر آقا مجید موافقم بیایید این کارو شروع کنیم در ضمن بحث ایرادهاشم برطرف میکنیم... داش محمد شما الگوویی از اموزش مد نظر داری اگه داری اعلام کن تا براش تصمیم گیری بشه چون بحث اموزش مداومت میخواد و پشتکار و الگوی اموزش مثلا الگوی اموزش دروس توی دانشگاه یا اموزشگاههای دیگه اول از همه باید برنامه ریزی کارهارو انجام داد بعد استارت اموزش رو بزنیم من خودم الان 13 ساله از درس و کتاب دورم دوستان اگه میتونه نظر خودشو اعلام کنه به نظر من اگه این کار عملی بشه هم برای کاربرای جدید جذابه هم برای کاربرای قدیم چون به یاد اوری اموزه هاشون کمک میکنه و هم به یاد گذشته میوفتن 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ سلام شماره هشتم مجله هم آماده ست گرچه خیلی قوی نیست چون وقت زیادی نداشتم واسه اش بگذارم درمورد قالب مجله هم فکر های زیادی و طرحهای زیادی هم دارم که برمیگردم میگم میخوام ایندفه یه هیئت تحریریه قوی درست کنیم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده